0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαλκιδική βράζει ο τόπος! 38 βαθμοί αυτή τη στιγμή!
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 09, 2009, 05:30:15 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 09, 2009, 05:25:05 pmvikou η Αγάπη, μου έστειλε pm, που λέει ότι όλα είναι προφάσεις με σκοπό να βρει το mail σου γιατί.......θέλει να βρεί το όνομα σου και να σου κάνει ενστάσεις μαζεύοντας πληροφορίες από το φόρουμ.Και μετά να σε απαγάγει για να δημιουργηθεί κενό στον πίνακα και ....καταλαβαίνεις ότι είναι ....σημαντικό θέμα....εεε!το ρίξατε όλοι στην τρέλλα ε; εμ, άγχος..άγχος...άγχος.... κάπου θα χτυπούσε!!! για την α/βάθμια κάτι βγήκε για θέσεις που θα δοθούν σύμφωνα με κάποιον αιρετό τους στο κυσπε, για τη δευτεροβάθμια; παιδιά, χαλκιδική βράζει ο τόπος! 38 βαθμοί αυτή τη στιγμή! χαλκιδική βράζει ο τόπος! 38 βαθμοί αυτή τη στιγμή!iste σε λυπάμαι ρε φίλε ....πολύ ζέστη εεεε?
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 09, 2009, 05:25:05 pmvikou η Αγάπη, μου έστειλε pm, που λέει ότι όλα είναι προφάσεις με σκοπό να βρει το mail σου γιατί.......θέλει να βρεί το όνομα σου και να σου κάνει ενστάσεις μαζεύοντας πληροφορίες από το φόρουμ.Και μετά να σε απαγάγει για να δημιουργηθεί κενό στον πίνακα και ....καταλαβαίνεις ότι είναι ....σημαντικό θέμα....εεε!το ρίξατε όλοι στην τρέλλα ε; εμ, άγχος..άγχος...άγχος.... κάπου θα χτυπούσε!!! για την α/βάθμια κάτι βγήκε για θέσεις που θα δοθούν σύμφωνα με κάποιον αιρετό τους στο κυσπε, για τη δευτεροβάθμια; παιδιά, χαλκιδική βράζει ο τόπος! 38 βαθμοί αυτή τη στιγμή!
vikou η Αγάπη, μου έστειλε pm, που λέει ότι όλα είναι προφάσεις με σκοπό να βρει το mail σου γιατί.......θέλει να βρεί το όνομα σου και να σου κάνει ενστάσεις μαζεύοντας πληροφορίες από το φόρουμ.Και μετά να σε απαγάγει για να δημιουργηθεί κενό στον πίνακα και ....καταλαβαίνεις ότι είναι ....σημαντικό θέμα....εεε!
Παράθεσηχαλκιδική βράζει ο τόπος! 38 βαθμοί αυτή τη στιγμή!Ε βέβαια προχθες που ήμουνα εγω έβρεχε για μια εβδομάδα, τώρα ψήνεσταιtttzzz εκει έμαθα να πετώ για να μη πατώ στα λασπόπνερα Ερχομαι ξανα μεθαύριο, ελπίχω να έχει ήλιο και ζέστη
Επιτέλους ήρθε ο πίνακας.......τώρα πρέπει να κάτσω να τον αποκρυπτογραφήσω.....
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 09, 2009, 05:40:07 pmΕπιτέλους ήρθε ο πίνακας.......τώρα πρέπει να κάτσω να τον αποκρυπτογραφήσω.....Αγάπη κάνε κάτι και εσυ Πάντως απο οτι κατάλαβα την βοήθειa Αγγέλου την πήρες. δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα με την βοήθεια κοινούΕγω αποχωρώΚαλό σας απόγευμαister αν είχα θάλασσα δεν θα με απασχολούσε τίποτα, πραγματικά με ηρεμειΠήγαινε για ψάρεμα, αν και νομίζω έχει πανσέληνο
Η πανσέληνος είναι η καλύτερη νύχτα για ψάρεμα.
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 09, 2009, 05:48:38 pmΗ πανσέληνος είναι η καλύτερη νύχτα για ψάρεμα.τι λες???δεν έχει ψαριά με πανσέληνο