0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά πώς σε πήραν? Τί έκανες διαφορετικά?
Παράθεση από: N.Π. στις Μαρτίου 24, 2009, 09:44:12 amΜετά πώς σε πήραν? Τί έκανες διαφορετικά?Τώρα είδα το μήνυμα σου Ν.Π. Έκανα πολλά ιδιαίτερα και γι αυτό με πήραν (υποθέτω) τηλέφωνο...
Όποιος έχει δουλέψει σε φροντιστήριο ας μας γράψει ποια πράγματα πιστεύει πως στη συνέντευξη παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του υποψηφίου.Πρόκειται πάλι να κάνω άλλη μία προσπάθεια με τα φροντιστήρια κ οι όποιες συμβουλές ίσως μου φανούν χρήσιμες.
Παράθεση από: green ice στις Μαρτίου 24, 2009, 01:13:28 pmΌποιος έχει δουλέψει σε φροντιστήριο ας μας γράψει ποια πράγματα πιστεύει πως στη συνέντευξη παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του υποψηφίου.Πρόκειται πάλι να κάνω άλλη μία προσπάθεια με τα φροντιστήρια κ οι όποιες συμβουλές ίσως μου φανούν χρήσιμες. Εγώ ήμουν πολύ άνετη και φιλική...Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουν ένα επικοινωνιακό άτομο απέναντι και να νιώθουν οικειότητα.Αν νιώσουν αυτοί σίγουρα θα νιώσουν και οι μαθητές.Και δυστυχώς τους μαθητές τους βλέπουν κυρίως ώς πελάτες!Επιπλέον πρέπει να φανεί στις απόψεις σου πόσο σημαντικό και αναγκαίο θεωρείς το φροντιστήριο για το μέλλον του μαθητή ακόμα και αν δεν το πιστεύεις!Εμένα με θεωρούν fun του φροντιστηρίου αν και συμβουλεύω τα παιδιά να προσπαθούν να το αποφεύγουν όσο μπορούν και να στηρίζονται στις προσωπικές τους δυνάμεις!
ΟΚ. τοτε. αφου ειναι θεμα ενσημων καλα κανεις. απο γνωστους μονο αν βοηθηθεις (οχι απο φιλους, απο κει μη περιμενεις)
( 6,50 ευρω την ωρα μου εδινε)