0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 02:45:39 pmΞεχνάς πως κλήθηκαν λιγότεροι αναπληρωτές σε σχέση με πέρσι, λόγω των ρυθμίσεων. Του χρόνου οι διορισμοί θα είναι λιγότεροι και - με ανάλογες ανάγκες - οι αναπληρωτές περισσότεροι.Αισιοδοξία......................Καλα αυτο με την παραλλαγη του καβαφη τωρα το διαβασα.Αν ειναι δικη σου συλληψη ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ.
Ξεχνάς πως κλήθηκαν λιγότεροι αναπληρωτές σε σχέση με πέρσι, λόγω των ρυθμίσεων. Του χρόνου οι διορισμοί θα είναι λιγότεροι και - με ανάλογες ανάγκες - οι αναπληρωτές περισσότεροι.Αισιοδοξία......................
Έχουν, πια, κληθεί 952 αναπληρωτές ΠΕ02 (761 μη 3τεκνοι κ' 191 3τεκνοι), σε 8 φάσεις.Στο ΥΠΕΠΘ πρέπει να "σπανίζουν" τα κομπιουτεράκια...! Το 20% του 952 είναι το 190,4. Κανονικά έπρεπε να είχαν καλέσει 762 κ' 190. Λεπτομέρεια; Πάντως, αν ήμουν εκείνος ο μη 3τεκνος (αν και 2τεκνος ) που έμεινε έξω, σήμερα, για μια θέση, θα το έκανα θέμα.
Γεια σας παιδιά.Είμαι καινούρια στο forum αλλά σας παρακολουθώ καιρό όπως και πολλοί άλλοι...Σε αυτόν τον ΑΣΕΠ πιστεύω ότι πήγα πολύ καλύτερα χάρη στη βοήθεια σας.θα ήθελα να ρωτήσω αν τα διαιρεμένα μόρια από τον διαγωνισμό του 2005 θα διατηρηθούν και την επόμενη χρονιά στον πίνακα των αναπληρωτών ή θα μηδενιστούν.Ευχαριστώ.....
Παράθεση από: kastanaki στις Φεβρουαρίου 13, 2009, 03:02:33 pmΑπ'ότι είδα για μία Σάχλου Νεκταρία είχε 17,07 μόρια απο ΑΣΕΠ μόνο.Χωρις να ειναι τριτεκνη αυτο δε γινεται. Η βαση ειναι στο 19 κατι. Κανω καπου λαθος?
Απ'ότι είδα για μία Σάχλου Νεκταρία είχε 17,07 μόρια απο ΑΣΕΠ μόνο.
Ωραία πράγματα! Η μία με 17 μόρια προϋπηρεσίας χωρίς ΑΣΕΠ (πώς τα απέκτησε άραγε ) και η δεύτερη με 19+ μόρια όλα από ΑΣΕΠ (που δε θα τα έχει δηλ. του χρόνου) διορίστηκε στο τσακ! Κράτος δικαίου, ισότητα, ισονομία... τι ωραίες λέξεις.... έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο στο σχολείο το μάθημα της Πολιτικής Αγωγής τελικά...
Η Χατζηκυριακίδου θα έχει τα μισά μόρια του χρόνου και ό, τι πιάσει στον ΑΣΕΠ, αν έδωσε.Η Σάχλου προφανώς απέκτησε τα μόριά της ευνοημένη από το 20%, με το οποίο, υπολογίζω, ότι είναι 3η φορά αναπληρώτρια.Δηλαδή τα 17, 07 μόρια τα απέκτησε ούσα 2 χρονιές αναπληρώτρια και φέτος προσλήφθηκε και 3η...