0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αριστ2 , με τόσα μόρια προφανώς πας ωρομίσθια.Τιθέα, για διευκρίνησε το συλλογισμό σου.Για τους ΟΑΕΔίτες δε νομίζω να τεθεί ζήτημα φέτος (για πολλούς λόγους) και ούτε είναι τόσοι πολλοί ,ώστε ν' αλλάξουν δραματικά την κατάσταση,
Ξέρετε αν η βάση του 50 ισχύει για το μέσο όρο από τα 3 γνωστικά αντικείμενα ή πρέπει κάποιος να πάρει τη βάση του 50 σε κάθε γνωστικό αντικείμενο;
Το 2005-06, είχαν καλέσει 862 αναπληρωτές σε 7 φάσεις, μπορεί και παραπάνω, αλλά δεν έχω στοιχεία, ούτε μόρια γνωρίζω (τότε η βάση επιτυχίας του ΑΣΕΠ ήταν το 60). Το 2006-07, κάλεσαν 839 στις 2 πρώτες φάσεις, 42 στην 6η, 13 στην 8η, δε γνωρίζω τα υπόλοιπα στοιχεία και τα μόρια.Το 2007-08, κάλεσαν 1242 σε 13 φάσεις (βάση ΑΣΕΠ το 55, πλέον) με 19,869 μόρια ο τελευταίος.Φέτος, 947 σε 7 φάσεις, με 19,342 μόρια ο τελευταίος.Εκτίμησή μου και μόνο: του χρόνου λιγότεροι διορισμοί, περισσότεροι αναπληρωτές και βάση αναπλήρωσης ,παρά το όποιο ανακάτεμα λόγω ΑΣΕΠ (δύσκολα, αντιδεοντολογικά, ασαφή, επιδεχόμενα πολλαπλών προσεγγίσεων θέματα), πάνω κάτω στα επίπεδα του 2007-08 (1η χρονιά του προηγ. ΑΣΕΠ.)Όποιος διαθέτει στοιχεία που μου λείπουν, θα με υποχρεώσει να μου τα δώσει.ΓΡΙΑ, επειδή είμαστε στην ίδια μοίρα, ταπεινή παρατήρησή μου: στο χειρότερο ενδεχόμενο να κληθούμε μόνο ωρομίσθιοι, δεν αλλάζουν πολλά στην ουσία. Εγώ- για π.χ.- είτε με 2 χρόνια ακόμη αναπλ., έιτε με ένα ωρομ. κι ένα αναπλ. ,το 2011 θα διοριστώ (στην 1η περίπτωση, μάλλον απίθανο να διοριστώ το2010 με περίπιου 22 καθαρά μόρια). Άρα, παρά το πισογύρισμα της ωρομισθίας, ο δρόμος του διορισμού είναι συγκεκριμένος. Αν είσαι σε ανάλογη περίπτωση, μην αγχώνεσαι με το δευτερεύον.
Παράθεση από: aristos2 στις Φεβρουαρίου 07, 2009, 07:09:54 pmΤο 2005-06, είχαν καλέσει 862 αναπληρωτές σε 7 φάσεις, μπορεί και παραπάνω, αλλά δεν έχω στοιχεία, ούτε μόρια γνωρίζω (τότε η βάση επιτυχίας του ΑΣΕΠ ήταν το 60). Το 2006-07, κάλεσαν 839 στις 2 πρώτες φάσεις, 42 στην 6η, 13 στην 8η, δε γνωρίζω τα υπόλοιπα στοιχεία και τα μόρια.Το 2007-08, κάλεσαν 1242 σε 13 φάσεις (βάση ΑΣΕΠ το 55, πλέον) με 19,869 μόρια ο τελευταίος.Φέτος, 947 σε 7 φάσεις, με 19,342 μόρια ο τελευταίος.Εκτίμησή μου και μόνο: του χρόνου λιγότεροι διορισμοί, περισσότεροι αναπληρωτές και βάση αναπλήρωσης ,παρά το όποιο ανακάτεμα λόγω ΑΣΕΠ (δύσκολα, αντιδεοντολογικά, ασαφή, επιδεχόμενα πολλαπλών προσεγγίσεων θέματα), πάνω κάτω στα επίπεδα του 2007-08 (1η χρονιά του προηγ. ΑΣΕΠ.)Πες μου ποσα μορια θα εχεις του χρονου χωρις φυσικα το φετινο ασεπ Όποιος διαθέτει στοιχεία που μου λείπουν, θα με υποχρεώσει να μου τα δώσει.ΓΡΙΑ, επειδή είμαστε στην ίδια μοίρα, ταπεινή παρατήρησή μου: στο χειρότερο ενδεχόμενο να κληθούμε μόνο ωρομίσθιοι, δεν αλλάζουν πολλά στην ουσία. Εγώ- για π.χ.- είτε με 2 χρόνια ακόμη αναπλ., έιτε με ένα ωρομ. κι ένα αναπλ. ,το 2011 θα διοριστώ (στην 1η περίπτωση, μάλλον απίθανο να διοριστώ το2010 με περίπιου 22 καθαρά μόρια). Άρα, παρά το πισογύρισμα της ωρομισθίας, ο δρόμος του διορισμού είναι συγκεκριμένος. Αν είσαι σε ανάλογη περίπτωση, μην αγχώνεσαι με το δευτερεύον.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αristos2. Μάλλον έχεις δίκιο το ίδιο κι εσυ GR στη χειρότερη θα κληθούμε ωρομίσθιοι την επόμενη και αναπληρωτές τη μεθεπόμενη. Αυτό μου λένε και οι μόνιμοι συνάδερφοι στο σχολείο. απλά επειδή εχω παει κάποιες φορές στην πηγη αλλά νερό δεν ήπια ανησυχω πολύ. κοιμάμαι και ονειρέυομαι ΑΣΕΠ ξυπναω και σκέφτομαι τα μόρια. Μη γίνω gria και διορισμός πουθενά. Ευχαριστω πάντως. Να στε καλά καταλαβαίνω ότι είμαστε πολλοι στην ίδια κατάσταση και με την ίδια αγωνία.
Το 2005-06, είχαν καλέσει 862 αναπληρωτές σε 7 φάσεις, μπορεί και παραπάνω, αλλά δεν έχω στοιχεία, ούτε μόρια γνωρίζω (τότε η βάση επιτυχίας του ΑΣΕΠ ήταν το 60). Το 2006-07, κάλεσαν 839 στις 2 πρώτες φάσεις, 42 στην 6η, 13 στην 8η, δε γνωρίζω τα υπόλοιπα στοιχεία και τα μόρια.Το 2007-08, κάλεσαν 1242 σε 13 φάσεις (βάση ΑΣΕΠ το 55, πλέον) με 19,869 μόρια ο τελευταίος.Φέτος, 947 σε 7 φάσεις, με 19,342 μόρια ο τελευταίος.Εκτίμησή μου και μόνο: του χρόνου λιγότεροι διορισμοί, περισσότεροι αναπληρωτές και βάση αναπλήρωσης ,παρά το όποιο ανακάτεμα λόγω ΑΣΕΠ (δύσκολα, αντιδεοντολογικά, ασαφή, επιδεχόμενα πολλαπλών προσεγγίσεων θέματα), πάνω κάτω στα επίπεδα του 2007-08 (1η χρονιά του προηγ. ΑΣΕΠ.)Πες μου ποσα μορια θα εχεις του χρονου χωρις φυσικα το φετινο ασεπ Όποιος διαθέτει στοιχεία που μου λείπουν, θα με υποχρεώσει να μου τα δώσει.ΓΡΙΑ, επειδή είμαστε στην ίδια μοίρα, ταπεινή παρατήρησή μου: στο χειρότερο ενδεχόμενο να κληθούμε μόνο ωρομίσθιοι, δεν αλλάζουν πολλά στην ουσία. Εγώ- για π.χ.- είτε με 2 χρόνια ακόμη αναπλ., έιτε με ένα ωρομ. κι ένα αναπλ. ,το 2011 θα διοριστώ (στην 1η περίπτωση, μάλλον απίθανο να διοριστώ το2010 με περίπιου 22 καθαρά μόρια). Άρα, παρά το πισογύρισμα της ωρομισθίας, ο δρόμος του διορισμού είναι συγκεκριμένος. Αν είσαι σε ανάλογη περίπτωση, μην αγχώνεσαι με το δευτερεύον.
Μη γίνω gria και διορισμός πουθενά.
φετος για καποιο λογο καλεσαν τους λιγοτερους αναπληρωτες κι ας ελεγαν ολο το καλοκαιρι για κυμα συνταξιοδοτησεων.
Στον προηγούμενο ΑΣΕΠ θυμάμαι πρώτα είχαμε κάνει τις αιτήσεις αναπληρωτών και μετά βγήκαν τα αποτελεσματα. λέτε να γίνει και τώρα το ίδιο Πιστεύω ότι έτσι ,αν κάποιος πιάσει μερικά μοριάκια ( καλέ Θεούλη μας ακούς ) συν αυτά που ενδεχομένως έχει, δε μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση για το τί θα δηλώσει!!!!!!!!!