0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fatsoula στις Ιουνίου 26, 2011, 08:18:16 amΠαράθεση από: fviki στις Ιουνίου 26, 2011, 05:16:15 amχμχμχμ...να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια ως "νεος" που ειμαι?ειμαι και εγω σε μικρο σχολειο με λιγες οργανικες θεσεις (πολυ λιγες) και μαλιστα εχουμε και οργανικα κενα, μου ζητησε ο διευθυντης μου να δηλωσω ημερα υπηρεσιας αλλα εγω ειμαι νεοδιοριστη και προσωρινα τοποθετημενη στο σχολειο αυτο, τι γινεται στην περιπτωση αυτη?Αν έχεις οργανική θέση στο σχολείο αυτό, πρέπει να κάνεις κανονικά τη θερινή υπηρεσία σου είτε είσαι νεοδιόριστη είτε βγαίνεις στη σύνταξη φέτος.Οργανικη θεση δεν εχω, επιστρεφω στις 30/6 στη διευθυνση ..αρα??δεν κανω την υπηρεσια που θελει ο διευθυντης...σωστα?
Παράθεση από: fviki στις Ιουνίου 26, 2011, 05:16:15 amχμχμχμ...να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια ως "νεος" που ειμαι?ειμαι και εγω σε μικρο σχολειο με λιγες οργανικες θεσεις (πολυ λιγες) και μαλιστα εχουμε και οργανικα κενα, μου ζητησε ο διευθυντης μου να δηλωσω ημερα υπηρεσιας αλλα εγω ειμαι νεοδιοριστη και προσωρινα τοποθετημενη στο σχολειο αυτο, τι γινεται στην περιπτωση αυτη?Αν έχεις οργανική θέση στο σχολείο αυτό, πρέπει να κάνεις κανονικά τη θερινή υπηρεσία σου είτε είσαι νεοδιόριστη είτε βγαίνεις στη σύνταξη φέτος.
χμχμχμ...να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια ως "νεος" που ειμαι?ειμαι και εγω σε μικρο σχολειο με λιγες οργανικες θεσεις (πολυ λιγες) και μαλιστα εχουμε και οργανικα κενα, μου ζητησε ο διευθυντης μου να δηλωσω ημερα υπηρεσιας αλλα εγω ειμαι νεοδιοριστη και προσωρινα τοποθετημενη στο σχολειο αυτο, τι γινεται στην περιπτωση αυτη?
Παράθεση από: fviki στις Ιουνίου 26, 2011, 01:20:26 pmΠαράθεση από: fatsoula στις Ιουνίου 26, 2011, 08:18:16 amΠαράθεση από: fviki στις Ιουνίου 26, 2011, 05:16:15 amχμχμχμ...να ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια ως "νεος" που ειμαι?ειμαι και εγω σε μικρο σχολειο με λιγες οργανικες θεσεις (πολυ λιγες) και μαλιστα εχουμε και οργανικα κενα, μου ζητησε ο διευθυντης μου να δηλωσω ημερα υπηρεσιας αλλα εγω ειμαι νεοδιοριστη και προσωρινα τοποθετημενη στο σχολειο αυτο, τι γινεται στην περιπτωση αυτη?Αν έχεις οργανική θέση στο σχολείο αυτό, πρέπει να κάνεις κανονικά τη θερινή υπηρεσία σου είτε είσαι νεοδιόριστη είτε βγαίνεις στη σύνταξη φέτος.Οργανικη θεση δεν εχω, επιστρεφω στις 30/6 στη διευθυνση ..αρα??δεν κανω την υπηρεσια που θελει ο διευθυντης...σωστα?Στο παρελθόν σε αντίστοιχη περίπτωση μου όρισαν από τη Δευτεροβάθμια σχολείο, για να κάνω την υπηρεσία του καλοκαιριού.
Κάνω την πρώτη υπηρεσία του καλοκαιριού.Η απόλυτη ερημιά !!!!!Καλές διακοπές!!
Γιατί Πέμπτη και όχι Τρίτη; Την κολοκυθιά θα παίξουμε;'Εχω κάνει ήδη 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εγγραφές!!!!!!!!
Παράθεση από: efi.. στις Ιουλίου 05, 2011, 11:12:45 amΓιατί Πέμπτη και όχι Τρίτη; Την κολοκυθιά θα παίξουμε;'Εχω κάνει ήδη 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εγγραφές!!!!!!!! ο νόμος λέει Πέμπτη.. αν στο σχολείο έχεις τον έπαφο με τη νομοθεσία see for yourselfδεν θυμάμαι το νόμο να το ψάξω από εδώ τώρα