0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξερω πως νιωθετε μετά από τόσο καιρό στην τάξη, ειδικά οι νηπιαγωγοί, αλλά σήμερα τα παιδια με τρελάνανε.. και δεν φτάνει αυτό.. έχω και τύψεις μετα για τις φωνές που βάζω..είναι εξοντωτικό να συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, και λίγο πριν φύγεις και τα νευρα είναι σμπαράλια να έχεις κ έναν μικρό γιωργάκη που από το πρωί αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται να προσθέτει άλλο ένα λιθαράκι στο κουρασμένο νευρικό σύστημα.. και πώς να μη γίνει αυτό τη στιγμή που ΄με κόπους και βάσανα ξεκινάς "επιτέλους" μια μικρή προβίτσα και βλέπεις να περναει μπροστά από τα μάτια σου σαν σφαίρα, μια μπάλα μέσα στην τάξη!ε... φοβήθηκα κ εγώ τον εαυτό μου...!τα παιδιά ίσως όχι βέβαια. δεν ξέρω... τα λέω για να ηρεμήσω και να μη νιώθω η μοναδική¨" τρελή" της παρέας...
εγω το τελευταιο καιρο κανω ενα σοβαρο λαθος.οταν κανουν πολυ φασαρια τους βαζω τεστ.το ξερω οτι ειναι λαθος να χρησιμοποιω τα τεστ ως τιμωρια αλλα ειναι ενας τροπος να τους κανω να ησυχασουν λιγο.δε ξερω τι να κανω.εχω δοκιμασει τα παντα.να τους βγαζω, να τους στελνω στο διευθυντη αλλα δεν καταλαβαινουν και δεν φοβουνται τον διευθυντη