0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:04:08 pm Αγωνίζομαι δε σημαίνει ότι διεκδικώ μόνο όταν με βολεύει...Χρησιμοποιείς την λέξη βόλεμα, ενω η σωστή λέξη πια είναι επιβίωση. Αυτό ειναι το λάθος σου.
Αγωνίζομαι δε σημαίνει ότι διεκδικώ μόνο όταν με βολεύει...
Παράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:11:48 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:04:08 pm Αγωνίζομαι δε σημαίνει ότι διεκδικώ μόνο όταν με βολεύει...Χρησιμοποιείς την λέξη βόλεμα, ενω η σωστή λέξη πια είναι επιβίωση. Αυτό ειναι το λάθος σου.Μπορεί. Αν τα καταφέρεις λοιπόν συνάδελφε να επιδιώσεις με ένα κιλό ντομάτες που θα σου αποφέρει το χωραφάκι την εβδομάδα, τις ώρες που θα την κάνεις από το σχολείο, τότε σου βγάζω το καπέλο...
Παράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:53:39 pmΠαράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:51:53 pmΠαράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:47:49 pmΕίναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να γίνει στους εκπαιδευτικούς απεργία διαρκείας.Για καμιά εκδρομή διαρκείας είμαστε πρώτοι.Τι το συζητάμε;;;Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί κ τι συνέβη κ μας έχει απαξιώσει ο κόσμος.Αυτο-απαξίωση. Καθηγητάκια.Τίποτα δεν είναι δεδομένο συνάδελφε. Είναι όλα θέμα κινητοποίησης και οργάνωσης.Ήδη κάποιοι σύλλογοι ξύπνησαν, και ψήφισαν την απεργία. Ας δούμε ποιοί δεν ξύπνησαν ακόμακαι ας παμε να τους ξυπνήσουμε.Στη θεωρία.Γιατί στην πράξη... Κο κο κο κο κοοοοοοοο! Όχι "Κο κο κο κο κοοοοοοοο" στην πράξη.Στην πράξη φτιάχνουμε ένα χάρτη με τα σχολεία που δεν έχουν κινητοποιηθεί ακόμα, και πάμε και τους μιλάμε.Ο καθένας μας ξέρει γειτονικά σχολεία, μπορεί να πάρει και τηλέφωνο συναδέλφους και να τους ζητήσει να αποφασίσειο σύλλογός τους για το θέμα.Όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, έχω ζητήσει "στην πράξη" να βοηθήσει το pde στην δημιουργία αυτού του χάρτη, ώστε πιο στοχευμένα να ξέρουμε τα σχολεία που δεν έχουν αποφασίσει.Περιμένω ένα ναι η ένα όχι από το Pde.
Παράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:51:53 pmΠαράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:47:49 pmΕίναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να γίνει στους εκπαιδευτικούς απεργία διαρκείας.Για καμιά εκδρομή διαρκείας είμαστε πρώτοι.Τι το συζητάμε;;;Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί κ τι συνέβη κ μας έχει απαξιώσει ο κόσμος.Αυτο-απαξίωση. Καθηγητάκια.Τίποτα δεν είναι δεδομένο συνάδελφε. Είναι όλα θέμα κινητοποίησης και οργάνωσης.Ήδη κάποιοι σύλλογοι ξύπνησαν, και ψήφισαν την απεργία. Ας δούμε ποιοί δεν ξύπνησαν ακόμακαι ας παμε να τους ξυπνήσουμε.Στη θεωρία.Γιατί στην πράξη... Κο κο κο κο κοοοοοοοο!
Παράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:47:49 pmΕίναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να γίνει στους εκπαιδευτικούς απεργία διαρκείας.Για καμιά εκδρομή διαρκείας είμαστε πρώτοι.Τι το συζητάμε;;;Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί κ τι συνέβη κ μας έχει απαξιώσει ο κόσμος.Αυτο-απαξίωση. Καθηγητάκια.Τίποτα δεν είναι δεδομένο συνάδελφε. Είναι όλα θέμα κινητοποίησης και οργάνωσης.Ήδη κάποιοι σύλλογοι ξύπνησαν, και ψήφισαν την απεργία. Ας δούμε ποιοί δεν ξύπνησαν ακόμακαι ας παμε να τους ξυπνήσουμε.
Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να γίνει στους εκπαιδευτικούς απεργία διαρκείας.Για καμιά εκδρομή διαρκείας είμαστε πρώτοι.Τι το συζητάμε;;;Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί κ τι συνέβη κ μας έχει απαξιώσει ο κόσμος.Αυτο-απαξίωση. Καθηγητάκια.
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:21:53 pmΠαράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:11:48 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:04:08 pm Αγωνίζομαι δε σημαίνει ότι διεκδικώ μόνο όταν με βολεύει...Χρησιμοποιείς την λέξη βόλεμα, ενω η σωστή λέξη πια είναι επιβίωση. Αυτό ειναι το λάθος σου.Μπορεί. Αν τα καταφέρεις λοιπόν συνάδελφε να επιδιώσεις με ένα κιλό ντομάτες που θα σου αποφέρει το χωραφάκι την εβδομάδα, τις ώρες που θα την κάνεις από το σχολείο, τότε σου βγάζω το καπέλο...Εκτός από το να μου βγάλεις το καπέλο, θα με αφήσεις να το κάνω κιόλας, υποστηρίζοντας το αίτημα για απεργία διαρκείας; (και ας μην κάνεις εσύ απεργία, εσύ μείνε στο σχολείο αφού και τα 600 καλά είναι από το τίποτα)Ή το σκεπτικό σου είναι, αφού δεν θα επιβιώσω εγώ, ας πεθάνουμε όλοι...Άσε με να πάω στο χωραφάκι μου, και που ξέρεις, μπορεί να σου δώσω και εσένα κανα καφάσι με φρούτα, ως δώρο που με άφησες ελεύθερο να το κάνω....
Το "Κο κο κο κο κοοοοοοοο" πήγαινε στο μπλε σημείο του μηνύματός σου.Γιατί οκ, ψηφίστηκε η διαρκείας, αλλά κάποιοι τα λένε μόνο κ δεν τα εφαρμόζουν...Αυτάααα...
Παράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:34:00 pmΤο "Κο κο κο κο κοοοοοοοο" πήγαινε στο μπλε σημείο του μηνύματός σου.Γιατί οκ, ψηφίστηκε η διαρκείας, αλλά κάποιοι τα λένε μόνο κ δεν τα εφαρμόζουν...Αυτάααα... Δεν είναι καθόλου κακό αυτό κατά την γνώμη μου, να ψηφίσεις απεργία διαρκείας και να μην κάνεις.Αυτά με τα ποσοστά είναι συνδικαλιστικά τερτίπια, είναι αγκυλώσεις τπυ παρελθόντος, είναι μέτρημα προβάτων στην στάνη. Δεν ψηφίζεις διαρκείας για να κάνεις διαρκείας, ψηφίζεις για να δώσεις το δικαίωμα σε όποιον θέλει, να μπορεί να κάνει.
Παράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:39:14 pmΠαράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:34:00 pmΤο "Κο κο κο κο κοοοοοοοο" πήγαινε στο μπλε σημείο του μηνύματός σου.Γιατί οκ, ψηφίστηκε η διαρκείας, αλλά κάποιοι τα λένε μόνο κ δεν τα εφαρμόζουν...Αυτάααα... Δεν είναι καθόλου κακό αυτό κατά την γνώμη μου, να ψηφίσεις απεργία διαρκείας και να μην κάνεις.Αυτά με τα ποσοστά είναι συνδικαλιστικά τερτίπια, είναι αγκυλώσεις τπυ παρελθόντος, είναι μέτρημα προβάτων στην στάνη. Δεν ψηφίζεις διαρκείας για να κάνεις διαρκείας, ψηφίζεις για να δώσεις το δικαίωμα σε όποιον θέλει, να μπορεί να κάνει.Ααααααααααα!Υπηρετείς/Υπηρέτησες σε κάποιο σχολείο;Γιατί στο δικό μου πέρσι ούτε οι καραβαμμένοι συνδικαλιστές δεν έκαναν! Ποτέ!"Εμείς σας ξεσηκώνουμε, δεν αποεργούμε" είπαν!
Παράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:42:58 pmΠαράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:39:14 pmΠαράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:34:00 pmΤο "Κο κο κο κο κοοοοοοοο" πήγαινε στο μπλε σημείο του μηνύματός σου.Γιατί οκ, ψηφίστηκε η διαρκείας, αλλά κάποιοι τα λένε μόνο κ δεν τα εφαρμόζουν...Αυτάααα... Δεν είναι καθόλου κακό αυτό κατά την γνώμη μου, να ψηφίσεις απεργία διαρκείας και να μην κάνεις.Αυτά με τα ποσοστά είναι συνδικαλιστικά τερτίπια, είναι αγκυλώσεις τπυ παρελθόντος, είναι μέτρημα προβάτων στην στάνη. Δεν ψηφίζεις διαρκείας για να κάνεις διαρκείας, ψηφίζεις για να δώσεις το δικαίωμα σε όποιον θέλει, να μπορεί να κάνει.Ααααααααααα!Υπηρετείς/Υπηρέτησες σε κάποιο σχολείο;Γιατί στο δικό μου πέρσι ούτε οι καραβαμμένοι συνδικαλιστές δεν έκαναν! Ποτέ!"Εμείς σας ξεσηκώνουμε, δεν αποεργούμε" είπαν! Οπότε, όλα αυτά που γράφεις είναι για μένα μπαρούφες.Αυτά, συνάδελφε.Καλό βράδυ.Υ.Γ: Εσύ θα απεργήσεις σε όλη τη διαρκείας ή κάπου θα σταματήσεις;;;
Ξέρεις bala, αυτό που κρατάει τους περισσότερους συναδέλφους από το να απεργούνε είναι ακριβώς αυτή η "μικρή λεπτομέρεια", ότι δηλαδή χάνουν το μεροκάματο. Τώρα βέβαια, εσύ υποστηρίζεις ότι μπορείς να αντικαταστήσεις μέρος αυτών των μεροκάματων με ... ντοματούλες και χωραφάκια. Οκ. Άποψή σου. Ξέρεις όμως, το μοντέλο "ο καθένας με το χωραφάκι του και την κατσικούλα του" εφαρμοζόταν κατά κόρον μέχρι και πολύ πρόσφατα (εποχή παππούδων μας) και υπάρχει λόγος για τον οποίο εγκαταλήφθηκε. Ο λόγος είναι επειδή ΨΩΜΟΛΥΣΑΓΑΝΕ!
αν δεν κανει μειωσεις σε μισθους ...........πως θα πληρωθουν αυτα τα παιδιά; http://www.antinews.gr/2011/10/12/126786/
ρε παιδια γιατι δεν δημιουργειτε μια ψηφοφορια για το ποιος ειναι διατεθειμενος να απεργησει και ποσο ;θα εχουν πολυ ενδιαφερον τα αποτελεσματα και μια μικρη ενδειξη για το τι θα γινει στα σχολεια...