0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aυτο που πραγματικα ήθελα να πω είναι ότι δε φταινε τα παιδια για οτι γινεται αλλα εμεις (ειτε ως εκπαιδευτικοι ειτε ως γονεις) τα μεγαλωνουμε να μην αναλαμβανουν ποτε τις ευθυνες τους, να τα δικαιολογουμε και να τα νταντευουμε συνεχως με αποτελεσμα να τα κανουμε ανευθυνα και προβληματικα.Επαναλαμβανω οτι εμεις τα εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας !!!!!!
Από τις ελληνικές ταινίες, όμως, περάσαμε στην πραγματικότητα και την καθημερινή ζωή...
Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 21, 2009, 11:55:59 amΑπό τις ελληνικές ταινίες, όμως, περάσαμε στην πραγματικότητα και την καθημερινή ζωή...Νομίζω πως η καθημερινή ζωή, είναι ποιο ζοφερή από τις ταινίες. Εγώ χαίρομαι που τα παιδιά αυτά πηγαίνουν στα ιδιωτικά σχολεία, έτσι αποφεύγονται πολλά προβλήματα και αδικίες στα δημόσια.
Θέλω να πω ότι είμαι ακριβώς όπως οι γονείς μου πριν από είκοσι, τριάντα χρόνια, τότε που ένιωθα ότι δεν με καταλάβαιναν. Ό,τι δεν έχω κάνει, ακούσει ή φανταστεί δεν μπορώ να το « δεχτώ». Ό,τι υπάρχει πέρα από τα δικά μου όρια. Γιατί είμαι απόλυτη? Ποιος μου δίνει το δικαίωμα να είμαι απόλυτη στις απόψεις μου περί σωστού και λάθους?