0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έδινα πρώτη φορά. Δεν μπορώ να πω ότι έκανα πολύμηνο διάβασμα, αλλά και να έκανα δεν ξέρω σε τι θα χρησίμευε. Όσο περισσότερο διαβασμένος πας, τόσο περισσότερο μπλέκεσαι. Εξηγώ αμέσως. Ερώτηση στην ιστορία για τους όρους της β' Αθηναϊκή συμμαχίας (αρχικά οι όροι ήταν όχι φρουρά και φόροι, αλλά συμμαχική εισφορά, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν). Ερώτηση για τον Κριμαϊκό και τα νησιά Αν. Αιγαίου δεν σχολιάζω. Προσφυγή στον ΟΗΕ είχει κάνει και ο Καραμανλής, εκτός τον Παπάγο για το κυπριακό ζήτημα. Συνεπώς, ενώ η μόνη ερώτηση που δεν ήξερα στην ιστορία ήταν για τον πρόεδρο της ΕΑΠ, λίγο η ατολμία μου, επειδή έκανα τους παραπάνω συλλογισμού σε συνδυασμό με τον κριμαϊκό και νησιά Αν. Αιγαίου, όπου πήρα αρνητική, πήρα ένα ωραιότατο 71,6.Νέα: πήρα 79,1αρχαία: 8/10 (θυμόμουν ακριβώς, τρομάρα μου, το απόσπασμα από το σχολικό της β' λυκείου που ανέφερε τρία γεγονότα για τη χρονολόγηση του Αρχίλοχου. Το είχα διδάξει βλέπετε.)παιδαγωγικά:89 (θεωρούσα ότι ο Ρουσσώ υποστήριξε το ανθρωπιστικό ιδεώδες. Οι κύριοι του ΑΣΕΠ μας διέψευσαν. Υποστήριξαν ότι ισχύει το κοινωνικό ιδεώδες στον 20ο.Πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι με αυτούς τους βαθμούς; Δεν ξέρω! Σιγά, οι βαθμολογητές μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Σκέφτομαι ότι εδώ δεν ήξεραν τις απαντήσεις στο γνωστικό, θα ξέρουν στην ειδική διδακτική. Βαρέθηκα, ν' ασχολούμαι. Τον Ιούνιο πάλι θα κοιτάξω τ' αποτελέσματά μου. Λίγο χαλάρωση τώρα και τέλος ο ΑΣΕΠ. Το ίδιο συμβουλεύω να κάνετε όλοι. Μην υπολογίζετε βαθμούς, γιατί με τη διδακτική να καθορίζει κατά το 1/3 το βαθμό οι προβλέψεις πάνε περίπατο. Το 2007 υποψήφιοι με 65 στο γνωστικό διορίστηκαν και έμεινα απέξω υποψήφιοι με 80 στο γνωστικό!
Παράθεση από: LK στις Φεβρουάριος 11, 2009, 08:10:34 μμΕγώ έδινα πρώτη φορά. Δεν μπορώ να πω ότι έκανα πολύμηνο διάβασμα, αλλά και να έκανα δεν ξέρω σε τι θα χρησίμευε. Όσο περισσότερο διαβασμένος πας, τόσο περισσότερο μπλέκεσαι. Εξηγώ αμέσως. Ερώτηση στην ιστορία για τους όρους της β' Αθηναϊκή συμμαχίας (αρχικά οι όροι ήταν όχι φρουρά και φόροι, αλλά συμμαχική εισφορά, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν). Ερώτηση για τον Κριμαϊκό και τα νησιά Αν. Αιγαίου δεν σχολιάζω. Προσφυγή στον ΟΗΕ είχει κάνει και ο Καραμανλής, εκτός τον Παπάγο για το κυπριακό ζήτημα. Συνεπώς, ενώ η μόνη ερώτηση που δεν ήξερα στην ιστορία ήταν για τον πρόεδρο της ΕΑΠ, λίγο η ατολμία μου, επειδή έκανα τους παραπάνω συλλογισμού σε συνδυασμό με τον κριμαϊκό και νησιά Αν. Αιγαίου, όπου πήρα αρνητική, πήρα ένα ωραιότατο 71,6.Νέα: πήρα 79,1αρχαία: 8/10 (θυμόμουν ακριβώς, τρομάρα μου, το απόσπασμα από το σχολικό της β' λυκείου που ανέφερε τρία γεγονότα για τη χρονολόγηση του Αρχίλοχου. Το είχα διδάξει βλέπετε.)παιδαγωγικά:89 (θεωρούσα ότι ο Ρουσσώ υποστήριξε το ανθρωπιστικό ιδεώδες. Οι κύριοι του ΑΣΕΠ μας διέψευσαν. Υποστήριξαν ότι ισχύει το κοινωνικό ιδεώδες στον 20ο.Πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι με αυτούς τους βαθμούς; Δεν ξέρω! Σιγά, οι βαθμολογητές μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Σκέφτομαι ότι εδώ δεν ήξεραν τις απαντήσεις στο γνωστικό, θα ξέρουν στην ειδική διδακτική. Βαρέθηκα, ν' ασχολούμαι. Τον Ιούνιο πάλι θα κοιτάξω τ' αποτελέσματά μου. Λίγο χαλάρωση τώρα και τέλος ο ΑΣΕΠ. Το ίδιο συμβουλεύω να κάνετε όλοι. Μην υπολογίζετε βαθμούς, γιατί με τη διδακτική να καθορίζει κατά το 1/3 το βαθμό οι προβλέψεις πάνε περίπατο. Το 2007 υποψήφιοι με 65 στο γνωστικό διορίστηκαν και έμεινα απέξω υποψήφιοι με 80 στο γνωστικό!Ναι κι εγώ κοίταζα ΄προ ολίγου τους διοριστέους του 2007, όπου ένα μεγάλο ποσοστό είχαν στο γνωστικό 60-65. Μου έκανε εντύπωση καθώς με διδακτική στο 80 βρίσκονταν στους διοριστέους. Οπότε τελικά αν δεν έχει πάει κάποιος τελείως χάλια, η διδακτική μπορεί να κάνει θαύματα.