Σύνολο ψηφοφόρων: 87
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο μου, δεν τσακωνόμαστε. Εκφράζουμε και οι 2 μας δύο αντίθετες απόψεις.. Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος θέλει να εργαστεί ως εκπαιδευτικός, δεν έχει άλλη επιλογή από την ωρομισθία. Εκτός κι αν ανήκει στους διοριστέους..Η επιλογή έγκειται στο αν θέλει να εργαστεί σε σχολείο ή να το πάρει απόφαση και να αλλάξει προσανατολισμό..Το θέμα είναι, γιατί να μην γίνονται άμεσοι διορισμοί, μαζικοί και να πάψουν πιά αυτές οι απαράδεκτες συνθήκες εργασίας. Οι καθηγητές ανήκουν σε άλλη κατηγορία ανθρώπων και οι δάσκαλοι σε άλλη?
Ειδα σε ενα αλλο θεμα αυτου του site καποιες οδηγιες που εχουν οι διορθωτες και με βαση αυτες διορθωνουν τα γραπτα μας.Αν θυμαμαι καλα η olgalia τις ειχε παραθεσει. Θα σε παρακαλουσα λοιπον (γιατι πολλοι το εχουμε απορια) να μας πεις απλα πως επιλεγονται αυτοι οι διορθωτες,τι δουλεια κανουν κ.λ.π. Λογικα, για να εχεις τις οδηγιες τους θα ξερεις και καποιον απο αυτους. Δε ζητω ονοματα, δεν ενδιαφερουν αυτα.Απλα να ξερουμε κι εμεις ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι.Ειναι τραγικο να μην ξερεις απο ποιον εξαρταται η καριερα σου!
κάνεις δεν ζει από την ωρομισθία και την πδσ.. και σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι τα χρήματα δεν είναι παρά μόνο ψίχουλα κι αυτά μάλιστα τα δίνουν του αγίου..όμως κοίτα τι γίνεται γύρω ..και οι αγρότες ταίζουν τον κόσμο όλο και αυτοί δεν πληρώνονται .. πέρασαν και γιορτές χωρίς να χουν μια.. και ο κόσμος χάνει τη δουλειά του κάθε μέρα .. και παντού υπάρχει κρίση ..κι όλα βαίνουν κατά το γκρεμό..ναι ,,,κι ο κόσμος καίγεται ..όταν διαλέγεις το δρόμο πδσ, ωρομισθία , αναπλήρωση, διορισμός ξέρεις τι σε περιμένει και κάνεις το κουμάντο σου.. σίγουρα δεν μπορούν να το υποστούν όλοι.. και γι΄αυτό κάνουμε τις επιλογές μας .. δεν μας το επιβαλλει κανείς να διαλέξουμε αυτόν ή κάποιον άλλο δρόμο..κρίνω και αποφασίζω!!με συγχωρεις αλλα στον ιδιωτικο τομεα,ενα 700αρι το παιρνεις!αρα ψιλοβγαινεις...με 300 του ωρομισθιου που παμε?ο οαεδ δινει 430 στο ταμειο!!τωρα αν εννοεις επιλογη το η <πειναω κ κανω πδσ κ ωρομισθια> η <πεταω το πτυχιο στα σκουπιδια,η το κορνιζωνω στην ασχετη δουλεια που ειμαι> εγω δεν το θεωρω...γιατι αλλο δρομο εγω δε βλεπω...τα ιδιαιτερα ειναι ανασφαλιστη εργασια κ το φροντιστηριο εκμεταλλευση...