0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με 24,6 μορια να ελπιζω 1η , 2η φαση ;;ποτε;;;ξερετε;;;
Προπερσι άργησε να καλέσει αναπληρωτές και στην 1η φάση πήρε περίπου 700 άτομα.
Kαλησπέρα μέλλοντες (Sun κ' Kozzi) και νυν Ολυμπιακοί, αλλιώς Θρύλοι της αναπλήρωσης!Η αισιοδοξία εμένα τουλάχιστον με βοηθάει, η υπερβολική σιγουριά μάλλον όχι Ήλιε μου.Η λογική επιβάλλει περισσότερους αναπληρωτές και μια βάση γύρω στο 20, το υποστηρίζω καιρό τώρα. Σίγουρος απόλυτα δεν μπορώ να είμαι. Υπομονή.Α, και Κόζζι κοίταξε μην τοποθετήσετε το κύπελλο Ουέφα σε τροπαιοθήκη με υγρασία και σας φθαρεί.
καλησπερα στη μεγαλη παρεα των φιλολογων!Ειστε η καλυτερη συντροφια για κατι ανοητες σαν και μενα που εχασα για πλακα το διορισμο επειδη "δεν καταδεχτηκα" να απαντησω "δεν ξερω" σε ερωτησεις τις ιστοριας!επιπλεον δεν δηλωσα δυτικη αττικη και πειραια για ωρομισθια στην αττικη!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ 16.04 ΜΟΡΙΑ?(Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ,ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ!)Α! ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ?Απαντηστε σας παρακαλω βρε παιδια!Εχω χασει τον υπνο μου με τη βλακεια που με δερνει...(Ας οψεται βλεπετε η οικογενεια)
άκουσα στις ειδήσεις προλίγου ότι το υπουργείο προσανατολίζεται να καταργήσει τους ωρομίσθιους, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει αύξηση των αναπληρωτών;;; ποια η γνώμη σας;;