0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Touristakos, μια και η θεση μας (~25 μορια) ειναι οριακου ενδιαφεροντος, να πω κι εγω τι μπορεσα να μετρησω (..εβγαλα τα ματια μου απο το πρωι!).Απο τη θεση 425 και πανω του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ πινακα, μετρησα 17 'ενεργους' τριτεκνους (οι υπολοιποι διοριζονται, ειτε με 40%, ειτε με 24μηνο), και οι οποιοι μας προσφερουν καποιες θεσεις (17 αν δεν μου ξεφυγε καποιος) απο το 20% των τριτεκνων.Επισης απο τη θεση 425 και πανω, μετρησα 44 Ασεπ 1ης φουρνιας, και 55 που διοριζονται με 24μηνο.Το 40% ειναι λιγο ζορικο (λογω Οαεδιτων), αλλα απο τη θεση 425 και πανω μετρησα 61 ατομα με πραγματικη προυπηρεσια > 21-22 μορια (καθως ζαλιστηκα, δε θυμαμαι ακριβως ποιο οριο εβαλα!!) και υπολογιζω ~40-45 απο αυτους να διοριστουν (συμφωνα με τις εκτιμησεις της βασης για το 40%), ενω οι υπολοιποι ισως ειναι Οαεδιτες.Συνολικα, περιμενω η θεση 425 να ..προαχθει σε ~280-285, ενω θα υπαρχει και το'μαξιλαρακι' των 17 τριτεκνων.Με τους πρωτους 20 του πινακα, ουτε κι'εγω ξερω τι παιζει. Οπως δεν ξερω πως αλληλεπιδρα (στο κομματι που μας ενδαφερει) ο πινακας αυτος με τον πινακα των ΣΜΕΑ. Συμπερασμα, χμ.. χλωμους μας βλεπω![/quote]
Παράθεση από: air στις Ιουλίου 21, 2009, 05:43:18 pmTouristakos, μια και η θεση μας (~25 μορια) ειναι οριακου ενδιαφεροντος, να πω κι εγω τι μπορεσα να μετρησω (..εβγαλα τα ματια μου απο το πρωι!).Απο τη θεση 425 και πανω του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ πινακα, μετρησα 17 'ενεργους' τριτεκνους (οι υπολοιποι διοριζονται, ειτε με 40%, ειτε με 24μηνο), και οι οποιοι μας προσφερουν καποιες θεσεις (17 αν δεν μου ξεφυγε καποιος) απο το 20% των τριτεκνων.Επισης απο τη θεση 425 και πανω, μετρησα 44 Ασεπ 1ης φουρνιας, και 55 που διοριζονται με 24μηνο.Το 40% ειναι λιγο ζορικο (λογω Οαεδιτων), αλλα απο τη θεση 425 και πανω μετρησα 61 ατομα με πραγματικη προυπηρεσια > 21-22 μορια (καθως ζαλιστηκα, δε θυμαμαι ακριβως ποιο οριο εβαλα!!) και υπολογιζω ~40-45 απο αυτους να διοριστουν (συμφωνα με τις εκτιμησεις της βασης για το 40%), ενω οι υπολοιποι ισως ειναι Οαεδιτες.Συνολικα, περιμενω η θεση 425 να ..προαχθει σε ~280-285, ενω θα υπαρχει και το'μαξιλαρακι' των 17 τριτεκνων.Με τους πρωτους 20 του πινακα, ουτε κι'εγω ξερω τι παιζει. Οπως δεν ξερω πως αλληλεπιδρα (στο κομματι που μας ενδαφερει) ο πινακας αυτος με τον πινακα των ΣΜΕΑ. Συμπερασμα, χμ.. χλωμους μας βλεπω![/quote]air [/b][/u]μια απορία! εγώ είμαι στη θέση 175...που θα εκτιναχθώ; κάτω από το 100;70-80 ίσως; επειδή κόπιασες με τους πίνακες και σαφώς είσαι ειδικός αυτή τη στιγμή!!! ευχαριστώ για τον κόπο σου
ister σε ευχαριστω για τη διευκρινηση. Αν καταλαβα καλα περσι πηραν καπου 220 αναπληρωτες απο τους οποιους οι 20 περιπου ηταν ειδικη κατηγορια και οι περιπου 44 (20%) ηταν τριτεκνοι, αρα οι ''νορμαλ'' αναπληρωτες (προς θεου μην το παρεξηγησει κανεις) ηταν περιπου 220-20-44=156 αναπληρωτες. Γιατι αν οντος ειναι ετσι ειναι αρκετα δυσκολα τα πραγματα...
air και εγω τα ιδια συμπερασματα εβγαλα. Κατεληξα πως η 420 θεση θα παει καπου στο 280. Εγω για τριτεκνους δεν τα πολυ εχω καταλαβει απλα παραθετω τα δικα μου στοιχεια που ισως ειναι και λαθος (πρωτη φορα ασχολουμαι με το αθλημα).
Μια ερώτηση, για μια φίλη που έχει 27+ μόρια, αλλά δεν έχει τικάρει το μαγικό κουτάκι. Έχει επιλέξει μόνο περιοχή Αττικής στην αίτηση αναπληρωτών. Η σειρά κατάταξής της είναι 330 περίπου. Επειδή αγωνιά, πότε πιστεύετε ότι θα πρέπει να περιμένει να την καλέσουν ως αναπληρώτρια;