Σύνολο ψηφοφόρων: 87
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπώ τόσο τη Φιλολογία που μπορώ να κάνω οτιδήποτε μου ζητήσουν σχετικό μαυτήν,στα ιδιαίτερα μου πάντα κάθομαι παραπάνω χωρίς να πληρώνομαι,στο σχολείο δε ως ωρομίσθια πήγαινα κ δεν έβγαλα ούτε μία φωτοτυπία για τα ιδιαίτερα μου...όπως κάνουν κάποιοι συνάδελφοι.Αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτό που αγαπώ κ ας κουράζομαι Προτείνω να αλλάξουμε νοοτροπία κ όταν μπούμε, αν μπούμε στο δημόσιο να συνεχίσουμε να έχουμε ιδανικά κ να τα μεταδώσουμε στα πνευματικά παιδιά μας.Όταν σε βλέπουν σίγουρο για κάποια πράγματα,σε κοιτάζουν επίμονα κ πιστεύουν ότι μπορούν κ αυτοί να προσπαθήσουν κ να πετύχουν πράγματα,όταν βλέπουν απαξίωση κ μη υποστήριξη της δουλειάς μας σε αντιμετωπίζουν σαν εξαθλιωμένο κ πολλές φορές λένε σκωπτικά :σιγά μη γίνω καθηγητής,για να πεινάσω???
Οι ερωτήσεις προπό κ λόττο για αυτόν που τις χαρακτήρισε έτσι είναι λίγες κ το κάνουν για να υπάρχει μία διαβάθμιση ,αν έγραφαν όλοι άριστα θα έπρεπε να διοριστούν όλοι ,αυτό δε γίνεται.Στην Ελλάδα ζούμε.Ο Ασέπ είιναι ένας αδιάβλητος διαγωνισμός όπως κ οι πανελλήνιες(δε θα δω τους 10 που παρανομούν κ θα παρανομούν με οποιοδήποτε σύστημα ,για να τον κρίνω).Όποιος πιστεύει ότι ο Ασέπ είναι διαβλητός να μην ξαναδώσει ,γιατί κάνει κακό στον εαυτό του που τον περνάει για χαζό.Εγώ προσωπικά πιστεύω στην αξιοκρατία,σέβομαι τους ανθρώπους που τα κατάφεραν κ θυσίασαν πολλά πράγματα ,ακόμη κ το να βγάζουν χρήματα αμέσως μετά τη σχολή επιλέγοντας να μη δουλέψουν,να μείνουν με γονείς κιάλλο,να μην κάνουν οικογένειες ,για να διαβάσουν κ να διοριστούν.
Ολοι δεν μπορουν να μπουν ,αυτοί που θα μπουν πρέπει να μπουν με απόλυτη αξιοκρατία.Οι υπόλοιποι θα βρουν άλλες δουλειές ή κ καμμία ανάλογα με το θέλω κ την υπομονή τους(ξέρω πολλές γνωστές από τη σχολή που μεγαλώνουν παιδιά μόνο κ ο Πλάτωνας κ τα άλλα φιλολογικά είναι παρελθόν πλέον γιαυτές....)
Παράθεση από: vartzi στις Φεβρουαρίου 27, 2009, 12:55:33 amΕιδα σε ενα αλλο θεμα αυτου του site καποιες οδηγιες που εχουν οι διορθωτες και με βαση αυτες διορθωνουν τα γραπτα μας.Αν θυμαμαι καλα η olgalia τις ειχε παραθεσει. Θα σε παρακαλουσα λοιπον (γιατι πολλοι το εχουμε απορια) να μας πεις απλα πως επιλεγονται αυτοι οι διορθωτες,τι δουλεια κανουν κ.λ.π. Λογικα, για να εχεις τις οδηγιες τους θα ξερεις και καποιον απο αυτους. Δε ζητω ονοματα, δεν ενδιαφερουν αυτα.Απλα να ξερουμε κι εμεις ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι.Ειναι τραγικο να μην ξερεις απο ποιον εξαρταται η καριερα σου! Τις οδηγίες τις έχω και εγω. Τις έδινε ο ΑΣΕΠ πέρυσι μαζί με το γραπτό σου, αν τις ζητούσες. Εγώ είχα πάρει τις οδηγίες που είχαν δοθεί για τη διδακτική και το γνωστικό των αρχαίων.
Ειδα σε ενα αλλο θεμα αυτου του site καποιες οδηγιες που εχουν οι διορθωτες και με βαση αυτες διορθωνουν τα γραπτα μας.Αν θυμαμαι καλα η olgalia τις ειχε παραθεσει. Θα σε παρακαλουσα λοιπον (γιατι πολλοι το εχουμε απορια) να μας πεις απλα πως επιλεγονται αυτοι οι διορθωτες,τι δουλεια κανουν κ.λ.π. Λογικα, για να εχεις τις οδηγιες τους θα ξερεις και καποιον απο αυτους. Δε ζητω ονοματα, δεν ενδιαφερουν αυτα.Απλα να ξερουμε κι εμεις ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι.Ειναι τραγικο να μην ξερεις απο ποιον εξαρταται η καριερα σου!