0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουλίου 25, 2009, 04:26:12 pmΠαράθεση από: ister στις Ιουλίου 25, 2009, 04:03:49 pmχαράς το κουράγιο σου να υπολογίζεις! υποθέτω αφαίρεσες όλους του 24μηνου!(είσαι σίγουρος πως θα φύγουν όλοι;) αλλά και τη νέα τροπολογία για 67% αναπηρία, την έλαβες υπόψιν; θα πιάσουν και αυτοί θέσεις,όσες και αν είναι!θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου... Τα άτομα με αναπηρία, όπως οι πλούτεκνοι - 30μηνο και 24μηνο είναι επιπλέον του 40%σταματήστε επιτέλους την καραμέλα "είναι επιπλέον των ποσοστών".(no offence) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΠΙΠΛΕΟΝ". Ολοι αυτοί οι ....."επιπλέον" κόβουν θέσεις απο το 60-40. Θα δείτε σε 2 χρόνια, στον επόμενο ΑΣΕΠ και θα τρίβετε τα μάτια σας, όπου θα διοριστούν απο τους 60-40 οι ¨τρείς και ο κούκος" ακριβώς.
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 25, 2009, 04:03:49 pmχαράς το κουράγιο σου να υπολογίζεις! υποθέτω αφαίρεσες όλους του 24μηνου!(είσαι σίγουρος πως θα φύγουν όλοι;) αλλά και τη νέα τροπολογία για 67% αναπηρία, την έλαβες υπόψιν; θα πιάσουν και αυτοί θέσεις,όσες και αν είναι!θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου... Τα άτομα με αναπηρία, όπως οι πλούτεκνοι - 30μηνο και 24μηνο είναι επιπλέον του 40%
χαράς το κουράγιο σου να υπολογίζεις! υποθέτω αφαίρεσες όλους του 24μηνου!(είσαι σίγουρος πως θα φύγουν όλοι;) αλλά και τη νέα τροπολογία για 67% αναπηρία, την έλαβες υπόψιν; θα πιάσουν και αυτοί θέσεις,όσες και αν είναι!θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου...
Παράθεση από: dimstella στις Ιουλίου 25, 2009, 04:51:01 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουλίου 25, 2009, 04:26:12 pmΠαράθεση από: ister στις Ιουλίου 25, 2009, 04:03:49 pmχαράς το κουράγιο σου να υπολογίζεις! υποθέτω αφαίρεσες όλους του 24μηνου!(είσαι σίγουρος πως θα φύγουν όλοι;) αλλά και τη νέα τροπολογία για 67% αναπηρία, την έλαβες υπόψιν; θα πιάσουν και αυτοί θέσεις,όσες και αν είναι!θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου... Τα άτομα με αναπηρία, όπως οι πλούτεκνοι - 30μηνο και 24μηνο είναι επιπλέον του 40%σταματήστε επιτέλους την καραμέλα "είναι επιπλέον των ποσοστών".(no offence) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΠΙΠΛΕΟΝ". Ολοι αυτοί οι ....."επιπλέον" κόβουν θέσεις απο το 60-40. Θα δείτε σε 2 χρόνια, στον επόμενο ΑΣΕΠ και θα τρίβετε τα μάτια σας, όπου θα διοριστούν απο τους 60-40 οι ¨τρείς και ο κούκος" ακριβώς.τα δικά τους παιδιά......αξιοκρατία...με νέα δημοκρατία!!! όξωωωωωωωωωωωωω!!!!http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1062522
Νομίζω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.Σαφώς και έγινε αδικία με τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ. Όμως όλα τα κόμματα υποστήριξαν την θέση τους.Φέτος θα διοριστούν σε σχέση με πέρσι 130 άτομα λιγότερα...προφανώς θα πάρουν περισσότερους αναπληρωτές και η παρείσφρηση των οαεδιτών δεν θα είναι τόσο φανερή στην βάση των φυσικών.Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι πρέπει να γίνει με τις ξεκάρφωτες προϋπηρεσίες..
συνάδελφοι πόση λέτε να είναι η βάση αναπληρωτών για φυσικούς μετά από όλα αυτά; πιστεύω ότι θα είναι ποιο πάνω από τα 26 μόρια, ίσως φτάσει τα 28 μόρια!