0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ, ως περσινός αναπληρωτής και φετινός - πιθανότατα - ωρομίσθιος ή αναπληρωτής από την Καθαρή Δευτέρα κι μετά, τι να κάνω, να φουντάρω ή να πάω στο 'Άγιο Όρος, που δίνει και διπλά μόρια ...;
εννοω ότι η σειρά που βλέπουμε στον πίνακα δεν περιλαμβάνει την ποσόστωση των τριτέκνων με εξαίρεση όσους ήδη προηγούνται. όπως το εξήγησες και συ παραπάνω. ίσως δεν το διατύπωσα καλα.
δλδ, αν πανω απο μενα ειναι 25 3τεκνοι και η σειρα μου ειναι 700 , θα κληθουν οχι μονο οι 25 αλλα και καποιοι αλλοι για να συμλπηρωθει το 20%;;;;
ελα αριστο,,εννοειται ταχω κάνει επιεικώς μαντάρα !!λοιπόν έχουμε και λέμε η θέση μου στον πίνακα υπουργείου είναι 1199μειον 29 πολύτεκνους και 16 ανάπηρους - όπως μου είπες - είμαι στο 1154τώρα μέτρησα και τους 3τεκνους πάνω απο μένα και είναι 56αρα 1154 - 56 ότε είμαι στη 1098 θεση???ή πιό μαντάρα τάκανα!?!?!?Επίσης να ρώτήσω : όταν ανακοινωθεί ο αριθμός αναπληρωτών σε λίγες μέρεσ θα αφορά ολόκληρη τη χρονιά? ή μόνο αυτους που θα κληθούν σε πρώτη φάση??Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 25, 2009, 02:43:19 pmδλδ, αν πανω απο μενα ειναι 25 3τεκνοι και η σειρα μου ειναι 700 , θα κληθουν οχι μονο οι 25 αλλα και καποιοι αλλοι για να συμλπηρωθει το 20%;;;;Ω, ναι.. θα κληθούν τόσοι ώστε να συμπληρωθεί το ποσοστό. Και οι περισσότεροι από αυτούς, θα είναι κάτω από εμάς
Ευχαριστώ!Πάντως πιστέυω θα καλέσουν συνολικά φέτος περίπου 1500 αναπληρωτές ΠΕ02!!!Νάστε αισιόδοξοι
Παιδιά, και τα λάθη ανθρώπινα, αλλά μην αγχώνεστε παραπάνω απ' όσο ...αξίζει ...Εγώ, ως περσινός αναπληρωτής και φετινός - πιθανότατα - ωρομίσθιος ή αναπληρωτής από την Καθαρή Δευτέρα κι μετά, τι να κάνω, να φουντάρω ή να πάω στο 'Άγιο Όρος, που δίνει και διπλά μόρια ...;