0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με την σύμβουλο δεν μπορώ να πω το όνομα της ωστόσο ξέρω οτι διορθώνει, όπως και πολλές νηπιαγωγοί αποσπασμένες στα παν/μια για τις πρακτικές.Δεν είναι μόνο καθηγητές παν/μιου.Οι σύμβουλοι είναι αυτοί που ερμηνευουν και αναλύουν το ΔΕΠΣ και το Α.Π. Είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των προγραμματων και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, δεν μπορεί να είναι ασχετοι ή να ερμηνευουν υποκειμενικά τον οδηγό. Εγω δεν θέλω να είμαι απόλυτη ως προς το τι έιναι σωστο και τι όχι.Πιστευω οτι πρεπει να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους στις δραστηριότητες κατι που το λένε σε πολλά παν/μια στις πρακτικές, αρχικα μόνο καταλαβαίνουν την γλώσσα αλλά πρεπει να περασει ενα χρονικό διάστημα ωσπου αυτό να επιτευχθεί. Συνεπώς το να θέσεις ως στόχο την παραγωγή λόγου στην ελληνική γλώσσα σε μια δραστηριότητα στην διάρκεια μιας ημέρας δεν είναι εφικτός και ρεαλιστικός στόχος.Αλλωστε σύμφωνα με την διαπολιτισμική εκπ/ση δεν πρέπει να επιβάλουμε στα παιδια να μιλάνε την κυριαρχη γλώσσα αλλα να σεβόμαστε την ταυτότητα τους και να τα ωθουμε να μιλούν στην μητρική τους γλώσσα,γιατι οι δύο γλώσσες εξελισονται παράλληλα.Τέλος θέλω να επισημάνω οτι ο ΑΣΕΠ είναι αναξιοκρατικός και αδικος,για τους παρακατω λόγουςΤα θέματα είναι πάντα δοσμενα με ασάφειες, ωστε να μπερδευεται ο κόσμος και να μην είναι σε θεση να μάθει ποτέ τι είναι σωστό και τι όχι. Οι απαντήσεις ποτε δεν δίνονται στα γραπτά δοκίμια ούτε καν επιγραμματικά. Επιπλεον δικαίωμα αναβαθμολόγησης δεν υπάρχει. Για όλους αυτούς τους λογους καλό είναι να μην είμαστε απολυτοι γιατί σε αυτή την ιστορια υπαρχουν πολλοί αστάθμιστοι παράγοντες.
Οι σύμβουλοι είναι αυτοί που ερμηνευουν και αναλύουν το ΔΕΠΣ και το Α.Π. [/b]Είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των προγραμματων και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, δεν μπορεί να είναι ασχετοι ή να ερμηνευουν υποκειμενικά τον οδηγό.
κι εχουμε ακομα απριλη (καλο μηνα κιολας) , μαη και ισως και ιουνη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ω ρε γλεντια τι εχει να γραφτει μεχρι τοτε υπομονη .......[/quotΤελικά MairyLiscious συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είχες γράψει για το λόγο που δε γράφεις συχνα.Ώρα να αραιώνω κι εγώ! Καλύτερα να μασας παρά να μιλάς.
Παράθεση από: MairyLiscious στις Απριλίου 01, 2009, 12:49:35 pmκι εχουμε ακομα απριλη (καλο μηνα κιολας) , μαη και ισως και ιουνη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ω ρε γλεντια τι εχει να γραφτει μεχρι τοτε υπομονη .......[/quotΤελικά MairyLiscious συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είχες γράψει για το λόγο που δε γράφεις συχνα.Ώρα να αραιώνω κι εγώ! Καλύτερα να μασας παρά να μιλάς. Συνάδελφοι......Ολοι τις γνώμη μας λέμε εδώ μέσα ...μη το παίρνουμε προσωπικά.Αλλοι συμφωνούν άλλοι πάλι όχι.Δεν είναι κακό...
Παράθεση από: xionati στις Απριλίου 01, 2009, 01:36:12 pmΠαράθεση από: MairyLiscious στις Απριλίου 01, 2009, 12:49:35 pmκι εχουμε ακομα απριλη (καλο μηνα κιολας) , μαη και ισως και ιουνη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ω ρε γλεντια τι εχει να γραφτει μεχρι τοτε υπομονη .......[/quotΤελικά MairyLiscious συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είχες γράψει για το λόγο που δε γράφεις συχνα.Ώρα να αραιώνω κι εγώ! Καλύτερα να μασας παρά να μιλάς. Συνάδελφοι......Ολοι τις γνώμη μας λέμε εδώ μέσα ...μη το παίρνουμε προσωπικά.Αλλοι συμφωνούν άλλοι πάλι όχι.Δεν είναι κακό...και μαλιστα ειναι απολυτως λογικο να διαφωνουμε! μακαρι να ανοιξει το επαγγελμα και να περασουμε ολες!
Τώρα ή εμένα εννοείς ή τη Reta. Αν εννοείς εμένα ευχαριστώ πολύ. :-*Αν όχι, πάλι την πάτησα η ψωνάρα!!!!! Αν εννοείς τη Reta, βεβαια, θα συμφωνήσω μαζί σου. όπως και να χει δεν πρόκειται να παίξω με τα νεύρα καμιάς μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μετά όσες διαπραγματεύσεις θέλετε, αλλά το θεωρώ ανήθικο από μέρους μου να εκφέρω άποψη για κάτι που σας καίει και δεν μπορείτε να ελέγξετε την εγκυρότητα των λεγομένων μου ως προς αυτά που θεωρεί σωστά το περιβόητο ΑΣΕΠ. Μετά θα σας πω τι ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό.