0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω το πιστευω αυτο και γιαυτο φοβαμαι κι εγω... τωρα που θα κανουμε χαρτια για αναπληρωτριες θα υπολογιστουν και τα μορια αυτου του ασεπ που δωσαμε αν εχουν βγει τ' αποτελεσματα ξερει κανεις?
θα τρελλαθουμε τελειως μου φαινεται!!!οταν ξεκινησαν οι "ανακαταταξεις" δεν αποθηκευσα τον ενιαιο πινακα. εκει ειχα κατεβει 2 θεσεις. τωρα λοιπον ειπα να τον αποθηκευσω. χθες που ανανεωθηκαν οι πινακες των αναπληρωτων, οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα κατεβηκα αλλες 2 θεσεις. ειπα λοιπον να ψαξω και να βρω ποια ειναι τα ατομα που μπηκαν και μας κατεβασαν. διαπιστωνω λοιπον οτι το νυν ( στον τωρινο πινακα αναπληρωτων ) νουμερο 389 που μπηκε "σφηνα" εχει πτυχιο το 2004 , ΔΕΝ ειναι ειδικη κατηγορια. ΔΕΝ ειναι τριτεκνη, εχει δουλεψει 3 χρονιες ως αναπληρωτρια!!!! και σας ρωτω και οποιος ξερει ας διαφωτισει και μας. πως γινεται να χεις παρει πτυχιο το καλοκαιρι και να δουλευεις την ιδια σχολικη χρονια, χωρις να εισαι ειδικη κατηγορια??? εστω και ΑΣΕΠ να εχεις δωσει μοριοδοτεισαι αναλογως για την επομενη σχολικη χρονια. και πως γινεται μεχρι τωρα να εχει το νουμερο 3206 και ξαφνικα δηλαδη θυμηθηκαν οτι εχει 3 χρονιες προυπηρεσια και ανεβηκε 3000 θεσεις???το ιδιο ισχυει και για το νυν νουμερο 807 που απλα "ξεφυτρωσε" στον πινακα με πτυχιο το 2004 και 3 χρονιες ως αναπληρωτρια!!!τι εχετε να πειτε για ολα αυτα???