0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέραστον πίνακα ενιαίο αναπληρωτών πε04.01 βρίσκονται και οι διοριστέοι του ασεπ και οι διοριστέοι με 40%;από 134 που ήμουν πέρυσι, βρέθηκα 175! με 34,73 μόρια!!! τι γίνεται;
μπορείς να δεις και μόνη σου οι διοριστέοι είναι μέσα όπως φυσικά και 40%. Γι αυτό λέγεται ενιαίος. τώρα για την διαφορά θα κάνεις λίγο υπομονή για να δούμε πόσοι συνάδελφοι του ΟΑΕΔ είναι για πρώτη φορά στον πίνακα και άλλοι από διάφορες άλλες κατηγορίες (ιδιωτικοί, χώρες Ε.Ε.)
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 20, 2009, 05:34:58 pmκαλησπέραστον πίνακα ενιαίο αναπληρωτών πε04.01 βρίσκονται και οι διοριστέοι του ασεπ και οι διοριστέοι με 40%;από 134 που ήμουν πέρυσι, βρέθηκα 175! με 34,73 μόρια!!! τι γίνεται;Τι λες τώρα.. πέρσι ήμουν σ το 60 και τώρα είμαι στο 220 στους αναπληρωτές . Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τον πίνακα από τα άτομα που διορίζονται από τον ΑΣεπ για να δω πόσοι είναι από τον ΟΑΕΔ,( πάντα κατά προσέγγιση) αλλά θα με πάρει καμία βδομάδα!!Καταραμένοι πίνακες!
Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω sikat (η οποιος αλλος ξέρει) τι ισχυει με τους πρωτους 20 που ειναι ειδικη κατηγορια και τι με τους ενδιαμεσους τριτεκνους.Εγω ας πουμε ειμαι στα 25 μορια και μεσολαβουν μεχρι τη θεση μου 30 τριτεκνοι. Αυτοι παιζουν με αλλη βαση, των τριιτεκνων και ειναι εκτος συναγωνισμου η κανονικα ειναι στο παιχνιδι. Το λεω γιατι εμεις λεγαμε περσι η βαση ηταν 19.5 εχοντας παρει καπου 220 αναπληρωτες αλλα περνανε και καποιους τριτεκνους σε καποιο ποσοστο με πολυ πιο λιγα μαλιστα μορια... Ελπιζω να μη σας μπερδεψα.