*

Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα στην τάξη  (Αναγνώστηκε 21171 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elena.p

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Πρόβλημα στην τάξη
« στις: Φεβρουαρίου 05, 2009, 11:37:39 pm »
Γειά σας!! Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα και θα ήθελα τη συμβουλή σας. Διδάσκω έκθεση και λογοτεχνία κατεύθυνσης σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Είχα το συγκεκριμένο τμήμα και στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Πρόβλημα στην τάξη
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:36:59 »

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 05, 2009, 11:57:04 pm »
Πάρε τηλέφωνο τους γονείς τους και κανονίστε μια έξτρα συνάντηση. Εκεί θα αναλύσεις το πρόβλημα ... αν είναι αδιάφοροι οι γονείς φέρε το θέμα στο σύλλογο καθηγητών, κάλεσε τους μαθητές να απολογηθούν ενώπιον του συλλόγου και δώστε και καμιά τριήμερη αποβολή δε βλάπτει.
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:01:26 am »
γεια σου ελενα ειμαι νηπιαγωγος και αν θες με ακους :D
ψαξε και δες τι ενδιαφερει τα 2 αυτα παιδια
οταν τους κανεις λογοτεχνια ζητα απο τα 2 αυτα παιδια να φερουν την  στιχους απο ενα αγαπημενο τους  τραγουδι και να μιλησουν  για τα συναισθηματα που τους γεννα
ενθαρρυνε τους και κανε τους να νιωσουν ομορφα την επομενη αν υπαρχει καποιο ποιημα που μπορει να συνδυαστει με το τραγουδι τους αναλυσε το στην ταξη  σιγουρα εχεις''κατευθυνσεις ''και υλη να καλυψεις αλλα ειμαι σιγουρη οτι αν τους κερδισεις θα κερδισεις και εσυ και η ταξη ολοκληρη ;)
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:03:08 am »
Καλα τα λες αλλα μην ξεχνας οτι η φιλη μας δουλευει σε ιδιωτικο.............Αυτο αναφερεται στην πιο πανω προταση
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:05:39 am από nero »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:36:59 »

Αποσυνδεδεμένος elena.p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:08:46 am »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Δυστυχώς οι αποβολές δεν αποδίδουν. Έχουν πάρει και οι δυο και μετά από κάθε αποβολή επιστρέφουν με περισσότερο μίσος. Όσο για τους γονείς ,πάντα τους δικαιολογούν και φροντίζουν να τους κάνουν περισσότερες ώρες ιδιαίτερα... Έχω απογοητευτεί γιατί ξεκίνησα τη χρονιά με πολλές προσδοκίες και τώρα δεν θέλω να μπαίνω στο τμήμα αυτό. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:11:36 am »
Οι αποβολες δεν πιανουν γιατι εχουν την ψυχολογια του μαθητη σε ιδιωτικο.Ας ηταν δημοσιο.............

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:11:56 am »
Οι αποβολες δεν πιανουν γιατι εχουν την ψυχολογια του μαθητη σε ιδιωτικο.Ας ηταν δημοσιο.............

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:12:22 am »
οι αποβολες δεν βοηθουν
σκεψου οτι καθε ανθρωπος νιωθει καλα με την επιιβραβευση και οταν τον ενισχυεις κατι καλα θα κανουν σε κατι πρεπει να ειναι καλα τα μεγαλα αυτα τερατακια ;D καπως πρεπει να τους προσεγγισεις  ;)
οποτε προσπαθησε το ! :) οχι να περασεις τα ορια του τυπου φιλαρακια.. νομιζω οτι αυτο που σου προτεινα ειναι μια καλη αρχη  ;)

Αποσυνδεδεμένος elena.p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:18:48 am »
Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να πιάσει.  :)

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:27:59 am »
στο ευχομαι καλη επιτυχια περιμενω αποτελεσματα ;)

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:29:39 am »
Απο εμπειρια( οχι ευτυχως προσωπικη) υπαρχει κινδυνος αυτα τα δυο κακομαθημενα να θεωρησουν οτι πας να τουσ "γλυψεις" πιθανον διοτι σου την ειπε ο διευθυντης και τοτε μαλλον θα καβαλησουν εντελως καλαμι!!Τη γνωμη μου λεω

Αποσυνδεδεμένος clockie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 02:18:19 am »
συναδελφοι εχω κ γω ενα παρομοιο προβλημα κ δεν ξερω τι να κανω. ειμαι σε ιδιωτικο σχολειο κ εχω α γυμνασιου. διδασκω αγγλικα. γενικα το ολο τμημα ειναι ψιλοαδιαφορο κ επικρατει πανικος μεσα στην ταξη. εχω προσπαθησει κ με το καλο κ με το κακο αλλα δεν παιρνουν χαμπαρι. ορισμενα μαλιστα εχουν παρει κ αποβολη. γενικα τα αγγλικα ειναι κ ενα παρεξηγημενο μαθημα. μηπως μπορειτε να με βοηθησετε ωστε να βρω καποιον τροπο να τους το κανω πιο ενδιαφερον? εν τω μεταξυ κ οι καλοι μαθητες εχουν αρχισει κ χαλανε κ αυτοι με το ολο κλιμα. καθε φορα τα παιδια μου δινουν την υποσχεση οτι θα κανουν ησυχια κ καθε φορα γινεται ο ιδιος πανικος. ετσι κ το μαθημα δεν προχωραει οπως θα ηθελα κ τη δουλεια μου ομως δεν μπορω να κανω. εχει να προτεινει κανεις καμια λυση? ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος tsixlas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 02:25:52 am »
Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα με τις καθηγήτριες..... Δεν σας φοβούνται κάποια βρωμοπαίδια......... Απο τι στιγμή που δεν ξέρουν την έννοια ΣΕ

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 06, 2009, 10:04:54 am »
χμμμ δύσκολη περίπτωση που γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω του ιδιωτικού σχολείου, διότι φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει η κατάλληλη στήριξη από τον σύλλογο.
Εγώ προσωπικά , ως τελευταία λύση, θα σήκωνα τα χέρια ψηλά. Θα έπιανα τα παιδιά και θα τους έλεγα (το αυτονόητο) ότι άνθρωπος είμαι και γω και όσο κι αν προσπαθώ, εάν επιμένουν να με γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους θα κάνω και γω το ίδιο. Δλδ θα ξεκαθάριζα ότι από δω και μπρος θα τους βγάζω από την τάξη με την πρώτη αφορμή προκειμένου να συνεχίσω το μάθημα με το υπόλοιπο τμήμα, και γι αυτόν τον λόγο θα τους παρακαλούσα κιόλας να μου κάνουν την χάρη να μην μπαίνουν καν στο μάθημά μου με δική τους πρωτοβουλιά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να γράφω και την απουσία ως αποβολή. Θα τους ενημέρωνα επίσης ότι αυτή η τακτική δεν είναι τακτική τιμωρίας, καθώς δεν με νοιάζει εάν θα μείνουν ή όχι (καθότι οι απουσίες είμαι σίγουρη ότι μπορούν να "μονταριστούν") και ότι απλά θέλω να μην υπάρχουν στο οπτικό μου πεδίο.
....ως τελευταία λύση.

Ως προτελευταία...τους γονείς που λες ότι έχεις μιλήσει μαζί τους πως τους είδες; πιστεύεις ότι υπάρχουν άσχημες καταστάσεις στο σπίτι; στους άλλους καθηγητές πως φέρονται; συζήτησέ το και με  άλλους συναδέλφους με τους οποίους έχεις καλές σχέσεις και τους εμπιστεύεσαι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182550
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)