0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμείς φτάνουμε και περισσεύουμε αλλά θέλει να είμαστε υποχρεωτικά 2 ανά εφημερία. Σε μια εφημερία θα είναι ένας οπότε θα γίνει κλήρωση να κάνει κάποιος δεύτερη. Μιλάμε για μεγάλο Λύκειο της πρωτεύουσας με όχι και τόσο καλή φήμη όσο αφορά τη διεύθυνση του. Ίδωμεν
Συνάδελφοι καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι έγγραφο μπορεί να μας ζητηθεί όταν κάνουμε τις υπηρεσίες μας το καλοκαίρι σε Δευτεροβάθμια και ειδικότερα Λύκειο; Μπορεί να κάνουμε μια λίστα με τι είναι πιθανό; Ευχαριστώ
Καλησπέρα, θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει στο εξής:
Όταν είσαι αδειούχος, είσαι αδειούχους για ολους και για όλα μέχρι τη λήξη της άδειας. Δεν αποδέχεσαι καν νύξη για να πας για θερινή υπηρεσια. ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ!
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.Η αλήθεια είναι ότι επικοινώνησα με τη ΔΔΕ προκειμένου να ρωτήσω αν πρέπει να στείλω κάποιο έγγραφο στο σχολείο, πχ την απόφαση χορήγησης της άδειάς μου. Μόλις πήρα μετάθεση, επομένως δε με γνωρίζουν στο σχολείο αυτό. Δεν περίμενα με τίποτα την απάντηση που έλαβα!Φυσικά μου φάνηκε παράλογο αυτό που άκουσα, όμως δεν είναι και η πρώτη φορά που ψάχνουμε τη λογική σε αυτά που ακούμε...