0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ισχύει αυτό που λες και αν αυτοί μπουν στην κορυφή, δεν θα έπρεπε να είχαν μπει και στους πίνακες διορισμών; Αν η προϋπηρεσία τους είναι τόσο μεγάλη ώστε να μπουν σε υψηλές θέσεις στον πίνακα αναπληρωτών, πιθανόν να είχαν τη δυνατότητα να διοριστούν με το 30μηνο ή με το 40%... πολύ περίεργη μου φαίνεται αυτή η φήμη. Αν ήμουνα στη θέση τους, θα είχα κινήσει γη και ουρανό, πριν γίνουν οι διορισμοί... τώρα μου φαίνεται λίγο ανεπίκαιρο... αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε αυτό το κράτος..
Δεν είμαι ούτε τρομολάγνος ούτε αρέσκομαι σε ταινίες τρόμου αγαπητέ Αρίστο!Αυτό που είπα είναι να είστε συγκρατημένοι, όχι απαισιόδοξοι.Αν θέλει το υπουργείο να καλύψει κενά που θα προκύψουν κάνοντας ταυτόχρονα και οικονομία, ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με την εκπαίδευση ότι αρκεί να κάνει σωστή διαχείρηση του ανθρώπινου δυναμικού κόβοντας βυσματικές αποσπάσεις(έχει συμβεί στο κλάδο των δασκάλων να κάνει ανακλήσεις).Για να καθησυχάσω δεν άκουσα κάτι τέτοιο!Δεν ήθελα να το αναφέρω, γιατί όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα δεν είναι διασταυρομένο, αλλά για να φύγει κάθε απορία άκουσα οτι εκκρεμούν αρκετές αναγνωρίσεις προυπηρεσιών.Αυτο το μεταφέρω με επιφύλαξη.Επίσης λέω ξανά χωρίς να διαθέτω κάποια έγκυρη πηγή ότι σε καμία μα καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι επειδή έγιναν λιγότεροι διορισμοί μονίμων ότι θα έχουμε έκρηξη του αριθμού αναπληρωτών από την άλλη.Εύχομαι να πέσω έξω και ας δεχθώ τα ειρωνικά σχόλια πολλών μετά του τύπου ...έγώ τα έλεγα ότι θα γίνουν πολλοί διορισμοί αλλά κάποιοι εδώ έσπειραν τον πανικό....Συστήνω υπομονή και συγκρατημένη αισιοδοξία!
Παράθεση- Από την άλλη, θέλουν να αποφύγουν μελλοντικό συνωστισμό στο 24μηνο. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να συντελέσει στη συγκράτηση του αριθμού των αναπληρωτών στα περσινά επίπεδα ή τουλάχιστον σε "λογικά" (γι' αυτούς) πλαίσια. Επίσης, υπάρχει η γενική τάση για περικοπές...Ιωάννα, ως προς το παραπάνω, δεν είμαι σίγουρος πως σκέφτονται έτσι στο ΥΠΕΠΘ. Άλλωστε, δε σημαίνει πως όποιος καλείται αν/τής πιάνει αμέσως το 24μηνο. Να θυμήσω δε πως η δική μου εμπειρία από τα σχολεία μου λέει πως οι δ/ντές και κάποιες β/θμιες πολεμούν την ωρομισθία, γιατί με αυτή ούτε πρόγραμμα δεν μπορεί να βγει.
- Από την άλλη, θέλουν να αποφύγουν μελλοντικό συνωστισμό στο 24μηνο. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να συντελέσει στη συγκράτηση του αριθμού των αναπληρωτών στα περσινά επίπεδα ή τουλάχιστον σε "λογικά" (γι' αυτούς) πλαίσια. Επίσης, υπάρχει η γενική τάση για περικοπές...