0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geochem στις Μαρτίου 30, 2010, 06:43:39 pmπληροφορίες που έμαθα κάνουν λόγο για περίπου 3000 μεταθέσεις στην δευτεροβάθμια.πιθανόν αύριο να ανακοινωθούνΚι εγώ από πληροφορίες τρίτων (με διαβεβαίωσαν για την "εγκυρότητά" τους) άκουσα ότι ο αριθμός των μεταθέσεων είναι πολύ μεγάλος και κάνουν προσπάθειες να μειωθεί. Τί να πω, με αυτά που διαβάζω κι ακούω δεν ξέρω τί να πιστέψω. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
πληροφορίες που έμαθα κάνουν λόγο για περίπου 3000 μεταθέσεις στην δευτεροβάθμια.πιθανόν αύριο να ανακοινωθούν
Έχω τις εξής απορίες:α) οι μεταθέσεις υποτίθεται ότι γίνεται επί οργανικών κενών. Γιατί πριν δηλώσουμε περιοχές δε μας λένε πού υπάρχουν οργανικά κενά και πόσα; β) για ποιο λόγο έχουμε μόνο 15 επιλογές και δηλώνουμε στα τυφλά; Πρόκειται για κάποιο τυχερό παιχνίδι που δεν έχω καταλάβει πώς παίζεται; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά; Μήπως το να μας έχουν στην πρίζα συνεχώς και να παρακαλούμε τα κομματόσκυλα του κλάδου μας για αποσπάσεις; Είμαστε υπεράριθμοι; Ποιοι κλάδοι και με ποια κριτήρια; Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, εν ολίγοις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι για όλα φταίμε εμείς, σύμφωνα με τους εκάστοτε υπουργούς. ΥΓ: τα λέω τώρα, γιατί αύριο δε θα έχω κουράγιο μετά το σοκ!
Παράθεση από: LK στις Μαρτίου 30, 2010, 09:26:16 pmΈχω τις εξής απορίες:α) οι μεταθέσεις υποτίθεται ότι γίνεται επί οργανικών κενών. Γιατί πριν δηλώσουμε περιοχές δε μας λένε πού υπάρχουν οργανικά κενά και πόσα; β) για ποιο λόγο έχουμε μόνο 15 επιλογές και δηλώνουμε στα τυφλά; Πρόκειται για κάποιο τυχερό παιχνίδι που δεν έχω καταλάβει πώς παίζεται; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά; Μήπως το να μας έχουν στην πρίζα συνεχώς και να παρακαλούμε τα κομματόσκυλα του κλάδου μας για αποσπάσεις; Είμαστε υπεράριθμοι; Ποιοι κλάδοι και με ποια κριτήρια; Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, εν ολίγοις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι για όλα φταίμε εμείς, σύμφωνα με τους εκάστοτε υπουργούς. ΥΓ: τα λέω τώρα, γιατί αύριο δε θα έχω κουράγιο μετά το σοκ!Από τη στιγμή που φέτος έγιναν διορισμοί Ιανουάριο τί κενά να σου δώσουν τέλη Νοέμβρη
Παράθεση από: tralalalalalalala στις Μαρτίου 30, 2010, 05:41:56 pmο άνθρωπος έχασε 10 χρόνια από τη ζωή του για μια στιγμή που δεν κατάλαβε οτι μιλούσαμε για πληροφορικούς...εμείς οι ΠΕ19-20 τι πρέπει να κάνουμε;θα το δεχτούμε έτσι συνάδελφοι; θα πούμε τώρα το κακό έγινε;όχι δεν έγινε... απλά συνεχίζεται.προτείνω εναλλακτικές μορφές δράσης... να μαζέψουμε υπογραφές για μια λευκή απεργία ας πούμε... όλου του κλάδου!Οι λόγοι:1. άλλες ειδικότητες στις θέσεις μας (και είναι πολλοί), ας τους μεταφέρουν στον κλάδο τους2. μη ανάδειξη οργανικών κενών στα δημοτικά, ας μην δεχόμαστε το φτηνό εργατικό δυναμικό των ωρομισθίων3. άθλιες συνθήκες δουλειάς σε πεπαλαιωμένα εργαστήρια με πεπαλαιωμένα βιβλία, σε μάθημα επιλογής με λίγες ώρες και στοιβαγμένους μαθητές (ωραίο ψηφιακό σχολείο)4. αποσπασμένοι, βύσματα που χρόνια συνέλεγαν πλασματικά μόρια (αφορά όλους τους κλαδους) και πιάσαν όλες τις οργανικές στα αστικά κέντρα.Να συνεχίσω;To δικαιο δεν ειναι μονο απο εδω και περα οι αποσπασμενοι να παιρνουν τα μορια της περιοχης οπου εργαζονται αλλα να διαγραφουν τα μορια τους αναδρομικα. Ηδη ξεκουραστηκαν τοσα χρονια στα γραφεια διπλα στο σπιτι τους. Κι αυτο ηταν οφελος γι αυτους . Να μην παρουν τα μορια των προηγουμενων ετων
ο άνθρωπος έχασε 10 χρόνια από τη ζωή του για μια στιγμή που δεν κατάλαβε οτι μιλούσαμε για πληροφορικούς...εμείς οι ΠΕ19-20 τι πρέπει να κάνουμε;θα το δεχτούμε έτσι συνάδελφοι; θα πούμε τώρα το κακό έγινε;όχι δεν έγινε... απλά συνεχίζεται.προτείνω εναλλακτικές μορφές δράσης... να μαζέψουμε υπογραφές για μια λευκή απεργία ας πούμε... όλου του κλάδου!Οι λόγοι:1. άλλες ειδικότητες στις θέσεις μας (και είναι πολλοί), ας τους μεταφέρουν στον κλάδο τους2. μη ανάδειξη οργανικών κενών στα δημοτικά, ας μην δεχόμαστε το φτηνό εργατικό δυναμικό των ωρομισθίων3. άθλιες συνθήκες δουλειάς σε πεπαλαιωμένα εργαστήρια με πεπαλαιωμένα βιβλία, σε μάθημα επιλογής με λίγες ώρες και στοιβαγμένους μαθητές (ωραίο ψηφιακό σχολείο)4. αποσπασμένοι, βύσματα που χρόνια συνέλεγαν πλασματικά μόρια (αφορά όλους τους κλαδους) και πιάσαν όλες τις οργανικές στα αστικά κέντρα.Να συνεχίσω;