0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 21, 2009, 05:03:31 pmΔιαβάζοντας τώρα την τροπολογία, είδα ότι λέει ξεκάθαρα για διορισμό του 67%+12μηνο από φέτος. Ρε Ιωαννα τα σεβη μου για τη δουλεια σου...Δεν εχω λογια..Εισαι η δικη μας καθηγητρια.Εισαι παντα ενημερωμενη,εγκυροτατη στις απαντησεις σου,υπευθυνη.Και στον Πετρο πολλα συγχαρητηρια που μας εδωσε τα πολυτιμα φωτα του.Χαιρομαι που υπαρχετε εδω μεσα.
Διαβάζοντας τώρα την τροπολογία, είδα ότι λέει ξεκάθαρα για διορισμό του 67%+12μηνο από φέτος.
Πέτρο κι εγώ σε ευχαριστώ για την απόλυτα έγκυρη πρόβλεψη και εύχομαι η αντίστροφη μέτρηση να συνοδευτεί από όλους μας με πυροτεχνήματα...............
Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον Πέτρο για τους έγκυρους πίνακες του. Τώρα σας έχω και εγώ καλά νέα. Μετά από αντιπαραβολή των πινάκων της εκκλησιαστικής εκπ για τους διοριστέους βρήκα ένα άτομο που διορίζεται και είναι στον πίνακα μας. Άρα όσοι έχουν σειρά πάνω από τον αριθμό 76 αφαιρούν λογικά ένα άτομο.Επίσης όσοι έχουν στον δικό μας πίνακα σειρά μέχρι 770 έχουν μπροστά τους 4 άτομα που μπορεί να πάνε αναπληρωτές στην εκκλ.Όσοι επίσης έχουν σειρά μέχρι 1100 έχουν μπροστά τους άλλα 3 άτομα που πιθανόν να επιλέξουν την εκκλησιαστικη εκπ., δηλ. 4+3=7.Καλά δεν είναι τα νέα μου;