*

Αποστολέας Θέμα: Αίτηση αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 39722 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Never give up!
    • Προφίλ
Απ: Αίτηση αναπληρωτών
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 10:22:07 pm »
τυχη ?
τοτε γιατι δεν βρισκομαι ξαφνικα πρωτη  :P :P :P
παιδια οποιος ξερεις ας μας πει τι ειναι αυτο γιατι κατεβηκες σοφια ??? ??? ??? :-\ :-\
καποια εξηγηση θα υπαρχει δεν μπορει !
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:58:16 »

Αποσυνδεδεμένος GiTh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 10:49:39 pm »
Και να ήταν μόνο  η Σοφία.....Κατέβηκα κι εγώ άλλες δύο θέσεις . Νομίζω ότι από την αρχή της χρονιάς έχω κατέβει 9 θέσεις !!! Τί δε θα 'δινα για να μάθω πώς γίνονται αυτές οι ανακατατάξεις...

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 27, 2009, 10:57:56 pm »
Αυτές οι μικρές ανακατατάξεις οφείλονται στα άτομα που ανήκουν στην ειδική κατηγορία. Κάποιοι στη διάρκεια της χρονιάς εξασφαλίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητκά, τα προσκομίζουν ,μπαίνουν στην ειδική κατηγορία και μετακομίζουν όλους τους άλλους προς τα πίσω. Δυστυχώς  είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγχθεί η νομιμότητα όλων αυτών.
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 05:41:22 am »
κι εγω το πιστευω αυτο και γιαυτο φοβαμαι κι εγω... :(

τωρα που θα κανουμε χαρτια για αναπληρωτριες θα υπολογιστουν και τα μορια αυτου του ασεπ που δωσαμε αν εχουν βγει τ' αποτελεσματα ξερει κανεις?

Το πιο πιθανό είναι να επαναληφθεί το σενάριο του 2007. Ο προηγούμενος διαγωνισμός ΑΣΕΠ είχε γίνει κι αυτός τέλη Γενάρη του 2007. Οι αιτήσεις αναπληρωτών έγιναν μέσα στο  Μάη, χωρίς να έχουν βγει τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ και, άρα, χωρίς τον τελικό Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών. Κλήθηκαν τότε όσοι υποψήφιοι δεν ήταν ήδη στον Πίνακα, να κάνουν αιτήσεις αναπληρωσης με μηδενική προϋπηρεσία. Αιτήσεις βέβαια έκαναν και οι άλλοι που ήταν ήδη μέσα στον Πίνακα με τα τότε πραγματικά τους μόρια. Αργότερα (δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω μέσα στον Ιούνη), βγήκαν και τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ και διαμορφώθηκε εντέλει κοι ο Ενιαίος Πίνακας Αναπληρωτών.

Ακροβασίες του Υπουργείου Παιδείας, και έλλειψη συντονισμού με τον ΑΣΕΠ... Γι' αυτό ήθελε το Υπουργείο Παιδείας να γίνει ο διαγωνισμός 3Π στις 20 Δεκέμβρη και είχε βέβαια δίκιο. Το άδικο ήταν ότι δεν είχε ενημερώσει από την αρχή τους υποψήφιους, μην έχοντας στοιχειώδη προγραμματισμό...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:58:16 »

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 06:32:48 pm »
θα  τρελλαθουμε τελειως  μου φαινεται!!!

οταν ξεκινησαν  οι "ανακαταταξεις"  δεν αποθηκευσα  τον ενιαιο πινακα.
  εκει ειχα κατεβει  2 θεσεις.  τωρα  λοιπον ειπα  να τον αποθηκευσω.
 χθες  που ανανεωθηκαν οι πινακες των αναπληρωτων, οπως  ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα κατεβηκα αλλες  2 θεσεις.

ειπα λοιπον να ψαξω  και να βρω ποια ειναι τα ατομα  που μπηκαν και μας κατεβασαν. 

διαπιστωνω λοιπον οτι το νυν ( στον τωρινο πινακα αναπληρωτων ) νουμερο  389  που μπηκε "σφηνα"  εχει πτυχιο  το  2004 ,
  ΔΕΝ ειναι ειδικη κατηγορια. ΔΕΝ  ειναι τριτεκνη, εχει δουλεψει 3  χρονιες ως αναπληρωτρια!!!!

και σας  ρωτω  και οποιος  ξερει ας  διαφωτισει  και μας.
  πως  γινεται  να χεις  παρει πτυχιο  το καλοκαιρι  και να δουλευεις  την ιδια σχολικη χρονια, χωρις  να εισαι ειδικη κατηγορια???  εστω  και ΑΣΕΠ  να εχεις  δωσει  μοριοδοτεισαι  αναλογως  για την επομενη σχολικη χρονια.
  και πως γινεται  μεχρι τωρα να εχει το νουμερο 3206  και ξαφνικα  δηλαδη  θυμηθηκαν οτι εχει 3 χρονιες  προυπηρεσια  και ανεβηκε  3000 θεσεις???

το ιδιο ισχυει  και για το νυν νουμερο  807  που  απλα  "ξεφυτρωσε" στον πινακα  με πτυχιο το 2004  και 3 χρονιες    ως  αναπληρωτρια!!!

τι  εχετε να πειτε για ολα αυτα???

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 06:38:20 pm »
sophia_pap  Γιατί δεν πηγαίνεις στο Υπουργείο να ρωτήσεις για αυτές τις συγκεριμένες περιπτώσεις;;;

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 07:03:57 pm »
Ποιοί ανήκουν στην ειδική κατηγορία βρε παιδιά για να μαθαινουμε κι οι υπόλοιποι;

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 07:53:02 pm »
Καλά το έχω υποψιαστεί ότι γίνονται μαγειρέματα!Γιατί δεν κάνουμε μια καταγγελία βρε κορίτσια να γίνει χαμός?Κατέβηκα κι εγώ στον πίνακα 2 θέσεις.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 09:10:26 pm »
Αν είναι εύκολο για να καταλαβαίνουν και όσοι δεν τα ξέρουν καλά, ας μας εξηγήσει κάποιος με δυο λόγια πως δουλεύει αυτός πίνακας; Γιατί ανεβοκατεβαίνουν έτσι οι υποψήφιοι; Προηγούνται κάποιες ομάδες περισσότερο από κάποιους άλλους και γιατί; Με ποιά κριτήρια "λογικά" αλλάζει η σειρά; Τώρα το τι παίζεται δεν το ξέρει κανείς. Καλό θα ήταν να κάνουμε ένα τηλέφωνο για αρχή στο Υπουργείο να δούμε τι θα πουν και μετά βλέπουμε.

Ευχαριστώ!!

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 01, 2009, 01:17:16 am »
Πιθανά είναι νηπιαγωγοί Ειδικής Αγωγής και δουλεύουν σε ΣΜΕΑ. Ο Ενιαίος Πίνακας δεν αναγράφει ξεκάθαρα αυτή την κατηγορία...

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 01, 2009, 10:07:25 am »
Πώς είναι νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής?Αυτό το ξέρεις στα σίγουρα?Δεν υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες για τους νηπιαγωγούς ειδικής αγωγής(κωδικός ΠΕ61)?Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει στο Υπ.στην αρχή της χρονιάς κ δεν μπορούσαν να μου δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση.Έλεγαν ότι είναι αυτοί που συγκεντρώνουν κάποια δικαιολογητικά στα μέσα της χρονιάς.Οι ειδικές κατηγορίες είναι κάποια άτομα με πρόβλημα υγείας και γι'αυτό στη στήλη ειδική κατηγορία γράφει ΝΑΙ.Αυτοί προηγούνται αλλά αυτό φαίνεται από τα πρώτα ονόματα του πίνακα β. Δεν έχουν καμιά δουλειά τόσο κάτω στον πίνακα.Εγώ δεν τα πολυπιστεύω όλα αυτά, γίνονται μαγειρέματα κάτω από τη μύτη μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος sedix

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Εκπαιδευση ?? ποια εκπαιδευση ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 01, 2009, 11:39:48 am »
θα  τρελλαθουμε τελειως  μου φαινεται!!!

οταν ξεκινησαν  οι "ανακαταταξεις"  δεν αποθηκευσα  τον ενιαιο πινακα.
  εκει ειχα κατεβει  2 θεσεις.  τωρα  λοιπον ειπα  να τον αποθηκευσω.
 χθες  που ανανεωθηκαν οι πινακες των αναπληρωτων, οπως  ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα κατεβηκα αλλες  2 θεσεις.

ειπα λοιπον να ψαξω  και να βρω ποια ειναι τα ατομα  που μπηκαν και μας κατεβασαν. 

διαπιστωνω λοιπον οτι το νυν ( στον τωρινο πινακα αναπληρωτων ) νουμερο  389  που μπηκε "σφηνα"  εχει πτυχιο  το  2004 ,
  ΔΕΝ ειναι ειδικη κατηγορια. ΔΕΝ  ειναι τριτεκνη, εχει δουλεψει 3  χρονιες ως αναπληρωτρια!!!!

και σας  ρωτω  και οποιος  ξερει ας  διαφωτισει  και μας.
  πως  γινεται  να χεις  παρει πτυχιο  το καλοκαιρι  και να δουλευεις  την ιδια σχολικη χρονια, χωρις  να εισαι ειδικη κατηγορια???  εστω  και ΑΣΕΠ  να εχεις  δωσει  μοριοδοτεισαι  αναλογως  για την επομενη σχολικη χρονια.
  και πως γινεται  μεχρι τωρα να εχει το νουμερο 3206  και ξαφνικα  δηλαδη  θυμηθηκαν οτι εχει 3 χρονιες  προυπηρεσια  και ανεβηκε  3000 θεσεις???

το ιδιο ισχυει  και για το νυν νουμερο  807  που  απλα  "ξεφυτρωσε" στον πινακα  με πτυχιο το 2004  και 3 χρονιες    ως  αναπληρωτρια!!!

τι  εχετε να πειτε για ολα αυτα???

Αυτο που αναφερεις  Sophia_pap οντως και σε μενα φαινεται πολυ παραξενο .

η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι η εξης :

Μηπως τα ατομα αυτα δουλευαν σε ιδιωτικα σχολεια ( που ανηκουν στο ΥΠΕΠΘ  )  το οποιο σημαινει οτι επερναν  τα μορια του αναπληρωτη , και αποφασισαν τωρα να  χρησιμοποιησουν τα μορια αυτα ?

δεν ξερω μια υποθεση κανω ..

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 01, 2009, 11:41:31 am »
Καλημέρα. Νομίζω ότι η κατηγορία ΠΕ 61 ξεκίνησε από φέτος να ισχύει, οπότε αυτή που υπηρετούσαν στην ειδική αγωγή μέχρι τώρα ως αναπληρωτές μάζευαν μόρια και για τη γενική εκπαίδευση. Μη σας πάρω στο λαιμό μου, αλλά κάπως έτσι το είχα καταλάβει. Δεν το ψάχνετε λίγο;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος dionisiac

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 01, 2009, 12:23:00 pm »
Σιγουρα ειναι πολυ περιεργο να μαζευει καποιος μορια
και να μπαινει ''σφηνα'' και σε καλη σειρα στον πινακα
και μαλιστα στην μεση της χρονιας!!! ???
Απο την αλλη αυτοι της ειδικης αγωγης,δεν κανω λαθος
εχουν δικο τους πινακα!!??
Ξερει κανεις που μπορουμε να μαθουμε τι ακριβως συμβαινει? ε??

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)