0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε, παιδια, θα παθω εγκεφαλικο!!!!γιστι τοσο κατω;;;θα μου πειτε τι εγινε;;;οταν ειδα τους περσινους πινακες με τα μορια μου ημουν 450 περιπου. τωρα βρεθηκα 1190.εχω απογοητευτει εντελως.ουτε και ελπιζω να με παρουν ???οι 160 οαεδιτες εκαναν την διαφορα;;;;
καλημερα! δυσκολη νυχτα η χθεσινη για πολλους απο εμας!( Δαναιδα με ειδα στον υπνο μου να κουβαλαω νερο με τρυπιο πυθαρι!!! ατελειωτη νυχτα...) συγγνωμη που θα ρωτησω αυτο που θα ρωτησω, δεν θελω να σπειρω σε καμια περιπτωση πανικο, αλλα ειμαστε σιγουροι οτι στον πινακα αναπληρωτων που αναρτηθηκε χθες υπαρχουν μεσα οι οαεδιτες;;; σας ρωταω γιατι επεσε το ματι μου σε μια ιστοσελιδα η οποια ελεγε οτι δεν υπαρχουν οι προυπηρεσιες του οαεδ των ΠΕ02 και καποιων αλλων κατηγοριων (μηπως αναφεροταν στον ενιαιο πινακα διορισμων μονο; δεν γνωριζω πως να κανω επικολληση ιστοσελιδας γι αυτο θα σας την παραθεσω πρωτογονα : http://edu.klimaka.gr- ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ. Συναδελφοι, ριξτε οποιος μπορει μια ματια, η οποιος ξερει να μας πει ... τουλαχιστον να ξερουμε τι μας περιμενει ....γιατι το δικο μου πυθαρι τουλαχιστον δεν εχει χωρο για αλλες τρυπες!!! ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 04, 2009, 09:17:07 amας μας πει καποιος μια αποψη, βρεπαιδια!!και γω εκει ειμαι πανω κατω ???επισης ας μου πει καποιος τι εγινε και βρεθηκαμε στα ταρταρα του πινακα Με 158 οαεδίτες τί περιμένατε ,βρε παιδιά ; Κι εγώ από την πρώτη πρόβλεψη της θέσης 80 ,βρέθηκα στο 150 περίπου. Θα μου πείτε ότι δεν έχω πρόβλημ ,αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Δε χάνω την αναπλήρωση ,αλλά ίσως χάσω μια τοποθέτηση κοντά στο μέρος που θέλω. Με άλλα λόγια ,όλοι επηρεάζονται από τους Οαεδίτες. Πάντως ,πιστεύω ότι όσοι είναι ως τη θέση 1200-1250 θα δουλέψουν κάποια στιγμή ως αναπληρωτές φέτος.
ας μας πει καποιος μια αποψη, βρεπαιδια!!και γω εκει ειμαι πανω κατω ???επισης ας μου πει καποιος τι εγινε και βρεθηκαμε στα ταρταρα του πινακα
Παράθεση από: momo στις Αυγούστου 04, 2009, 10:48:52 amκαλημερα! δυσκολη νυχτα η χθεσινη για πολλους απο εμας!( Δαναιδα με ειδα στον υπνο μου να κουβαλαω νερο με τρυπιο πυθαρι!!! ατελειωτη νυχτα...) συγγνωμη που θα ρωτησω αυτο που θα ρωτησω, δεν θελω να σπειρω σε καμια περιπτωση πανικο, αλλα ειμαστε σιγουροι οτι στον πινακα αναπληρωτων που αναρτηθηκε χθες υπαρχουν μεσα οι οαεδιτες;;; σας ρωταω γιατι επεσε το ματι μου σε μια ιστοσελιδα η οποια ελεγε οτι δεν υπαρχουν οι προυπηρεσιες του οαεδ των ΠΕ02 και καποιων αλλων κατηγοριων (μηπως αναφεροταν στον ενιαιο πινακα διορισμων μονο; δεν γνωριζω πως να κανω επικολληση ιστοσελιδας γι αυτο θα σας την παραθεσω πρωτογονα : http://edu.klimaka.gr- ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ. Συναδελφοι, ριξτε οποιος μπορει μια ματια, η οποιος ξερει να μας πει ... τουλαχιστον να ξερουμε τι μας περιμενει ....γιατι το δικο μου πυθαρι τουλαχιστον δεν εχει χωρο για αλλες τρυπες!!! ευχαριστω εκ των προτερωνΝαι δεν είναι οι χθεσινοί πίνακες. Δες τις ημερομηνίες ενστάσεων και θα καταλάβεις.
θα επαναλάβω την ερώτηση και ας μην είναι ο sun on-line. για ποιον πίνακα μιλά;το δικό του;έχουν αφαιρεθείι τρίτεκνοι; οι 24μηνιτες του οαεδ;