0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγκύκλιος Φ272/Δ2/8761/24-06-1982 ΥΠ.Ε.Π.Θ.Λειτουργία των σχολείων Μ.Ε. κατά το χρόνο των θερινών διακοπών1. Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 2 του Π. Δ/τος104/79, τα σχολεία Μ.Ε. της Περιφερείας σας κατά τον χρόνο της θερινήςδιακοπής λειτουργίας τους θα είναι ανοικτά μία ( 1 ) ημέρα την εβδομάδα.Μετά τα ανωτέρω, ή ευθύνη λειτουργίας του Γραφείου του Σχολείου την ημέραπού θα είναι ανοικτό, θα ανατίθενται σε ένα από τους οργα νικά ανήκοντες στοσχολείο αυτό καθηγητές.2. Τα σχολεία της Περιφερείας σας που οι οργανικά ανήκοντες σε καθένα απόαυτά καθηγητές είναι πέντε ( 5 ) και κάτω θα ανοίγουν κάθε 15 ημέρες.Στη περίπτωση αυτή και εφόσον οι οργανικά ανήκοντες σ` αυτά καθη γητές δενεπαρκούν για την ανά δεκαπενθήμερο λειτουργία των Γραφείων τους τότε θαορίσετε ως υπεύθυνους σ` αυτά καθηγητές πού ανήκουν σε αλλά πολυπληθέστερασε οργανικό διδακτικό προσωπικό σχολεία της Περι φερείας σας.Παρακαλούμε να ανακοινώσετε αμέσως τη παρούσα εγκύκλιο στους Διευθυντές τωνσχολείων της Περιφερείας σας.
Στη περίπτωση αυτή και εφόσον οι οργανικά ανήκοντες σ` αυτά καθη γητές δενεπαρκούν για την ανά δεκαπενθήμερο λειτουργία των Γραφείων τους τότε θαορίσετε ως υπεύθυνους σ` αυτά καθηγητές πού ανήκουν σε αλλά πολυπληθέστερασε οργανικό διδακτικό προσωπικό σχολεία της Περι φερείας σας.
χμχμχμ...να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια ως "νεος" που ειμαι?ειμαι και εγω σε μικρο σχολειο με λιγες οργανικες θεσεις (πολυ λιγες) και μαλιστα εχουμε και οργανικα κενα, μου ζητησε ο διευθυντης μου να δηλωσω ημερα υπηρεσιας αλλα εγω ειμαι νεοδιοριστη και προσωρινα τοποθετημενη στο σχολειο αυτο, τι γινεται στην περιπτωση αυτη?
Παράθεση από: fviki στις Ιουνίου 26, 2011, 05:16:15 amχμχμχμ...να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια ως "νεος" που ειμαι?ειμαι και εγω σε μικρο σχολειο με λιγες οργανικες θεσεις (πολυ λιγες) και μαλιστα εχουμε και οργανικα κενα, μου ζητησε ο διευθυντης μου να δηλωσω ημερα υπηρεσιας αλλα εγω ειμαι νεοδιοριστη και προσωρινα τοποθετημενη στο σχολειο αυτο, τι γινεται στην περιπτωση αυτη?Αν έχεις οργανική θέση στο σχολείο αυτό, πρέπει να κάνεις κανονικά τη θερινή υπηρεσία σου είτε είσαι νεοδιόριστη είτε βγαίνεις στη σύνταξη φέτος.