Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνώ με τις παρατηρήσεις που μου κάνεις , αλλά δεν είναι λίγο αντιφατικό απο τη μια να λες: "εσείς δεν κάνετε κάτι που είστε αδιόριστοι, η ολμέ θα κάνει;;" κ απο την άλλη να υποστηρίζεις με τόσο πάθος ξανά κ ξανά τον διαγωνισμο κ να προσπαθείς να πείσεις τους αδιοριστους να συμμεριστούν την αποψή σου;; σε καμμιά περιπτωση δεν εννοώ πως τα κίνητρα δεν είναι αγαθά κ έντιμα...αλλά...κ επειδή έχω περάσει απο πολλούς ασεπ ( κ για λίγο δεν διορίστηκα ) θέλω να πω πως πρέπει πρώτα να διεκδικήσουμε έναν αξιοπρεπή διαγωνισμο κ μετά να τον καθιερώσουμε ως μοναδικό κριτήριο..γιατί εγώ παρατηρώ πως το επιπεδο του διαγωνισμού του 2000 πχ καμμιά σχέση δεν έχει με του 2009...όλο κ χειροτερεύουν τα πράγματα..
Έτσι είναι...Δικαιότερος διαγωνισμός.
Καλύτερος διαγωνισμος και διορισμοι 100% μεσω ΑΣΕΠ δηλαδη ...Ειδες που κατα βαθος συμφωνουμε...... Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 08, 2009, 08:07:55 pmΈτσι είναι...Δικαιότερος διαγωνισμός.
Όσοι κάνετε πρόταση για 100% ΑΣΕΠ θα πηγαίνατε ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές σε νησιά στην μέση του πουθενά και μακριά από το σπίτι σας; Θα πηγαίνατε αν γνωρίζατε πως το μόνο που θα κερδίζατε θα ήταν 2000 ευρώ τον χρόνο σαν ωρομίσθιοι και θα πληρωνόσασταν ένα χρόνο μετά; Θα πηγαίνατε όταν είχατε οικογένεια ή μια δουλειά στρωμένη με ιδιαίτερα και φροντιστήρια; Ίσως μερικοί από εσάς.. σίγουρα όχι όσοι χρειάζονται, σίγουρα θα είχε πρόβλημα το υπουργείο στο να καλύψει τα κενά αυτά. (Εδώ έχει πρόβλημα ακόμα και τώρα για μερικές "ακριτικές" περιοχές που χρειάζονται ωρομίσθιο με λίγες ώρες).
Στέλλα δεν νομίζω πως κάποιος θα ξενιτευόταν για 2 χρόνια για να πάρει 6 μήνες προϋπηρεσία το πολύ, δηλαδή μίσο μόριο στον ΑΣΕΠ. 0,5 μόριο; Το οποίο θα μετράει μόνο αν είσαι 0,5 μόριο μακριά από την βάση διορισμού. Θα πήγαινες για μισό μόριο και 4.000 ευρώ σε δύο χρόνια; Να μην αναφέρω πως τα 4.000 ευρώ δεν θα έφταναν ούτε για το ενοίκιο σου.
Παράθεση από: w1red στις Μαρτίου 08, 2009, 10:58:30 pmΣτέλλα δεν νομίζω πως κάποιος θα ξενιτευόταν για 2 χρόνια για να πάρει 6 μήνες προϋπηρεσία το πολύ, δηλαδή μίσο μόριο στον ΑΣΕΠ. 0,5 μόριο; Το οποίο θα μετράει μόνο αν είσαι 0,5 μόριο μακριά από την βάση διορισμού. Θα πήγαινες για μισό μόριο και 4.000 ευρώ σε δύο χρόνια; Να μην αναφέρω πως τα 4.000 ευρώ δεν θα έφταναν ούτε για το ενοίκιο σου. Το πόσα μόρια θα παίρνει κάποιος με 6 μηνες προυπηρεσία είναι μια "τεχνική λεπτομέρεια" που μπορεί να ρυθμιστεί. Κι εγω σου λέω να μοριοδοτείται γεναία η προυπηρεσία. Τα τεχνικά θέματα μπορούν να ρυθμιστούν με δίκαιο τρόπο, αρκεί να υπάρχει μια συμφωνία στο 100% ΑΣΕΠ.Υ.Γ Από το stella, προτιμώ το dim!!!!