0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
..ισως ναι με ωρομισθια απο αρχες της χρονιας και πληρες ωραριο σε δυσπροσιτο (στα δυσπροσιτα η προυπηρεσια διπλασιαζεται)
Παράθεση από: momo στις Αυγούστου 04, 2009, 02:32:49 pm..ισως ναι με ωρομισθια απο αρχες της χρονιας και πληρες ωραριο σε δυσπροσιτο (στα δυσπροσιτα η προυπηρεσια διπλασιαζεται)πολλες συμπτωσεις μαζι!!!!
Και εκει που χαζευα τον πίνακα του SUN....τσουπ!!! το ονομα Κοτρικλα...βρε τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει...α ναι οαεδιτισσα....για να δουμε μορια...65.869 μμμμ για να δουμε ασεπ...κουλουρακια θεση;;;48 τρέχα κοροιδο Kozzi,kat73 κτλ στα νησια.....κινδυνευετε κοροιδα να μεινετε στην απεξω..... Α αν τυχον και διαβαζεις κ.Κοτρικλα το μηνυμα (που πολυ αμφιβαλλω, γιατι καπου θα ειστε ολοι σας ησυχα και θα κανετε τα μπανακια σας,τα αμμολουτρα κτλ), μην το παρεις προσωπικα..... απλα ετυχε να γνωρισω το ονομα και φυσικα μην απαντησεις.....δε θελω διαλογο..........απλα ηθελα να εκφρασω την οργη μου και την αηδια μου........οι υπολοιποι θα τα λεμε οπου και αν ειμαστε....εξαλλου ειπαμε: εκει που θα παμε δε θα μας φτανει και η γριπη τη χαριζουμε στους ΟΑΕΔΙΤΕΣ
Tα άτομα αυτά με πολλά μόρια και χωρίς ασέπ στον πίνακα του SUN έχουν μόρια και στη στήλη R. Η στήλη αυτή σε εμάς τους υπόλοιπους είναι κενή. Πώς εξηγείται αυτό;
Παράθεση από: kat73 στις Αυγούστου 04, 2009, 03:02:26 pmΚαι εκει που χαζευα τον πίνακα του SUN....τσουπ!!! το ονομα Κοτρικλα...βρε τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει...α ναι οαεδιτισσα....για να δουμε μορια...65.869 μμμμ για να δουμε ασεπ...κουλουρακια θεση;;;48 τρέχα κοροιδο Kozzi,kat73 κτλ στα νησια.....κινδυνευετε κοροιδα να μεινετε στην απεξω..... Α αν τυχον και διαβαζεις κ.Κοτρικλα το μηνυμα (που πολυ αμφιβαλλω, γιατι καπου θα ειστε ολοι σας ησυχα και θα κανετε τα μπανακια σας,τα αμμολουτρα κτλ), μην το παρεις προσωπικα..... απλα ετυχε να γνωρισω το ονομα και φυσικα μην απαντησεις.....δε θελω διαλογο..........απλα ηθελα να εκφρασω την οργη μου και την αηδια μου........οι υπολοιποι θα τα λεμε οπου και αν ειμαστε....εξαλλου ειπαμε: εκει που θα παμε δε θα μας φτανει και η γριπη τη χαριζουμε στους ΟΑΕΔΙΤΕΣ xaxaxaxa!! τι θες και κοιταζεις μωρε συ !!να ευχεσαι να κρατησει το καλοκαιρακι μεχρι τον οκτωβρη εκει στα νησακια μας....να ριξουμε τις τελευταιες για φετος βουτιες!