0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kostas_xania στις Φεβρουαρίου 07, 2009, 03:02:51 amστην 29 τελικα εναι το Α ή το Γ ? http://en.wikipedia.org/wiki/Device_driverΑναρωτιέμαι, μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις αποτελεσμάτων των φροντιστηρίων υπάρχει άραγε κόσμος που θα συνεχίσει να απευθύνεται σε αυτά για την προετοιμασία του σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ;
στην 29 τελικα εναι το Α ή το Γ ?
Αν υπάρχει λέει, και ξέρω και ποιοι είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν ακόμα ότι Σ{k} = O(n) !!!!αφού και από ότι φαίνεται κάποια φροντιστήρια πιστεύουν το ίδιο!!! Φανταστείτε τι άτομα διδάσκουν εκεί.
Batman είσαι απλά άσχετος επί του θέματος.
Πληροφοριακά να σου πω ότι ρώτησα 4 καθηγητές στο Α.Τ.Ε.Ι. που εργάζομαι και όλοι συμφώνησαν με τον συλλογισμό μου.
Τώρα αν θες να τους βγάλεις όλους ανίδεους ε τότε τι να σου πω.
Ελπίζω να βγουν γρήγορα οι απαντήσεις για να μην έχεις πλέον τα μούτρα να μιλάς στο forum.
Παράθεση από: thymiaras στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:28:41 pmBatman είσαι απλά άσχετος επί του θέματος. Ευχαριστώ πολύ, άλλο ένα φοβερό επιχείρημα για το αληθές της πρότασής σου. Πάντως επιμένεις βλέπω. Δύσκολο να το παραδεχτείς. Καλά δε βλέπεις ότι τόσοι άλλοι που είναι στο φόρουμ έχουν αντίθετη άποψη? Γιατί δεν το παραδέχεσαι ότι ακόμα και μεγάλοι επιστήμονες σαν και σένα κάνουν που και που κανένα λάθος.ΠαράθεσηΠληροφοριακά να σου πω ότι ρώτησα 4 καθηγητές στο Α.Τ.Ε.Ι. που εργάζομαι και όλοι συμφώνησαν με τον συλλογισμό μου. Ε άμα είναι και καθητήτες στο ΑΤΕΙ τι να λέμε τώρα, τύφλα να έχουν τα ΑΕΙ, η wikipedia και εκατοντάδες βιβλία σχετικά με την θεωρία πολυπλοκότητας. Μιλάμε για ΑΤΕΙ, όχι απλό ΤΕΙ. Το Α τι σημαίνει ? Advanced???ΠαράθεσηΤώρα αν θες να τους βγάλεις όλους ανίδεους ε τότε τι να σου πω. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά οι όλοι είναι εσύ, γιατί στο φόρουμ όλοι οι άλλοι έχουν την αντίθετη άποψη, οπότε μάλλον εσύ τους βγάζεις όλους άσχετους, ενώ εγώ βγάζω άσχετο μόνο εσένα.Παράθεση Ελπίζω να βγουν γρήγορα οι απαντήσεις για να μην έχεις πλέον τα μούτρα να μιλάς στο forum.Περιμένω να βγουν για να γελάσουμε όλοι μαζί. Αλήθεια έχω μια ερώτηση για σένα. Με τι κριτήρια σε προσέλαβαν στο ΑΤΕΙ ? είχες πολλούς γνωστούς ή έχεις κάποια αντικειμενικά προσόντα? δηλαδή υψηλό βαθμό πτυχίου, μεταπτυχιακό δημοσιεύσεις?
Παράθεση από: spk στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 03:51:10 pm
Το παράδειγμα του βιβλίου που αναφέρεις μιλάει για ταξινόμηση ευθείας ανταλλαγής (straight exchange sort). Ο συγκεκριμένος αλγόριθμος ταξινόμησης υλοποιείται με εμφώλευση βρόχων. Από τη στιγμή που κάθε βρόχος εκτελείται έως (άνω φράγμα) n φορές τότε προφανώς n*n = n^2 operations. Το βιβλίο δεν είναι αναλυτικό/σαφές σε αυτό το σημείο. Από το ΑΣΕΠ και το ΥΠΕΠΘ δεν αποκλείω τίποτα. Μην ξεχνάς ότι στο σύνδεσμο που παρέθεσες υπάρχει ειδικό αρχείο με διορθώσεις για το συγκεκριμένο βιβλίο.Ο αλγόριθμος sigma που παρέθεσα δεν είναι σχεδόν ίδια περίπτωση με αυτή του βιβλίου. Υλοποιείται με έναν απλό βρόχο, χωρίς εμφώλευση. Συνεπώς πρόκειται για τελείως διαφορετικούς αλγορίθμους όσον αφορά την πολυπλοκότητα τους.
Στο ερώτημα 17 είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν πως υπάρχει ένα απλό μαθηματικό άθροισμα Σ και ότι δεν περιγράφεται ένας συγκεκριμένος αλγόριθμος.Αντίθετα πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον αλγόριθμο αθροίσματος n όρων. Δεν νομίζω όμως ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Καταλήγουμε τελικά στο ότι υπάρχουν δύο οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί κανείς να δει τη συγκεκριμένη ερώτηση.
Και οι δύο είναι ορθές και επιστημονικά τεκμηριωμένες.
Όταν οι μισοί υποψήφιοι και καθηγητές πληροφορικής σε οποιαδήποτε βαθμίδα εκπαίδευσης "νομίζουμε" και "υποστηρίζουμε" τεκμηριωμένα διαφορετική απάντηση από τους άλλους μισούς θεωρώ ότι το σωστό από πλευράς ΑΣΕΠ είναι να λάβει υπόψη του και τους μεν και τους δε.