Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εσύ έχεις κολλήσει ότι είμαι ο μόνος μέσα στο pde που έχω αυτές τις απόψεις . Ρίξε μια ματιά στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για να δεις ότι δεν είναι έτσι.Επίσης έχεις κολλήσει ότι όλα τα λέω επειδή είμαι ΠΑΣΟΚ .Τα ίδια έλεγα επί υπουργού Ευθυμίου ( και τον '' στόλιζα '' κανονικά ) . Τότε τι ήμουνα ? ΝΔ ή ΚΚΕ ? Υ.Γ. με καλή διάθεση πάντα ... και πάντα με χαμόγελο ( όπως λες και εσύ .. )
1) Το επιχείρημα με τον Ευθυμίου δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί όταν ήταν υπουργός δεν σε ήξερα και επομένως ούτε τι έγραφες και πού ( ; )2) Αντίθετα, επειδή δεν πήρα εγώ μετάθεση και πήρες εσύ δεν πρόκειται να πω ποτέ ότι όσοι έχουν πάρει μετάθεση έχουν βύσμα!
1) Έγραφα στο forum των ΚΕΠ , στο pathfinder ( club asep ) και σε άλλο ένα ( ακόμα πιο παλιά ) που δεν θυμάμαι το όνομά του .Αλλά τι πιστεύεις δηλαδή εσύ ? ότι επί Ευθυμίου ο knkn ήταν κατά του Α.Σ.Ε.Π. ? 2) Ε , και δεν το λες να γελάσουμε λίγο ... Υ.Γ. πάντα με καλή διάθεση.. πάντα με χαμόγελο ( που λες και εσύ..)
δεν πήρα εγώ μετάθεση
Συνάδελφε jak13 ,εγώ ( όπως σωστά λες ) σας έχω κουράσει με τις απόψεις μου.Όποτε έχεις χρόνο και διάθεση γράψε τις απόψεις σου επί του θέματος .Ποιό θα έπρεπε να είναι το σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση κατά τη γνώμη σου ?Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου .Παράθεση από: jak13 στις Απριλίου 21, 2010, 03:18:53 pmδεν πήρα εγώ μετάθεση Εύχομαι να πάρεις του χρόνου μετάθεση ! Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου !
1) Θεωρώ λοιπόν ότι το οποιοδήποτε σύστημα διορισμών πρέπει να μην απαξιώνει την προσπάθεια, τους κόπους και τις θυσίες του κάθε εκπαιδευτικού, είτε αυτό ερμηνεύεται ως προετοιμασία για το διαγωνισμό (που επιδέχεται σημαντικών βελτιώσεων) είτε ως απόκτηση προϋπηρεσίας (που και αυτό το σύστημα επιδέχεται ριζικών βελτιώσεων).2) Γιατί το σημαντικότερο είναι να μην παίζεις με τον προγραμματισμό της ζωής χιλιάδων εκπαιδευτικών αλλάζοντας τους όρους του παιγνιδιού κατά τη διάρκεια του και όχι από την αρχή, για να γνωρίζει ο άλλος πώς θα το χειριστεί. Αυτό το θεωρώ ανέντιμο και ανήθικο.3) Ελπίζω να σε κάλυψα, χωρίς να περιμένω ότι θα συμφωνήσεις και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.
να ψηφιστεί το 2009 ότι από το 2015 και μετά θα ισχύσει το 100% ΑΣΕΠ
επιλεγω το 4 ...
ακουω με χαρα την αποψη σου...
σεβαστη η αποψη σου , αλλα νομιζω οτι ειναι ''παρακλαδι'' της αποψης 100% μεσω ΑΣΕΠ ...θελω να πω , μπορουν να φτιαχτουν 200 παρακλαδια του στυλ , διορισμοι 100% μεσω ΑΣΕΠ και προσαυξηση για το ενα , για το αλλο...αλλα ας ψηφισεις το 100% μεσω ΑΣΕΠ και εσυ και τα υπολοιπα 199 παρακλαδια...Παράθεση από: dimstella στις Φεβρουαρίου 08, 2009, 10:00:08 pmΣυνοπτικά.Διορισμοί 100% απο ΑΣΕΠ όπου θα προσμετρώνται πραγματική προυπηρεσία, βαθμός πτυχίου, έτος κτήσης πτυχίου κλπ.Δημιουργία νέων πινάκων αναπληρωτών αποκλειστικά από επιτυχόντες ΑΣΕΠ με μοριοδότηση ίδια με πριν (προυπηρεσία, βαθμός πτυχίου, έτος κτήσης πτυχίου κλπ)κατάργηση της ωρομισθίας. Για τις περιστασιακές ανάγκες των σχολείων αλλά και η ΠΔΣ , Σιβιτανίδειας και λοιποί, να διορίζονται αναπληρωτές από τον παραπάνω πίνακα.
Συνοπτικά.Διορισμοί 100% απο ΑΣΕΠ όπου θα προσμετρώνται πραγματική προυπηρεσία, βαθμός πτυχίου, έτος κτήσης πτυχίου κλπ.Δημιουργία νέων πινάκων αναπληρωτών αποκλειστικά από επιτυχόντες ΑΣΕΠ με μοριοδότηση ίδια με πριν (προυπηρεσία, βαθμός πτυχίου, έτος κτήσης πτυχίου κλπ)κατάργηση της ωρομισθίας. Για τις περιστασιακές ανάγκες των σχολείων αλλά και η ΠΔΣ , Σιβιτανίδειας και λοιποί, να διορίζονται αναπληρωτές από τον παραπάνω πίνακα.
ασχετο αλλα διαβασα και τα τρια μνμ σου και μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: την ωρα που τα γραφεις ,φορας κουκουλα ή οχι λογω ζεστης;;;;
Μωρε...