*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 401077 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #1232 στις: Αυγούστου 04, 2009, 10:17:03 am »
βρε, παιδια, θα παθω εγκεφαλικο!!!!γιστι τοσο κατω;;;θα μου πειτε τι εγινε;;;οταν ειδα τους περσινους πινακες με τα μορια μου ημουν 450 περιπου. τωρα βρεθηκα 1190.εχω απογοητευτει εντελως.ουτε και ελπιζω να με παρουν ??? ??? ???οι 160 οαεδιτες εκαναν την διαφορα;;;;

1190 στον καθαρό πίνακα; Αν όχι τσέκαρε τον καθαρό. Γιατί με 450 σειρά στον περσινό μου φαίνεται χαμηλά το 1190.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1233 στις: Αυγούστου 04, 2009, 10:48:52 am »
καλημερα! δυσκολη νυχτα η χθεσινη για πολλους απο εμας!( Δαναιδα με ειδα στον υπνο μου να κουβαλαω νερο με τρυπιο πυθαρι!!! ατελειωτη νυχτα...) συγγνωμη που θα ρωτησω αυτο που θα ρωτησω, δεν θελω να σπειρω σε καμια περιπτωση πανικο, αλλα ειμαστε σιγουροι οτι στον πινακα αναπληρωτων που αναρτηθηκε χθες υπαρχουν μεσα οι οαεδιτες;;; σας ρωταω γιατι επεσε το ματι μου σε μια ιστοσελιδα η οποια ελεγε οτι δεν υπαρχουν οι προυπηρεσιες του οαεδ των ΠΕ02 και καποιων αλλων κατηγοριων (μηπως αναφεροταν στον ενιαιο πινακα διορισμων  μονο;;) δεν γνωριζω πως να κανω επικολληση ιστοσελιδας γι αυτο θα σας την παραθεσω πρωτογονα : http://edu.klimaka.gr- ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ. Συναδελφοι, ριξτε οποιος μπορει μια ματια, η οποιος ξερει να μας πει ... τουλαχιστον να ξερουμε τι μας περιμενει ....γιατι το δικο μου πυθαρι τουλαχιστον δεν εχει χωρο για αλλες τρυπες!!! ευχαριστω εκ των προτερων
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nina123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1234 στις: Αυγούστου 04, 2009, 10:50:11 am »
με 18,416 μορια να ελπιζω σε ωρομισθια και του χρονου σε αναπληρωτρια?

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1235 στις: Αυγούστου 04, 2009, 10:52:51 am »
και μια διορθωση του παραπανω μηνυματος...η φατσουλα που κλεινει το ματι μπηκε απροσκλητη  εκει ...εγω τουλαχιστον δεν ειχα προθεση να τη βαλω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1236 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:09:29 am »
καλημερα! δυσκολη νυχτα η χθεσινη για πολλους απο εμας!( Δαναιδα με ειδα στον υπνο μου να κουβαλαω νερο με τρυπιο πυθαρι!!! ατελειωτη νυχτα...) συγγνωμη που θα ρωτησω αυτο που θα ρωτησω, δεν θελω να σπειρω σε καμια περιπτωση πανικο, αλλα ειμαστε σιγουροι οτι στον πινακα αναπληρωτων που αναρτηθηκε χθες υπαρχουν μεσα οι οαεδιτες;;; σας ρωταω γιατι επεσε το ματι μου σε μια ιστοσελιδα η οποια ελεγε οτι δεν υπαρχουν οι προυπηρεσιες του οαεδ των ΠΕ02 και καποιων αλλων κατηγοριων (μηπως αναφεροταν στον ενιαιο πινακα διορισμων  μονο;;) δεν γνωριζω πως να κανω επικολληση ιστοσελιδας γι αυτο θα σας την παραθεσω πρωτογονα : http://edu.klimaka.gr- ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ. Συναδελφοι, ριξτε οποιος μπορει μια ματια, η οποιος ξερει να μας πει ... τουλαχιστον να ξερουμε τι μας περιμενει ....γιατι το δικο μου πυθαρι τουλαχιστον δεν εχει χωρο για αλλες τρυπες!!! ευχαριστω εκ των προτερων

Ναι δεν είναι οι χθεσινοί πίνακες. Δες τις ημερομηνίες ενστάσεων και θα καταλάβεις.

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1237 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:17:09 am »
ας μας πει καποιος μια αποψη, βρεπαιδια!!και γω εκει ειμαι πανω κατω ??? ??? ???επισης ας μου πει καποιος τι εγινε και βρεθηκαμε στα ταρταρα του πινακα :-[ :-[ :-[
Με 158 οαεδίτες τί περιμένατε ,βρε παιδιά ; Κι εγώ από την πρώτη πρόβλεψη της θέσης 80 ,βρέθηκα στο 150 περίπου. Θα μου πείτε ότι δεν έχω πρόβλημ ,αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Δε χάνω την αναπλήρωση ,αλλά ίσως χάσω μια τοποθέτηση κοντά στο μέρος που θέλω. Με άλλα λόγια ,όλοι επηρεάζονται από τους Οαεδίτες. Πάντως ,πιστεύω ότι όσοι είναι ως τη θέση 1200-1250 θα δουλέψουν κάποια στιγμή ως αναπληρωτές φέτος.
θα ήθελα να σε ρωτήσω τι εννοείς στη θέση 1200-1250; μιλάς για τον πίνακα που έβγαλες εσύ; είναι οι τρίτεκνοι μέσα; επίσης από τους οσεδίτες που έχουν συμπληρώσει 24μηνο ξέρουμε πόσοι είναι και αν θα κληθούν;

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1238 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:17:44 am »
καλημερα! δυσκολη νυχτα η χθεσινη για πολλους απο εμας!( Δαναιδα με ειδα στον υπνο μου να κουβαλαω νερο με τρυπιο πυθαρι!!! ατελειωτη νυχτα...) συγγνωμη που θα ρωτησω αυτο που θα ρωτησω, δεν θελω να σπειρω σε καμια περιπτωση πανικο, αλλα ειμαστε σιγουροι οτι στον πινακα αναπληρωτων που αναρτηθηκε χθες υπαρχουν μεσα οι οαεδιτες;;; σας ρωταω γιατι επεσε το ματι μου σε μια ιστοσελιδα η οποια ελεγε οτι δεν υπαρχουν οι προυπηρεσιες του οαεδ των ΠΕ02 και καποιων αλλων κατηγοριων (μηπως αναφεροταν στον ενιαιο πινακα διορισμων  μονο;;) δεν γνωριζω πως να κανω επικολληση ιστοσελιδας γι αυτο θα σας την παραθεσω πρωτογονα : http://edu.klimaka.gr- ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ. Συναδελφοι, ριξτε οποιος μπορει μια ματια, η οποιος ξερει να μας πει ... τουλαχιστον να ξερουμε τι μας περιμενει ....γιατι το δικο μου πυθαρι τουλαχιστον δεν εχει χωρο για αλλες τρυπες!!! ευχαριστω εκ των προτερων

Ναι δεν είναι οι χθεσινοί πίνακες. Δες τις ημερομηνίες ενστάσεων και θα καταλάβεις.

Συγγνώμη αλλα δεν κατ'αλαβα καλά, εννοείτε ότι στους χθεσινούς πίνακες που είδαμε δεν έχουν μπει οι πρϋπηρεσίες των ΟΑΕΔιτών και ότι θα βγούν νέοι πίνακες με τα μόρια όσων  έχουν προϋπηρεσία από των ΟΑΕΔ όπου θα πέσει και άλλο η σειρά μας;;;

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1239 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:20:30 am »
δεν είναι λογικό γιατί με μια πρόχειρη ματιά χτες είδα ενα σωρό άτομα χωρίς επιτυχία ασεπ και με πάνω από 24 μόρια. άρα λογικά πρόκειται για οαεδίτες

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1240 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:22:44 am »
ευχαριστω πολυ stratos91!  ;) αυτη η φατσουλα δεν ηρθε απροσκλητη...ουτε αυτη :)

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1241 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:29:11 am »
παιδια συγγνωμη για τη συγχιση  :-[... οι χθεσινοι πινακες περιλαμβανουν και τους οαεδ.. μου το επιβεβαιωσε ατομο που ειδε τα μορια του, του οαεδ στον πινακα ...

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1242 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:33:36 am »
θα επαναλάβω την ερώτηση και ας μην είναι ο sun on-line. για ποιον πίνακα μιλά;το δικό του;έχουν αφαιρεθείι τρίτεκνοι; οι 24μηνιτες του οαεδ;

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1243 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:38:52 am »
θα επαναλάβω την ερώτηση και ας μην είναι ο sun on-line. για ποιον πίνακα μιλά;το δικό του;έχουν αφαιρεθείι τρίτεκνοι; οι 24μηνιτες του οαεδ;

Από τον πίνακα του Sun γιατί να αφαιρεθούν οι τρίτεκνοι; Αφού δε διορίζονται;
Έχουν αφαιρεθεί: πολύτεκνοι, 40%, 24μηνο, 30μηνο και ΑΣΕΠίτες.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1244 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:38:57 am »
λοιπον, για να ξεκαθαρισω να εχουμε μια ιδεα που ειμαστε πανω κατω. στον πινακα του υπουργειου ειμαι1190 , στον καθαρο ειμαι 670 καπου εκει.εχω 24,8 μορια.πώς με βλεπετε;;;

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1245 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:39:29 am »
δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι ειναι 25.απο ποσα μορια και πανω τους βρισκεις;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617