0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καις κανέναν καλό. Και σε εμάς μπήκαν και άλλα Πανεπιστήμια στον διαγωνισμό. Με το καλό λέω εγώ και ας ανοίξουν και άλλες σχολές. Δεν έχω πρόβλημα. Καλύτερα να ανοίξουν μια σχολή ακόμη στην επαρχία, παρά να φεύγουν 100 άτομα στο εξωτερικό για τις ίδιες (και αμφιβόλου ποιότητας πολλές φορές) σπουδές. 1000 φορές καλύτερα. Διαφωνείς;
Συναντησα μια μαθητρια μου, φοιτητρια φιλολογιας τωρα, που παινευοταν σε μαθητες γ λυκειου φετινους, οτι περασε χωρις να χρειαστει να διαβασει κι οτι δε χρειαζεται ιδιαιτερο διαβασμα και κακως αγχωνονται. Ηταν μια κακη μαθητρια, που σε αλλες εποχες δε θα περνουσε ουτε σε ΤΕΙ, με ελλειψη στοιχειωδους γνωσης σε ολους τους τομεις , που εγραψε ενα 13 σκαρτο και περασε σε μια φιλοσοφικη, αλλα ακομα και τωρα δεν ξεπερασε το κυριο μειονεκτημα της για μια τετοια σχολη οτι δεν τις αρεσε και δεν της αρεσει να διαβαζει. Ωραια, πραγματοποιησε το ονειρο το δικο της ή των γονιων για σπουδες. Ε και? Ειναι λογος αυτος για να μην υπαρχει στοιχειωδης σχεδιασμος ή προγραμματισμος?