0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MANNI στις Αυγούστου 11, 2009, 02:12:28 pmΠαράθεση από: pdxrisoyla στις Αυγούστου 06, 2009, 01:31:20 pmΗ υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.Κι όμως γίνεται το ξέρω προσωπικά. Με απέλυσαν έχοντας προλάβει να δουλέψω ως ωρομίσθια 3 βδομάδες μόνο γιατι μετα επέστρεψε η καθηγητρία. Αυτό έγινε στην Ηγουμενίτσα. Το ίδιο μου ξανασυνέβη στα Γιάννενα. Εκέι δούλεψα 4. Αυξήθηκε κατά ένα μήνα.Ως προς το "παντεμενη" το δέχομαι ευπρόσδεκτα Πέτρο αλλά θελώ να ξέρω τι γίνεται με την ωρομισθία σε άλλα μέρη΄λόγω τραυματικών εμπειριών! Και σε μένα είχε συμβεί πρ΄ππερσι στην Α Αθήνας .με κάλεσαν 20 Ιανουαρίου με 12 Μάη .Στις εξετάσεις ήρθε ο συνάδελφος που είχε πάρει άδεια ανατροφής 5χρονου τέκνου
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Αυγούστου 06, 2009, 01:31:20 pmΗ υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.Κι όμως γίνεται το ξέρω προσωπικά. Με απέλυσαν έχοντας προλάβει να δουλέψω ως ωρομίσθια 3 βδομάδες μόνο γιατι μετα επέστρεψε η καθηγητρία. Αυτό έγινε στην Ηγουμενίτσα. Το ίδιο μου ξανασυνέβη στα Γιάννενα. Εκέι δούλεψα 4. Αυξήθηκε κατά ένα μήνα.Ως προς το "παντεμενη" το δέχομαι ευπρόσδεκτα Πέτρο αλλά θελώ να ξέρω τι γίνεται με την ωρομισθία σε άλλα μέρη΄λόγω τραυματικών εμπειριών!
Η υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.
Παράθεση από: stratos91 στις Αυγούστου 11, 2009, 03:01:33 pmΠαράθεση από: MANNI στις Αυγούστου 11, 2009, 02:12:28 pmΠαράθεση από: pdxrisoyla στις Αυγούστου 06, 2009, 01:31:20 pmΗ υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.Κι όμως γίνεται το ξέρω προσωπικά. Με απέλυσαν έχοντας προλάβει να δουλέψω ως ωρομίσθια 3 βδομάδες μόνο γιατι μετα επέστρεψε η καθηγητρία. Αυτό έγινε στην Ηγουμενίτσα. Το ίδιο μου ξανασυνέβη στα Γιάννενα. Εκέι δούλεψα 4. Αυξήθηκε κατά ένα μήνα.Ως προς το "παντεμενη" το δέχομαι ευπρόσδεκτα Πέτρο αλλά θελώ να ξέρω τι γίνεται με την ωρομισθία σε άλλα μέρη΄λόγω τραυματικών εμπειριών! Και σε μένα είχε συμβεί πρ΄ππερσι στην Α Αθήνας .με κάλεσαν 20 Ιανουαρίου με 12 Μάη .Στις εξετάσεις ήρθε ο συνάδελφος που είχε πάρει άδεια ανατροφής 5χρονου τέκνου Για το διάστημα αυτό που δούλεψες, πόσα μόρια συγκέντρωσες;
Ευχαριστώ ΜΑΝΝΙ και pdxrisoyla. Ρώτησα απλά για να δω τι παίζει με τα μόρια κι απ' ό,τι καταλαβαίνω κερδίζονται με κόπο. ΜΑΝΝΙ περίμενα να έχεις 2 μόρια γιατί δούλεψες 4 μήνες παρά μία βδομάδα.
Παράθεση από: mariagal στις Αυγούστου 11, 2009, 10:03:00 amστο Ηράκλειο υπάρχει άτομο, γόνος οικογένειας των πολιτικών πραγμάτων της ΝΔ, το οποίο μάλιστα στους διαγωνισμούς καθόταν μπροστά μου κ μου παραπονιόταν ότι δεν μπορεί ούτε τη βάση να πιάσει...αυτό το άτομο έπαιρνε πάντα 1ο ωρα στην πδσ και είναι ηλικίας 31 ετών. Μαντέψτε....φέτος διορίζεται μ ετους 24μηνίτες! κι ας παλεύουμε εμείς με ασεπ για αξιοκρατία....Για να διορίζεται με 24μηνο σημαίνει ότι 1 φορά τουλάχιστον πέτυχε σε ΑΣΕΠ. Πάλι καλά, κάτι είναι κι αυτό...Αυτά είναι τα καταπληκτικά παράθυρα της ΠΔΣ...Κι άντε να δούμε πώς θα τα κλείσουμε γιατί πολύ μπάζει!!
στο Ηράκλειο υπάρχει άτομο, γόνος οικογένειας των πολιτικών πραγμάτων της ΝΔ, το οποίο μάλιστα στους διαγωνισμούς καθόταν μπροστά μου κ μου παραπονιόταν ότι δεν μπορεί ούτε τη βάση να πιάσει...αυτό το άτομο έπαιρνε πάντα 1ο ωρα στην πδσ και είναι ηλικίας 31 ετών. Μαντέψτε....φέτος διορίζεται μ ετους 24μηνίτες! κι ας παλεύουμε εμείς με ασεπ για αξιοκρατία....
Παράθεση από: AntreaEirini στις Αυγούστου 11, 2009, 10:09:00 amΠαράθεση από: mariagal στις Αυγούστου 11, 2009, 10:03:00 amστο Ηράκλειο υπάρχει άτομο, γόνος οικογένειας των πολιτικών πραγμάτων της ΝΔ, το οποίο μάλιστα στους διαγωνισμούς καθόταν μπροστά μου κ μου παραπονιόταν ότι δεν μπορεί ούτε τη βάση να πιάσει...αυτό το άτομο έπαιρνε πάντα 1ο ωρα στην πδσ και είναι ηλικίας 31 ετών. Μαντέψτε....φέτος διορίζεται μ ετους 24μηνίτες! κι ας παλεύουμε εμείς με ασεπ για αξιοκρατία....Για να διορίζεται με 24μηνο σημαίνει ότι 1 φορά τουλάχιστον πέτυχε σε ΑΣΕΠ. Πάλι καλά, κάτι είναι κι αυτό...Αυτά είναι τα καταπληκτικά παράθυρα της ΠΔΣ...Κι άντε να δούμε πώς θα τα κλείσουμε γιατί πολύ μπάζει!!εκανα λαθος! δεν εχει πετυχει, αρα θα διοριστει με το 30μηνο....και παλι, ωραια δε βολευτηκε??
καλημερα. Με αφορμη την παραθεση της bikini: απο τους 8000 αναπληρωτες οι 4000 θα ειναι δευτεροβαθμιας ...θυμαται κανεις ποιο ηταν το αντιστοιχο νουμερο περυσι μπας και κανουμε κανεναν παραλληλισμο; και πως γινεται αραγε να μη γνωριζουν ακομη τον αριθμο των εκπαιδευτικων που θα συνταξιοδοτηθουν φετος;;
Παράθεση από: momo στις Αυγούστου 12, 2009, 11:33:14 amκαλημερα. Με αφορμη την παραθεση της bikini: απο τους 8000 αναπληρωτες οι 4000 θα ειναι δευτεροβαθμιας ...θυμαται κανεις ποιο ηταν το αντιστοιχο νουμερο περυσι μπας και κανουμε κανεναν παραλληλισμο; και πως γινεται αραγε να μη γνωριζουν ακομη τον αριθμο των εκπαιδευτικων που θα συνταξιοδοτηθουν φετος;; Ακριβως αυτο ηθελα να ρωτησω για οποιον θυμαται.Το νουμερο αυτο ειναι μεγαλυτερο απο το περσινο;