0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω 798 σειρα στον ενιαιο -ποσο εχω στον καθαρο κ εχω ελπιδεσ για αναπληρωση ?-ασ απαντησει καποιοσ γιατι ειμαι ασχετοσ
Ο τελευταίος που θα διοριστεί με το 40% πόσα μόρια θα έχει;
Παράθεση από: morgan στις Αυγούστου 05, 2009, 02:43:01 pmΟ τελευταίος που θα διοριστεί με το 40% πόσα μόρια θα έχει;Εικάζεται 23.770.
23,929 τα υπολογίζει ο gerakian
Αν μπορέσει κάποιος, γιατί είμαι σε διακοπές παροπλισμένος,ας ψάξει αν όντως οι 39 που είναι στον καθαρό του Πέτρου είναι όσοι ειδικής κατηγορίας δε θα διοριστούν φέτος. Έλεγξέτο κι εσύ Πέτρο για σίγουρα. Κατόπιν, αναζητήστε πόσοι ανήκουν σε αναπηρία "τόσο %" και πόσοι απ' αυτούς έχουν ήδη 12μηνη προϋπηρεσία.Αυτοί θα πρέπει ν' αφαιρεθούν απ' τον καθαρό. Εκτός και αν η τροπολογία λέει άλλα και δε θυμάμαι.Από τις διακοπές μου που πασχίζω να μη χαλάσει ο νέος πίνακας, εύχομαι κουράγιο σε όλους. Καταπολεμήστε άγχη και φοβίες, βλέπετε την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως φοβάστε πως είναι.Γεια σου Λάρα, Κόζι, Χρυσούλα, Σαν, Πέτρο και λοιποί της παρέαςΚανείς δεν θα μας στερήσει το διορισμόΜόνο να μας ταλαιπωρήσει μπορεί.
Κατόπιν, αναζητήστε πόσοι ανήκουν σε αναπηρία "τόσο %" και πόσοι απ' αυτούς έχουν ήδη 12μηνη προϋπηρεσία.
Γεια σου Λάρα, Κόζι, Χρυσούλα, Σαν, Πέτρο και λοιποί της παρέας
Κανείς δεν θα μας στερήσει το διορισμόΜόνο να μας ταλαιπωρήσει μπορεί.