0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: thymiaras στις Φεβρουαρίου 19, 2009, 12:48:41 amΌταν λέω θα διοριστούμε στον επόμενο διαγωνισμό συνυπολογίζω και μόρια από τον ΑΣΕΠ και μόρια ωρομισθίας (μιλάω πιο πολύ προσωπικά). Τα μόρια απο ΑΣΕΠ δεν μετράνε για διορισμό. Για να διοριστείς πρέπει 1)ΑΣΕΠ ή 2)Προυπηρεσία
Όταν λέω θα διοριστούμε στον επόμενο διαγωνισμό συνυπολογίζω και μόρια από τον ΑΣΕΠ και μόρια ωρομισθίας (μιλάω πιο πολύ προσωπικά).
Παράθεση από: walkleon στις Φεβρουαρίου 19, 2009, 12:50:39 pmΠαράθεση από: thymiaras στις Φεβρουαρίου 19, 2009, 12:48:41 amΌταν λέω θα διοριστούμε στον επόμενο διαγωνισμό συνυπολογίζω και μόρια από τον ΑΣΕΠ και μόρια ωρομισθίας (μιλάω πιο πολύ προσωπικά). Τα μόρια απο ΑΣΕΠ δεν μετράνε για διορισμό. Για να διοριστείς πρέπει 1)ΑΣΕΠ ή 2)ΠρουπηρεσίαΑφού στους πίνακες που βλέπω έχει και στήλη "Μόρια από Διαγωνισμό ΑΣΕΠ τάδε ...". Παίρνεις μόρια δηλαδή και ανεβαίνεις στην κατάταξη. Από που συμπεραίνεις ότι δεν μετράνε ?
Αν μπορεί ας μου το εξηγήσει κάποιος αυτό. Γιατί όχι χωρίς παιδαγωγικά;Στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (με προυπηρεσία, εφόσον γράψει κάποιος την βάση στον ΑΣΕΠ) για τους ΠΕ19 αυτοί με παιδαγωγική σταματούν στη θέση 117. Οι υπόλοιποι δεν έχουν παιδαγωγικά.Αν κάποιος γράψει σχετικά καλά, αλλά δεν είναι στους διοριστέους, δεν μπορεί να έχει μια καλή σειρά για να μπει αναπληρωτής;
Επομένως μπορεί η επιτροπή να χαρακτηρίσει λάθος την συγκεκριμένη ακολουθία απαντήσεων: 4-δ με 57-δ καθώς μία απάντηση σε κάθε ερώτηση έχουμε τη δυνατότητα να "μαυρίσουμε";;;;;;
Παρεπιπτόντως έχω παρατηρήσει και διορθώστε με αν κάνω λάθος ότι όλοι αυτοί που κλαίγονται μονίμως για ασαφή ή δύσκολα θέματα και προσπαθούν να εφεύρουν πάντα δικαιολογίες για την αποτυχία τους (παντα φταίνε οι άλλοι) είναι οι ίδιοι που είναι πολύ αυστηροί και δεν αναγνωρίζουν στα παιδιά καμία δικαιολογία όταν γίνουν καθηγητές.
παιδιά έχω μια ερώτηση και θα χρειαστώ τα φώτα σας (Σημείωση δεν εχω ψάξει γενικά με πόσα μόρια διορίζεσαι κτλ..) λοιπόν, έγραψα 62%-70% στο γνωστικό και στο άλλο 70%-80%..Τι πιθανότητες έχω για διορισμό..?ή δεν έχω καθόλου..Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..
Καλημερα σε ολους σας.Ειναι η πρωτη φορα που θα διαβασω και θα δωσω για διαγωνισμο ΑΣΕΠ γι αυτο και θα ηθελα να μου απαντησετε αν μπορειτε,που μπορω να βρω τα καταλληλα βιβλια.Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Ανηκω στην κατηγορια ΠΕ19-20