Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και δεν κατηγορώ τον ασέπ επειδη δεν τα πήγα καλά...έγραψα πολύ καλά,παρά τρίχα...
ποιος θα πάει για πδσ στου διαόλου τη μάνα αν είναι να χάσει τα μόρια?Ποιος θα τα βοηθήσει εκείνα τα παιδιά χωρίς το κίνητρο των μορίων?
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 15, 2009, 11:09:06 pmποιος θα πάει για πδσ στου διαόλου τη μάνα αν είναι να χάσει τα μόρια?Ποιος θα τα βοηθήσει εκείνα τα παιδιά χωρίς το κίνητρο των μορίων?Όταν λέμε 100% ΑΣΕΠ στην ουσία μιλάμε για 100% αδιάβλητο σύστημα διορισμών χωρίς παραθυράκια .Ας παίρνει μόρια όποιος έχει ώρες απο ΠΔΣ φτάνει να πήρε καθαρά τις ώρες της ΠΔΣ .Δεν είναι δυνατόν να παίρνει ώρες ΠΔΣ αυτός που μόλις πήρε πτυχίο και την ίδια στιγμή να μην πάρει ώρες ο επιτυχόντας του ΑΣΕΠ .Και αν στου διαόλου τη μάνα δεν θέλει κανείς απο τους επιτυχόντες να πάει , τότε ας πάει κάποιος μηδενικής προυπηρεσίας . Μόνο τότε όμως !
έχω γνωστό που έχει γύρω στα 20 μόρια πραγματικής προυπηρεσίας ,τα οποία έχει μαζέψει μόνο από ΠΔΣ στα σχολεία της περιοχής του! δεν έχει δώσει ποτέ στην ζωή του ΑΣΕΠ και μπορεί αν όλα πάνε καλά φέτος να είναι διοριστέος με το 40%!τα σχόλια δικά σου!
Εβλεπα ατομο με βαθμο πτυχιου λιγο πανω απο το 5 και ετος αποκτησης το 2005 να δουλευει 3 σερι χρονια στη σιβιτανιδειοκαι να διοριζεται με προυπηρεσια απο τους πρωτους,πηγαινοντας φυσικα και στην πρωτη του επιλογη,ενω οι στηλες με τα μορια απο τονΑΣΕΠ παραμεναν κουλουρακια.
Εχω ακούσει συνάδελφο να μου λέει : "Εγώ δεν χτυπιέμαι σαν χταπόδι όπως εσύ. Εδώ γύρω υπάρχουν ένα σωρό ζωντανά εικοσάρικα. Με ΠΔΣ και ωρομισθία χαλαρά και κάποτε θα μου έρθει μόνο του !!!! "Να μή μιλήσω για τους πολύτεκνους με παράδειγμα πάλι : Γυναίκα φιλόλογος που δεν έχει διδάξει ποτέ !!! έκανε δίδυμα στην 2η εγκυμοσύνη της. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και στο τέταρτο. Τα λόγια της ; "Ηταν πολύ ποιο εύκολο έτσι !!"
σημερα πηγα στην δευτεροβαθμια και μου ειπανε πως οι οαεδιτες εχουν κανει τα χαρτια τους και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια απο το 1999, το ανωτερο 11 ωρων εβδομαδιαιως. αρα φετος δημιουργουν προβλημα στους αναπληρωτες. απο του χρονου ομως θα μπουν και στον πινακα διορισμων και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια τους εξολοκληρου σαν πραγματικη προυπηρεσια. αρα του χρονου δημιουργουν προβλημα στους διορισμους. συνεπως παιδια το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο..... μηπως υπαρχει τροπος να διαμαρτυρηθουμε γι αυτο? δεν μπορει να συμβαινει, ειναι παραλογο. Απο που κι ως που να ενταχθουν στο υπουργειο παιδειας και να διεκδικουν τις θεσεις τοσων συναδελφων που περιμενουν χρονια στον ενιαιο πινακα? τι να πω, απογοητευση...