0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που φαντάζομαι οτι θα συμβεί είναι να διοριστούν μέσω 40% όι ΟΑΕΔιτες και να ελπίζουμε εμείς στο 24μηνο ή σε μία ακόμα αναπλήρωση.
και άμα του κάνει το φαγητό ο αρχιεπίσκοπος?
Παράθεση από: SirOdoth στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:39:58 pmΑυτό που φαντάζομαι οτι θα συμβεί είναι να διοριστούν μέσω 40% όι ΟΑΕΔιτες και να ελπίζουμε εμείς στο 24μηνο ή σε μία ακόμα αναπλήρωση.Εγω ηλπιζα για το 24 μηνο αν με επερναν αναπληρωτρια .Αφου φετος κ του χρονου δεν παω αναπληρωτρια δε μαζευονται οι 24 μηνες Θα τους αφησουμε ετσι να διοριστουν κατι δεν μπορουμε να κανουμε ωστε ν μην διοριστουν οι ΟΑΕΔΙΤΕς
Ποιοι ειναι αυτοι Λενε οτι υπαρχειτ τροπος να μην διοριστουν του χρονου οι ΟΑΕΔιΤΕΣ πειτε μου υπαρχει σωτηρια
Παράθεση από: physicaest στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:59:22 pmΠοιοι ειναι αυτοι Λενε οτι υπαρχειτ τροπος να μην διοριστουν του χρονου οι ΟΑΕΔιΤΕΣ πειτε μου υπαρχει σωτηρια είναι παληκάρια που προΐστανται μιας κίνησηςξεκίνησε δικαστικός αγώνας με βεβαιότητα δικαίωσης και το τονίζω...με βεβαιότητα δικαίωσης!!!!σας παραπέμπω σε αυτό το φόρουμ: http://www.teachers.anastasiadesigns.gr/αρκεί να είστε επιτυχών/ούσα ασεπ!!!
εμένα με πετάξανε 60 θέσεις πίσω, αν και επιτυχών ασεπ και αναπληρωτής με +16 μόρια απιπλέον φέτος!!!
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 01:03:25 pmΠαράθεση από: physicaest στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:59:22 pmΠοιοι ειναι αυτοι Λενε οτι υπαρχειτ τροπος να μην διοριστουν του χρονου οι ΟΑΕΔιΤΕΣ πειτε μου υπαρχει σωτηρια είναι παληκάρια που προΐστανται μιας κίνησηςξεκίνησε δικαστικός αγώνας με βεβαιότητα δικαίωσης και το τονίζω...με βεβαιότητα δικαίωσης!!!!σας παραπέμπω σε αυτό το φόρουμ: http://www.teachers.anastasiadesigns.gr/αρκεί να είστε επιτυχών/ούσα ασεπ!!!Επιτελους ενα καλο κι ελπιδοφορο νεο ωστε να με παρουν του χρονου αναπληρωτρια Οταν ειδα τη σειρα μου στον πινακα αναπλκηρωτων με επιασε νευρικο κλαμα οσο κι αν σας φαινετε περιεργο.Δε το πιστευα πως βρεθηκα τοσο χαμηλα στον πινακα ενω αυξησα τα μορια μου.Λεω πανε οι προσπαθειες μου χαμενες
πηρα στο υπουργειο τηλ και μου ειπαν οτι καλεσαν τελικα 100 φυσικους μαζι με τους τριτεκνους τα σχολια δικα σαςεπισης δεν στελνουν μυνηματα mea culpa................................