0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:28:14 pmΠολύ εύκολα προσβάλεις κάποιους που απλά διαφωνούν με τη γραμμή σου.. Να το προσέξεις αυτό, γιατί συνήθως οι φασίζουσας νοοτροπίας έχουν τέτοιες τάσεις.Επίσης, το δικαίωμα στην απεργία είναι κατάκτηση και πρέπει να γίνεται σεβαστό, όπως και το δικαίωμα στη ΜΗ απεργία, από όποιους δεν θέλουν (για δικούς τους λόγους) να συμμετάσχουν. Αυτό δεν είναι απεργοσπασία, διότι είναι εργαζόμενοι που πάνε στους δικούς τους χώρους εργασίας και είναι δικαίωμα τους. Επομένως, με αυτό το σκεπτικό, η απαγόρευση σε κάποιον να πάει στο χώρο εργασίας του, με τη χρήση βίας, είναι φασιστική πρακτική. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.. Για ξαναδές λίγο τι έγραψες .Ενώ του λες να μην προσβάλει όσους δεν συμφωνούν με τη γραμμή του στην ουσία τον λες φασίστα επειδήδεν συμφωνεί με την άποψη σου !Στο κάτω κάτω δεν χαρακτήρισε κανέναν απλά έγραψε ότι όσους απεργούν οι μη απεργούντες τους χαρακτηρίζουν εύκολα ή χαζούς ή φασίστες.Εκ του ασφαλούς βέβαια, χωρίς κανένα κόστος.Άγιο το δικαίωμα στην εργασία, όσο και το δικαίωμα στην απεργία, αλλά προσωπικά έχω βαρεθεί όσους επικαλούνται το δικαίωμα στην εργασία για να καρπωθούν και το μεροκάματο και τα οφέλη από τηναπεργία των υπολοίπων !!! Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.Και δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά (για να μην παρεξηγηθώ).
Πολύ εύκολα προσβάλεις κάποιους που απλά διαφωνούν με τη γραμμή σου.. Να το προσέξεις αυτό, γιατί συνήθως οι φασίζουσας νοοτροπίας έχουν τέτοιες τάσεις.Επίσης, το δικαίωμα στην απεργία είναι κατάκτηση και πρέπει να γίνεται σεβαστό, όπως και το δικαίωμα στη ΜΗ απεργία, από όποιους δεν θέλουν (για δικούς τους λόγους) να συμμετάσχουν. Αυτό δεν είναι απεργοσπασία, διότι είναι εργαζόμενοι που πάνε στους δικούς τους χώρους εργασίας και είναι δικαίωμα τους. Επομένως, με αυτό το σκεπτικό, η απαγόρευση σε κάποιον να πάει στο χώρο εργασίας του, με τη χρήση βίας, είναι φασιστική πρακτική. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται..
Και το νέο των τελευταίων λεπτών.Η σύνοδος κορυφής που ήταν για τις 13 Οκτωβρίου και μετά αναβλήθηκε για τις 17 Οκτωβρίου,μόλις ξανα-αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου, γιατί απαιτείται περισσότερος χρόνος για να ληφθούν οι αποφάσεις για την Ελλάδα και μεγαλύτερο περιθώριο για το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των ευρωπαϊκών τραπεζών.http://www.newscode.gr/oikonomia/story/56174/rompai-stis-23-oktwbrioy-h-synodos-koryfhsΤα παιδιά θέλουν να εξασφαλίσουν περισσότερο τις τράπεζες τους πριν το μεγάλο μπαμ...
Παράθεση από: Sorrow στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:48:24 pmΠαράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:28:14 pmΠολύ εύκολα προσβάλεις κάποιους που απλά διαφωνούν με τη γραμμή σου.. Να το προσέξεις αυτό, γιατί συνήθως οι φασίζουσας νοοτροπίας έχουν τέτοιες τάσεις.Επίσης, το δικαίωμα στην απεργία είναι κατάκτηση και πρέπει να γίνεται σεβαστό, όπως και το δικαίωμα στη ΜΗ απεργία, από όποιους δεν θέλουν (για δικούς τους λόγους) να συμμετάσχουν. Αυτό δεν είναι απεργοσπασία, διότι είναι εργαζόμενοι που πάνε στους δικούς τους χώρους εργασίας και είναι δικαίωμα τους. Επομένως, με αυτό το σκεπτικό, η απαγόρευση σε κάποιον να πάει στο χώρο εργασίας του, με τη χρήση βίας, είναι φασιστική πρακτική. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.. Για ξαναδές λίγο τι έγραψες .Ενώ του λες να μην προσβάλει όσους δεν συμφωνούν με τη γραμμή του στην ουσία τον λες φασίστα επειδήδεν συμφωνεί με την άποψη σου !Στο κάτω κάτω δεν χαρακτήρισε κανέναν απλά έγραψε ότι όσους απεργούν οι μη απεργούντες τους χαρακτηρίζουν εύκολα ή χαζούς ή φασίστες.Εκ του ασφαλούς βέβαια, χωρίς κανένα κόστος.Άγιο το δικαίωμα στην εργασία, όσο και το δικαίωμα στην απεργία, αλλά προσωπικά έχω βαρεθεί όσους επικαλούνται το δικαίωμα στην εργασία για να καρπωθούν και το μεροκάματο και τα οφέλη από τηναπεργία των υπολοίπων !!! Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.Και δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά (για να μην παρεξηγηθώ).Εγώ δεν είπα κανέναν φασίστα, απλά εξήγησα ποιοι συνήθως έχουν τέτοιες πρακτικές. Άλλωστε έγραψα "να το προσέξει", γιατί δεν νομίζω ότι θα ήθελε να χαρακτηριστεί έτσι από άλλους γενικά.Μη μου βάζεις λόγια στο στόμα (ή για την ακρίβεια, στο χέρι )Επίσης, γράφεις ότι " Στο κάτω κάτω δεν χαρακτήρισε κανέναν απλά έγραψε ότι όσους απεργούν οι μη απεργούντες τους χαρακτηρίζουν εύκολα ή χαζούς ή φασίστες "ενώ, στην πραγματικότητα (και φαίνεται από το μήνυμα που είχα παραθέσει στην απάντησή μου) ότι ΣΑΦΩΣ τους αποκαλεί χαζούς ή φασίστες. Εκεί ήταν η αρχική μου ένσταση.Για τα υπόλοιπα, αν και είμαι υπέρ των απεργιών, θεωρώ τη χρήση βίας για την απαγόρευση σε κάποιον να εργαστεί νόμιμα, ως φασιστική πρακτική. Και δεν πάει να το κάνει αυτό ο πιο δήθεν αριστερός.. από τη στιγμή που ασκεί βία και απαγορεύει κάτι τέτοιο, για μένα είναι φασίστας που πέφτει στο ίδιο επίπεδο με τους πραγματικούς δηλωμένους φασίστες.Ξεκάθαρα πράγματα.
Νομίζω ότι ο μισθός πρέπει να είναι 745,5 ευρώ!
θεωρώ τη χρήση βίας για την απαγόρευση σε κάποιον να εργαστεί νόμιμα, ως φασιστική πρακτική.
Είναι αλήθεια ότι για να πιάσει τόπο μια απεργία πρέπει να είναι περιφρουρημένη και με 100% συμμετοχή.
Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:58:11 pmθεωρώ τη χρήση βίας για την απαγόρευση σε κάποιον να εργαστεί νόμιμα, ως φασιστική πρακτική. Όταν η διαρκής απεργία κριθεί παράνομη και καταχρηστική, και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε ενώ δεν θα θελουμε, αυτού του είδους την χρήση βιας ως τι πρακτική την θεωρείς;
Παράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 10, 2011, 06:26:01 pmΠαράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:58:11 pmθεωρώ τη χρήση βίας για την απαγόρευση σε κάποιον να εργαστεί νόμιμα, ως φασιστική πρακτική. Όταν η διαρκής απεργία κριθεί παράνομη και καταχρηστική, και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε ενώ δεν θα θελουμε, αυτού του είδους την χρήση βιας ως τι πρακτική την θεωρείς;Τα περισσότερα κράτη εν γένει, και το δικό μας ειδικά, παραβιάζει συνεχώς σύνταγμα, νόμους, δημοκρατικούς θεσμούς (πραγματικούς και όχι τυπικούς). Οπότε, απαντώντας στην ερώτησή σου, η πρακτική αυτή είναι κατασταλτική (γίνεται και πιο άμεσα μέσω και των δυνάμεων καταστολής στους δρόμους) και φυσικά φασιστική.Προς τι η ερώτηση όμως;
Εγώ θέλω να αναλύσουμε το θέμα σε κάποια άλλη διάσταση και όχι υπό άλλο πρίσμα..., και εδώ τίθεται το θεμελιώδες ερώτημα και πέρα από το γεγονός πως οι μειοψηφίες δεν είναι "τάγματα ξυπόλητα" στη χώρα μας :Πως οι ταξιτζήδες ή οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ οδηγούνται σε καθολικές απεργίες χωρίς να μελετήσουν το θέμα στην κάθε λεπτομερειά του; Με περιφρούριση μάλλον..., φασιστικά όμως και άρα μη αποδεκτά, αναγκάζοντας την μειοψηφία σε συμμόρφωση, κανοντάς τη "τάγμα ξυπόλητο" τελικά... Άντε μη το πως "ταξιτζήδικα"...Όλα αυτά βέβαια, αν η απεργία έχει αυθόρμητα συμμετοχή πάνω από 50%...
Μπερδεύεις την συμμετοχή στην απεργία, με την συμμετοχή στην απόφαση για απεργία.Σημασία μεγάλη έχει να υπάρχει συμμετοχή στην απόφαση για απεργία διαρκείας.Απο εκεί και πέρα, και εφόσον έχει προκηρυχθεί η απεργία διαρκείας, σημασία δεν έχουντα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, αλλά η διάρκειά της.