0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μήπως οι υπόλοιποι 100 δεν είχαν καθόλου μόρια και δεν ήταν στους πίνακες αναπληρωτών....γιατί βλέπω ότι διορίστηκαν αρκετά πιτσιρίκια 24-25 χρονών.....??λέω μήπως?
Παράθεση από: maria78 στις Ιουλίου 02, 2009, 04:37:00 pmOvidius, mήπως ξέρεις κάθολου που θα κυμανθεί η βάση διορισμού με το 40% τώρα που βγήκε ο ΑΣΕΠ;Τι σχέση έχει το 40% με τον ΑΣΕΠ; Καμία!
Ovidius, mήπως ξέρεις κάθολου που θα κυμανθεί η βάση διορισμού με το 40% τώρα που βγήκε ο ΑΣΕΠ;
Καλημέρα σε όλους!Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν !Η ερώτησή μου είναι η εξής: Συγκεντρώνω 27+ μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών. Πιστεύετε ότι θα με καλέσουν στην πρώτη φάση; Και αν πώς μπορώ να μάθω αν μπορώ να πάω στις πρώτες μου επιλογές; Ευχαριστώ!!!!!!!
Παράθεση από: tinall στις Ιουλίου 03, 2009, 10:29:10 amΚαλημέρα σε όλους!Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν !Η ερώτησή μου είναι η εξής: Συγκεντρώνω 27+ μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών. Πιστεύετε ότι θα με καλέσουν στην πρώτη φάση; Και αν πώς μπορώ να μάθω αν μπορώ να πάω στις πρώτες μου επιλογές; Ευχαριστώ!!!!!!!Εγώ κοιτούσα χτες τον περσινό πίνακα και τα ονόματα αυτών που κάλεσαν σε α' και β' φάση (28/8 και 9/9). Αν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές σίγουρα πας στην α' φάση, ειδικά αν έβαλες το κουτάκι ναι σε όλες τις περιοχές.