0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως πρέπει να ανοίξετε ένα διαφορετικό θέμα από αυτό των μεταθέσεων για να τα συζητήσετε αυτά;Εδώ μας τρώει η αγωνία για το αν θα γυρίσουμε από το νησί κοντά στα παιδιά μας και όχι όλα τα υπόλοιπα.
προ ολιγου επικοινωνησα με υπεπθ και μου πανε πως Τεταρτη-Πεμπτη θα τισ βγαλουν.
Ο.Κ. Εχεις δίκιο. Ισως λόγω της αγωνίας βγάζω έναν εκνευρισμό. Δεν ισχυρίζομαι όμως ότι είμαι σε χειρότερη θέση από κανέναν. Απλά αγωνιώ όπως όλοι μας. Εγώ L.K. βρίσκομαι με την μικρότερη κόρη μου στο νησί και τις άλλες δύο που είναι στην ηλικία του Γυμνασίου τις έχω αφήσει με τον σύζυγό μου στην Αθήνα (δεν ήθελαν να με ακολουθήσουν). Ο καθένας μας λοιπόν τραβάει το ζόρι του.Το θέμα είναι εδώ μήπως μάθουμε κανένα νεότερο.Αλήθεια το τηλέφωνο του τμήματος μεταθέσεων ποιο είναι;
Πήρα τηλ στο ΥΠΕΠΘ και είπαν Μ. Πέμπτη οι μεταθέσεις. Έλεος!!!
η μεγαλη τεταρτη εγινε πεμπτη τωρα!α ρεεεεεεεεεεε!ειρησθω εν παροδω, ποιοι συναδελφοι του κλαδου μου πιστευουν οτι θα παρουν μεταθεση τελικα?εγω παντως ειμαι αισιοδοξος,αν και με επιφυλαξεις...
Παράθεση από: MONIMOS26 στις Μαρτίου 30, 2010, 01:37:09 pmη μεγαλη τεταρτη εγινε πεμπτη τωρα!α ρεεεεεεεεεεε!ειρησθω εν παροδω, ποιοι συναδελφοι του κλαδου μου πιστευουν οτι θα παρουν μεταθεση τελικα?εγω παντως ειμαι αισιοδοξος,αν και με επιφυλαξεις...Αφού δεν ξέρουμε ακόμη πόσες μεταθέσεις θα γίνουν, πόσο αισιόδοξοι να είμαστε; Θα δούμε. Το μόνο που ελπίζω είναι να έχει βρεθεί κανένα βύσμα, κάπου στην Αττική, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, και να συμπαρασύρει και μας τους πτωχούς. Αν το βύσμα πέσει και στην Α' Πειραιά, εικόνισμα θα του κάνω. Αν δεν υπάρξει βύσμα, θα μείνουμε εκεί στο νότο, που λέει και το άσμα. 22 μόρια έχω για την Α' Πειραιά και 16 για λοιπές περιοχές (Κόρινθος, Εύβοια,
Παράθεση από: LK στις Μαρτίου 30, 2010, 01:55:32 pmΠαράθεση από: MONIMOS26 στις Μαρτίου 30, 2010, 01:37:09 pmη μεγαλη τεταρτη εγινε πεμπτη τωρα!α ρεεεεεεεεεεε!ειρησθω εν παροδω, ποιοι συναδελφοι του κλαδου μου πιστευουν οτι θα παρουν μεταθεση τελικα?εγω παντως ειμαι αισιοδοξος,αν και με επιφυλαξεις...Αφού δεν ξέρουμε ακόμη πόσες μεταθέσεις θα γίνουν, πόσο αισιόδοξοι να είμαστε; Θα δούμε. Το μόνο που ελπίζω είναι να έχει βρεθεί κανένα βύσμα, κάπου στην Αττική, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, και να συμπαρασύρει και μας τους πτωχούς. Αν το βύσμα πέσει και στην Α' Πειραιά, εικόνισμα θα του κάνω. Αν δεν υπάρξει βύσμα, θα μείνουμε εκεί στο νότο, που λέει και το άσμα. 22 μόρια έχω για την Α' Πειραιά και 16 για λοιπές περιοχές (Κόρινθος, Εύβοια,