0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν επιστρέψει αυτός που καλύπτεις, τότε θα πρέπει να σε στείλουν σε άλλο κενό. Εάν δεν υπάρχει κενό για να καλύψεις, τότε η
Έχουν οι διευθύνσεις νομικό;! Κι εγώ καλύπτω 3 (!) έγκυες από την αρχή της χρονιάς που θα έπαιρναν άδεια διαδοχικά η μία μετά την άλλη αλλά όταν τους ρώτησα στην διεύθυνση τι θα γίνει αν κάποια από τις 3 αποβάλλει, δεν μου απάντησαν ευθέως, απλά μου είπαν ότι δεν πρέπει να με απασχολεί κι ότι θα το κανονίσουν αυτοί. Ελπίζω πράγματι να είναι τα πράγματα όπως τα λες, elranna, γιατί ευτυχώς δεν είμαι η τελευταία που κάλεσαν.
καλησπερα σε ολους!εχω κι εγω μια ερωτηση sos!απο την αρχη της χρονιας ειμαι ωρομισθια στα ολοημερα με 12 ωρες-ΠΕ06χθες με καλεσαν και για αλλες 11 ωρες απο τη βθμια και δεχτηκα οχι βεβαια για τα χρηματα-ποια χρηματα?- αλλα για συμπληρωση μοριων.συναδελφος γυμναστης ομως μου ειπε σημερα οτι οι επιπλεον ωρες δεν μετρανε ως προυπηρεσια γιατι ως ωρομισθια εχω δικαιωμα να εχω μονο 12 ωρες.τις υπολοιπες απλα θα τις πληρωθω........γνωριζει κανεις τι ισχυει?
Όπως αποδείχτηκε δεν είμαι τυχερή. Σήμερα με ειδοποίησαν απο τη δευτεροβάθμια ότι από Πέμπτη επιστρέφει η καθηγήτρια που αναπλήρωνα και ότι πρέπει να παρουσιαστώ σε μια πόλη 2 ωρες από το σπίτι μου και με χάλια δρόμο. Αυτή δε θέλησε να πάει στη διεύθυνση για γραμματειακή υποστήριξη και αναγκαστηκά πρέπει να φύγω εγώ. Τι να πω. Μόλις μονιμοποιούμαστε ξεχνάμε όλου τους υπόλοιπους που στην ουσία..... υποφέρουν για λίγα μόρια.