0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε με νοιαζει πώς σε λενε.Γενικα οι προεδροι εχουν μια ταση να συστηνονται ή να αυτοδιαφημιζονται.Ενιοτε τα μελη πρωτοβουλιων.Επιμενω για τους αιρετους.Ευχαριστω που με απαλλαξες απο το να πω εγω οτι οι ειδικοτητες σας δεν ειναι φιλολογοι,μαθηματικοι,φυσικοι,χημικοι,βιολογοι.Ομως εχετε δουλεψει κι εσεις στον ΟΑΕΔ?
Συγνώμη που εξέλαβες το μήνυμά μου ως ειρωνεία σχετικά με τον αριθμό των συγκεντρωθέντων.Δεν έκανες καλή αποκρυπτογράφηση(πλάκα κάνω..)Η ορθή κατανόησή του, ωστόσο, επέβαλε να το εκλάβεις ως καθαρή και γνήσια ειρωνεία απέναντι σε προηγούμενό σου χαιρετισμό προς ¨όλους όσοι αγωνίζονται για ΄ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ¨.Προφανώς εννοούσες ΌΛΟΥΣ εκτός των φυσικών,θεολόγων,φιλολόγων,μαθηματικών,χημικών κτλ. που δεν είναι καθόλου σίγουροι για το αν θα εργάζονται και το επόμενο έτος.Έχει δίκιο η Bobo 1.Ίσως θα έπρεπε να εκπροσωπείτε μόνο τους θεατρολόγους,τους ξενόγλωσσους φιλολόγους και άλλους σεβαστούς συναδέλφους που εργάζονται κάθε χρόνο στα Δημοτικά.Τους υπολοίπους όμως, που έτσι και απολυθούμε θα αποτελέσουμε ένα μικρό μόνο πρόβλημα σε σχέση με τις διεκδικήσεις σας,καλό θα ήταν να διευκρινίσετε ότι μας έχετε φυσικά εγγεγραμμένους κάπου,αλλά όχι στα μητρώα των μελών σας....Τέλος πάντων,επειδή μου είναι συμπαθής κάθε πρωτοβουλία δίκαια εργαζομένων και θα ήθελα να έχω και εγώ μια δυναμική εκπροσώπηση από τον αρμόδιο φορέα μου,σας εύχομαι ειλικρινά να μαζικοποιηθεί η ανταπόκριση στο κάλεσμά σας.
Αν δεν συνειδητοποιήσουμε όλοι οι ωρομίσθιοι, την κατάσταση στην οποία είμαστε και δεν αγωνιστούμε για να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση, και τον ΑΣΕΠ θα καταργήσουν, και θα αλλάζουν κάθε χρόνο τα κριτήρια, και θα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο οι ήδη δύσκολες συνθήκες εργασίας.