*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 403318 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος katerina24

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #1484 στις: Αυγούστου 11, 2009, 06:49:32 pm »
adigoni και katiafil δηλαδή πιστεύετε ότι πρέπει να κοιτάξω και λίγο τον εαυτούλη μου ε; Θα το σκεφτώ λοιπόν και θα αποφασίσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις προτάσεις και τη βοήθειά σας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1485 στις: Αυγούστου 11, 2009, 07:07:04 pm »
Δεν λέω ότι χρειάζεται να το σκεφτείς ωφελιμιστικά, απλά μπορείς από την αρχή να συνεννοηθείς με τους γονείς και να κάνεις μια προετοιμασία σωστή των μαθητών μέχρι να σε καλέσουν. Να μην αφήσεις όμως τα μαθήματα, εκτός κι αν έχεις οικονομική άνεση που σου το επιτρέπει να το σκεφτείς πιο χαλαρά :)

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1486 στις: Αυγούστου 11, 2009, 07:42:08 pm »
Η υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.
Κι όμως γίνεται το ξέρω προσωπικά. Με απέλυσαν έχοντας προλάβει να δουλέψω ως ωρομίσθια 3 βδομάδες μόνο γιατι μετα επέστρεψε η καθηγητρία. Αυτό έγινε στην Ηγουμενίτσα. Το ίδιο μου ξανασυνέβη στα Γιάννενα. Εκέι δούλεψα 4. Αυξήθηκε κατά ένα μήνα.

Ως προς το "παντεμενη" το δέχομαι ευπρόσδεκτα Πέτρο ;D αλλά θελώ να ξέρω τι γίνεται με την ωρομισθία σε άλλα μέρη΄λόγω τραυματικών εμπειριών! ???
Και σε μένα είχε συμβεί πρ΄ππερσι στην Α Αθήνας .με κάλεσαν 20 Ιανουαρίου με 12 Μάη .Στις εξετάσεις ήρθε ο συνάδελφος που είχε πάρει άδεια ανατροφής 5χρονου τέκνου

Για το διάστημα αυτό που δούλεψες, πόσα μόρια συγκέντρωσες;
[/quote]1,7 μόρια

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
« Απάντηση #1487 στις: Αυγούστου 11, 2009, 08:15:56 pm »
Η υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.
Κι όμως γίνεται το ξέρω προσωπικά. Με απέλυσαν έχοντας προλάβει να δουλέψω ως ωρομίσθια 3 βδομάδες μόνο γιατι μετα επέστρεψε η καθηγητρία. Αυτό έγινε στην Ηγουμενίτσα. Το ίδιο μου ξανασυνέβη στα Γιάννενα. Εκέι δούλεψα 4. Αυξήθηκε κατά ένα μήνα.

Ως προς το "παντεμενη" το δέχομαι ευπρόσδεκτα Πέτρο ;D αλλά θελώ να ξέρω τι γίνεται με την ωρομισθία σε άλλα μέρη΄λόγω τραυματικών εμπειριών! ???
Και σε μένα είχε συμβεί πρ΄ππερσι στην Α Αθήνας .με κάλεσαν 20 Ιανουαρίου με 12 Μάη .Στις εξετάσεις ήρθε ο συνάδελφος που είχε πάρει άδεια ανατροφής 5χρονου τέκνου

Για το διάστημα αυτό που δούλεψες, πόσα μόρια συγκέντρωσες;
1,7 μόρια
[/quote]

Έγώ δούλεψα  το Μάρτη 3 βρομάδες και τον Απρίλη 4 βδομάδες . πόσα μόρια βγαίνουν μόνο τους δεν ξέρω γιατί έκανα και 2 ώρες ΠΔΣ. Συνολικά πήρα 1,2..
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1488 στις: Αυγούστου 11, 2009, 08:26:51 pm »
Ευχαριστώ ΜΑΝΝΙ και pdxrisoyla. Ρώτησα απλά για να δω τι παίζει με τα μόρια κι απ' ό,τι καταλαβαίνω κερδίζονται με κόπο. ΜΑΝΝΙ περίμενα να έχεις 2 μόρια γιατί δούλεψες 4 μήνες παρά μία βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1489 στις: Αυγούστου 11, 2009, 08:38:02 pm »
Ευχαριστώ ΜΑΝΝΙ και pdxrisoyla. Ρώτησα απλά για να δω τι παίζει με τα μόρια κι απ' ό,τι καταλαβαίνω κερδίζονται με κόπο. ΜΑΝΝΙ περίμενα να έχεις 2 μόρια γιατί δούλεψες 4 μήνες παρά μία βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1490 στις: Αυγούστου 12, 2009, 10:00:54 am »
στο Ηράκλειο υπάρχει άτομο, γόνος οικογένειας των πολιτικών πραγμάτων της ΝΔ, το οποίο μάλιστα στους διαγωνισμούς καθόταν μπροστά μου κ μου παραπονιόταν ότι δεν μπορεί ούτε τη βάση να πιάσει...αυτό το άτομο έπαιρνε πάντα 1ο ωρα στην πδσ και είναι ηλικίας 31 ετών. Μαντέψτε....φέτος διορίζεται μ ετους 24μηνίτες! κι ας παλεύουμε εμείς με ασεπ για αξιοκρατία....

Για να διορίζεται με 24μηνο σημαίνει ότι 1 φορά τουλάχιστον πέτυχε σε ΑΣΕΠ. Πάλι καλά, κάτι είναι κι αυτό...
Αυτά είναι τα καταπληκτικά παράθυρα της ΠΔΣ...
Κι άντε να δούμε πώς θα τα κλείσουμε γιατί πολύ μπάζει!!

εκανα λαθος! δεν εχει πετυχει, αρα θα διοριστει με το 30μηνο....και παλι, ωραια δε βολευτηκε?????

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1491 στις: Αυγούστου 12, 2009, 10:38:04 am »
ΤΗ ΝΕΑ σχολική χρονιά αναμένεται να προσληφθούν περίπου 8.000 αναπληρωτές. Ο αριθμός αυτός ενδέχεται να μεγαλώσει λόγω των κενών θέσεων που θα αφήσουν οι εκπαιδευτικοί που θα συνταξιοδοτηθούν. Μαζί θα προσληφθούν σταδιακά και περίπου 10.000 ωρομίσθιοι για το κανονικό ωρολόγιο πρόγραμμα καθώς και 4.000 για την πρόσθετη διδακτική στήριξη, για την οποία η εγκύκλιος προσλήψεων δεν έχει ακόμη ούτε καν ανακοινωθεί.

Ο κρατικός προϋπολογισμός γίνεται ανοιχτοχέρης, μόνο, στην πρόσληψη φθηνών εκπαιδευτικών. Έτσι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση οι δαπάνες για πρόσληψη ωρομισθίων τα τελευταία χρόνια έχουν τριπλασιαστεί και φέτος, βέβαια, λιγότεροι μόνιμοι καθηγητές θα διοριστούν ενώ τις τρύπες θα κληθούν να καλύψουν ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί με μισθό 300-350 ευρώ και μάλιστα με καθυστέρηση πολλών μηνών!

Το ΥΠΕΠΘ, εκμεταλλευόμενο τη μεγάλη ανεργία των νέων πτυχιούχων καθηγητικών σχολών, ουσιαστικά καλεί αυτούς τους εκπαιδευτικούς να εξαγοράσουν με τη δωρεάν στην ουσία εργασία τους την ελπίδα μιας προϋπηρεσίας που ύστερα από 5-6 χρόνια ενδέχεται να τους οδηγήσει σε μόνιμο διορισμό. Πρόκειται για φαινόμενα εργασιακού μεσαίωνα στην καρδιά της δημόσιας εκπαίδευσης, καθώς πάνω από το 15% των εκπαιδευτικών απασχολείται ήδη με καθεστώς ελαστικής εργασίας (ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές).

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4531089
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1492 στις: Αυγούστου 12, 2009, 11:16:42 am »
Για να εχει συγκεντρωσει 30 μηνες μεχρι περυσι πρεπει να εχει ξεκινησει να μπαινει απο τα παραθυρα της ΠΔΣ απο πολυ νωριτερα και σε αλλη κομματικη βαση στο Ηρακλειο γαρ! Μετα θα τον καλουσαν αναπληρωτη απο τον πινακα.
στο Ηράκλειο υπάρχει άτομο, γόνος οικογένειας των πολιτικών πραγμάτων της ΝΔ, το οποίο μάλιστα στους διαγωνισμούς καθόταν μπροστά μου κ μου παραπονιόταν ότι δεν μπορεί ούτε τη βάση να πιάσει...αυτό το άτομο έπαιρνε πάντα 1ο ωρα στην πδσ και είναι ηλικίας 31 ετών. Μαντέψτε....φέτος διορίζεται μ ετους 24μηνίτες! κι ας παλεύουμε εμείς με ασεπ για αξιοκρατία....

Για να διορίζεται με 24μηνο σημαίνει ότι 1 φορά τουλάχιστον πέτυχε σε ΑΣΕΠ. Πάλι καλά, κάτι είναι κι αυτό...
Αυτά είναι τα καταπληκτικά παράθυρα της ΠΔΣ...
Κι άντε να δούμε πώς θα τα κλείσουμε γιατί πολύ μπάζει!!

εκανα λαθος! δεν εχει πετυχει, αρα θα διοριστει με το 30μηνο....και παλι, ωραια δε βολευτηκε?????

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1493 στις: Αυγούστου 12, 2009, 11:33:14 am »
καλημερα. Με αφορμη την παραθεση της bikini: απο τους 8000 αναπληρωτες  οι 4000 θα ειναι δευτεροβαθμιας ...θυμαται κανεις ποιο ηταν το αντιστοιχο νουμερο περυσι μπας και κανουμε κανεναν παραλληλισμο;  :-\
και πως γινεται αραγε να μη γνωριζουν ακομη τον αριθμο των εκπαιδευτικων που θα συνταξιοδοτηθουν φετος;;   :(
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1494 στις: Αυγούστου 12, 2009, 12:02:32 pm »
καλημερα. Με αφορμη την παραθεση της bikini: απο τους 8000 αναπληρωτες  οι 4000 θα ειναι δευτεροβαθμιας ...θυμαται κανεις ποιο ηταν το αντιστοιχο νουμερο περυσι μπας και κανουμε κανεναν παραλληλισμο;  :-\
και πως γινεται αραγε να μη γνωριζουν ακομη τον αριθμο των εκπαιδευτικων που θα συνταξιοδοτηθουν φετος;;   :(
Ακριβως αυτο ηθελα να ρωτησω για οποιον θυμαται.Το νουμερο αυτο ειναι μεγαλυτερο απο το περσινο;

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1495 στις: Αυγούστου 12, 2009, 03:23:33 pm »
Ακριβως αυτο ηθελα να ρωτησω για οποιον θυμαται.Το νουμερο αυτο ειναι μεγαλυτερο απο το περσινο;

Πάντως εφόσον αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για περισσότερους ακόμη αναπληρωτές και αφού μιλάνε για αυξανόμενες συνταξιοδοτήσεις (τις οποίες, σημειωτέον, ακούω εδώ και κανα δυο χρόνια), όντως πιστεύω ότι φέτος θα πάρει περισσότερους αναπληρωτές σε σχέση με πέρυσι.

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1496 στις: Αυγούστου 12, 2009, 03:58:25 pm »
εμμμ, πώς αλλιώς  θα κλείσουν τόσα κενα και τρύπες? ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1497 στις: Αυγούστου 12, 2009, 04:12:05 pm »

νομιζω κινουνται στα περσινα επιπεδα, υπολογιζουν ολοι πανω κατω 1000 αναπληρωτες πε 02.....μακαρι να μπουν και παραπανω!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)