0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι είναι, αλλά και το "μπακάλικο" πρέπει να επιβιώσει ...Ως προς τη βάση αν/σης, λοιπόν, εγώ, με θέση στον επίσημο πίνακα 1098, μπορεί να φτάσω στη θέση 1044 και, με το υποθετικό νούμερο των 10 που θα προτιμήσουν ΣμΕΑ και Σιβιτ. και με ξεπερνούν σε μόρια, στη θέση 1034.Άρα, με 1230 κλήσεις (12 λιγότερες από το 2007)ο τελευταίος μη 3τεκνος που θα διοριστεί θα είναι αυτός 2 θέσεις κάτω από μένα.Δηλ, βάση αν/σης λίγο κάτω από 20.8 μόρια.
Έλεγξα τα στοιχεία της Χρυσούλας για την Εκκλησιαστική εκπαίδευση.Πράγματι, διορίζεται ένας με θέση 76 στον επίσημο πίνακα αν/τών και 8 (όχι 7 Χρυσούλα), με μόρια πάνω από τα δικά μου (20,803), είναι πιθανότατο να κληθούν αναπληρωτές στα εκκλησιαστικά και να τα προτιμήσουν.Έχουν στον επίσημο πίνακα αν/τών τις θέσεις: 1095, 309, 640, 468, 777, 864, 1092, 723.Άρα 9 άτομα είναι πιθανότατο να εργασθούν στην Εκκλ. Εκπαίδευση, ο ένας σίγουρος.Συμπέρασμα:Ο καθένας από τη θέση του στον επίσημο πίνακα αν/τών αφαιρεί29 πολύτεκνους16 με αναπηρία 67% (μάλλον)1 που διορίζεται μόνομος στην Εκκλ. Εκπ.8 που θα προτιμήσουν αναπλήρωση στην Εκκλ. Εκπ. (πιθανόν όλοι ή κάποιοι)(επαναλαμβάνω, μέτρησα όσους είναι πάνω από τα δικά μου μόρια)Κάποιους που θα προτιμήσουν αναπλήρωση στα ΣΜΕΑΚάποιους που θα προτιμήσουν αναπλήρωση στη ΣιβιτανίδειοΚαι άλλοι εργάζονται σήμερα, αλλά μόνο ο Πέτρος δέχεται ευχαριστίες ...
'Aγιο Πέτρο θα έπρεπε να τον λέγατε!
πολύ ωραία τα λές.... φιλόλογος είσαι??? πλάκα κάνω...πολύ χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να το ψάχνουν και να μην κουράζονται να ελπίζουν, να αισιοδοξούν και να διατηρούν τη ψυχραιμία τους όταν επικρατεί πανικός...τυχεροί οι μαθητές σου aristos2.βασικά τυχεροί οι μαθητές των περισσότερων παιδιών που συμμετέχουν στο φορουμ...κρίμα γι αυτούς που μπαίνουν από τα παραθυράκια!!!δε θα γευτούν την αξιοπρέπεια του να μπεις κύριος από την πόρτα...τι ωραία παρέα που είστε