0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Αυγούστου 21, 2009, 10:16:47 amΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 10:13:47 amΩς τότε, ας τηρήσω σιγή "ιχθύος" ...Χμμμ... Για το λόγο αυτό, υποθέτω, και η φωτό στο προφίλ σου... Το προφίλ παραπέμπει σε σιγή νηπίου (καλύτερα, ... που συστήνει το νήπιο σε κάποιους εξ ημών).Μπικίνι, αθλητικώς, θες ιδιαίτερα. Με 40$ την ώρα, σε αναλαμβάνω.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 10:13:47 amΩς τότε, ας τηρήσω σιγή "ιχθύος" ...Χμμμ... Για το λόγο αυτό, υποθέτω, και η φωτό στο προφίλ σου...
Ως τότε, ας τηρήσω σιγή "ιχθύος" ...
Το προφίλ παραπέμπει σε σιγή νηπίου (καλύτερα, ... που συστήνει το νήπιο σε κάποιους εξ ημών).
Μπικίνι, αθλητικώς, θες ιδιαίτερα. Με 40$ την ώρα, σε αναλαμβάνω.
καλημερα παιδια! να ρωτησω, τι ειναι το "μπλοκακι του σολιντ??"φιλια σε ολους.
Οι 955 φιλόλογοι αναπληρωτές για φέτος μου φαίνονται πολύ λίγοι. Λέτε να ισύσει τελικά το σενάριο "παίρνω δυο ωρομισθίους στη θέση ενός αναπληρωτή" ΄;
αααα....sun, πανω που ψηνω το bikini ν ανηφορισει στα μερη μας.. πεταγεσαι με ασχετα θεματα και χαλας τον ειρμο!!!!...το κουτακι αυτο ειναι το κλειδι μας , bikini!!!!!!
Παράθεση από: mariagal στις Αυγούστου 21, 2009, 10:31:05 amκαλημερα παιδια! να ρωτησω, τι ειναι το "μπλοκακι του σολιντ??"φιλια σε ολους.καλημερα "γειτονισσα" !!!!!!!!!ελα και συ στο κλειστο τμημα για αρχαριους που οργανωνουμε...
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 10:20:43 amΤο προφίλ παραπέμπει σε σιγή νηπίου (καλύτερα, ... που συστήνει το νήπιο σε κάποιους εξ ημών).Ασουπή! που έλεγε κι ο Χατζηχρήστος. Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 10:20:43 amΜπικίνι, αθλητικώς, θες ιδιαίτερα. Με 40$ την ώρα, σε αναλαμβάνω.Δεν πληρώνω με ...$ αλλά με ευρώ. Θα σε ενδιέφερε;;; Υ.Γ: aristos2 και kozzi1, το κουτάκι το βάλατε; Απλή απορία... Γιατί εγώ το έβαλα... ξανά...
μικρη κι αθωα μου bikini, οταν βρεις χρονο, ασε με να σου πω μερικα πραγματα (αμισθι)...
αααα....sun, πανω που ψηνω το bikini ν ανηφορισει στα μερη μας.. πεταγεσαι με ασχετα θεματα και χαλας τον ειρμο!!!!
Αν ψήσεις το μπικίνι, ψήσε μου κι ένα ολόσωμο...