0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σε ολους! κι εγω πιστευω πως το ζητουμενο ειναι να συμμετεχουν ολα και γι αυτο το ελεγε αυτο στην παρενθεση. για να τονισει οτι πρεπει να κανεις μια δραστηριοτητα για να μπορουν να συμμετεχουν ολα. εγω εκανα δραστηριοτητα μη λεκτικη εφοσον καταλαβαινουν αλλα εχουν προβλημα στο λογο
πιστεύω ότι στόχος ήταν η επικοινωνία η οποία μπορεί να είναι και μη λεκτική, μην μπαίνετε σε καλούπια, οι ιδέες και οι προτάσεις είναι άπειρες κ κάλλιστα μπορεί όλοι οι τρόποι να είναι σωστοί ανάλογα με το πως παρουσιάζεις το καθετί , απλά το θέμα ήταν πως θα καταλάβουν κ θα επικοινωνήσουν τα αλβανόφωνα, η ένταξη τους στην ομάδα κλπ είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνει.εγώ έκανα το πείραμα κ τα αλβανόφωνα μας έδειξαν τη χώρα τους στην υδρόγειο, έκαναν σύγκριση, είδαν που νυχτώνει πρώτα, και κωλοτούμπες να κάνουν τα μικρά εμένα μου αρκεί να μου δείξουν με όποιο τρόπο μπορούν ότι καταλαβαίνουν, συμμετέχουν, ενδιαφέρονται κ επικοινωνούν, παράλληλα τονώνεται η αυτοπεποίθηση τους κλπ κλπ
καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για κατι! στη δραστηριοτητα με την εναλλαγη εγραψα την προσεγγιση που θα ακολουθησω και τη στηριξα οπως ηξερα επιστημονικα αλλα δεν την ανελυσα με λεπτομερια το τι κανει το καθε παιδι στο παιχνιδι ρολων που παιζουμε. λετε να μου την παρουν λαθος?
γεια σασ ειμαι μια απο τιισ πολλεσ που εκανα προφορικη επικοινωνιασ στη δραστηριοτητα...εχω να πω στισ συναδελφουσ που εκανα το ιδιο να μην ακουν τι λενε δεξια και αριστερα και οτι εχω ακουσει τα τερατα απο σχολικουσ συμβουλουσ...δεν ξερω αν ειναι σωστο τετοιο καιρο που το αγχοσ μασ ειναι τεραστιο να απογοητευουμε ενα πολυ μεγαλο μεροσ των υποψηφιων..αν τελικα αυτο που ζητησαν ηταν το πειραμα του ραβανη απο καλουσ παπαγαλουσ τοτε...οκ!πασο![/quo'Οσες και όσοι εγραψαν το πειραμα του ραβανη δεν σημαινει ότι ειναι αποκλειστικα παπαγαλοι. Κι εγώ το πείραμα εγραψα διότι δεν μπορούσα να σκεφτώ κατι αλλο εκεινη την στιγμή και μπραβο σε οσους εγραψαν κατι διαφορετικό. Δεν νομιζω κανενας μας να ειναι λαθος, οτι δραστηριότητα και να εγραψε , αλλα αυτό που θα ξεχωρίσει θεωρώ πως ειναι ο τρόπος, το πως την εγραψε, πραγματα που εχουν ξαναειπωθεί. Ας περιμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα και ας μην απογοητευόμαστε