0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανονικά θα έπρεπε να δίνουν και οι σκηνοθέτες ΑΣΕΠ για να είναι μέσα στα πράγματα
Παράθεση από: Supreme στις Μαρτίου 09, 2009, 08:25:48 pmΚανονικά θα έπρεπε να δίνουν και οι σκηνοθέτες ΑΣΕΠ για να είναι μέσα στα πράγματακαι οι σεναριογραφοι...
νομίζω ότι οι προβληματικές ερωτήσεις ήταν 2. αυτή με το πώς χρονολογείται ο αρχίλοχος και αυτή με τη στατιστική μέθοδο.
maryk, καταλαβαινω τι λες και το δεχομαι.πες μου ομως σε παρακαλω, σε τι βοηθαει αυτο? μονο ψυχικη ανασταωση δημιουργει, δεν εχουμε καθολου ηρεμια, δεν θα βγουν ποτε να μας πουν τιποτα κλπ κλπαρα, το να εχω κολλησει και να σκεπτομαι τι εγραψα, πως το εγραψα, γιατι το εγραψα ετσι, γιατι απαντησα το α ενω ηταν το γ, γιατι επελεξα το β ενω ηξερα οτι το δ ηταν σωστο, γιατι, ...γιατι,...γιατι....αν ηθελε το ενα, αν ηθελε το αλλο, αν , αν αν,αν αυτο εσυ πιστευεις οτι βοηθα στη ψυχικη ισορροπια και γαληνη τοτε ψαχνε...αλλα μη λεμε μονο οτι ο ασεπ ειναι ψυχοφθορος κλπ κλπ τι στιγμη που εμεις οι ιδιοι τον κανουμε ψυχοφθορο στο τετραγωνο με την οποια σταση μας και τακτικηΟΚ. ειναι μια διαδικασια σκληρη, αργρια,περιεργη, αδικη ...κλπ , ολα αυτα τα δεχομαι.ομως μη μπαινουμε στο τρυπακι αυτο, θα τρελλαθουμε στο τελος....
Παράθεση από: fotini.1981 στις Μαρτίου 10, 2009, 11:23:26 amνομίζω ότι οι προβληματικές ερωτήσεις ήταν 2. αυτή με το πώς χρονολογείται ο αρχίλοχος και αυτή με τη στατιστική μέθοδο.Ενώ εκείνη με τα ποιήματα "πολιτεία-σκάφος" ήταν εύκολη;;;Ποιος την απάντησε όντας σίγουρος και πού τη διάβασε ήθελα νά' ξερα...