0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας βγούμε τώρα στο δρόμο να καταγγείλουμε ότι δεν καταγγείλαμε 30 χρόνια. Δεν είμαι όμως πολύ σίγουρος ότι δεν είναι πια αργά. Όπως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 19, 2011, 01:03:40 amΑς βγούμε τώρα στο δρόμο να καταγγείλουμε ότι δεν καταγγείλαμε 30 χρόνια. Δεν είμαι όμως πολύ σίγουρος ότι δεν είναι πια αργά. Όπως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια.Το σωστό είναι ας βγούμε τώρα στο δρόμο περισσότεροι για να καταγγείλουμε ότι κατήγγειλαν χρόνια πριν μια μειοψηφία. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν ξυπνάει ο κόσμος. Στη τελευταία πρόταση, μάλλον, θα συμφωνήσω. (να συμφωνώ και σε κάτι μη χαρακτηριστώ αντιδραστικιά και προαγωγή πάπαλα)
Να απεργήσετε αύριο συνάδελφοι (εγώ δεν εργάζομαι για να το κάνω ούτως ή άλλως). Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο οι μισθοί στο δημόσιο δεν θα είναι συνεχώς μειούμενοι όταν οι ανεργία στον ιδιωτικό τομέα (ο οποίος πληρώνει με τους φόρους τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων) είναι συνεχώς αυξανόμενη. Κάτι δεν μου βγαίνει στην εξίσωση. Δεν λέω να αποδεχθεί κανείς και τους μισθούς πεινάς, αλλά και να λέμε στον ιδιωτικό υπάλληλο γονάτισε εσύ στους φόρους και ζήσε με 600 ευρώ (και αυτός τα παίρνει χρόνια τώρα) για να εξακολουθήσω να παίρνω εγώ 1300 δεν το βρίσκω ούτε πολύ ρεαλιστικό, ούτε πολύ αλληλέγγυο.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 19, 2011, 01:12:06 amΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 19, 2011, 01:03:40 amΑς βγούμε τώρα στο δρόμο να καταγγείλουμε ότι δεν καταγγείλαμε 30 χρόνια. Δεν είμαι όμως πολύ σίγουρος ότι δεν είναι πια αργά. Όπως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια.Το σωστό είναι ας βγούμε τώρα στο δρόμο περισσότεροι για να καταγγείλουμε ότι κατήγγειλαν χρόνια πριν μια μειοψηφία. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν ξυπνάει ο κόσμος. Στη τελευταία πρόταση, μάλλον, θα συμφωνήσω. (να συμφωνώ και σε κάτι μη χαρακτηριστώ αντιδραστικιά και προαγωγή πάπαλα) Μα δεν νομίζω ότι ξύπνησε ο κόσμος και πάντως όχι από καμία ξαφνική κρίση ηθικής και αξιοκρατίας. Εγώ βλέπω πάλι μια πλειοψηφία βολεμένων που βλέπουν να χάνουν τα προνόμια και φωνάζουν για το ξεβόλεμα τους και δευτερευόντως την ίδια μειοψηφία που τα κατήγγελλε αυτά ανέκαθεν.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 19, 2011, 01:17:19 amΠαράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 19, 2011, 01:12:06 amΠαράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 19, 2011, 01:03:40 amΑς βγούμε τώρα στο δρόμο να καταγγείλουμε ότι δεν καταγγείλαμε 30 χρόνια. Δεν είμαι όμως πολύ σίγουρος ότι δεν είναι πια αργά. Όπως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια.Το σωστό είναι ας βγούμε τώρα στο δρόμο περισσότεροι για να καταγγείλουμε ότι κατήγγειλαν χρόνια πριν μια μειοψηφία. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν ξυπνάει ο κόσμος. Στη τελευταία πρόταση, μάλλον, θα συμφωνήσω. (να συμφωνώ και σε κάτι μη χαρακτηριστώ αντιδραστικιά και προαγωγή πάπαλα) Μα δεν νομίζω ότι ξύπνησε ο κόσμος και πάντως όχι από καμία ξαφνική κρίση ηθικής και αξιοκρατίας. Εγώ βλέπω πάλι μια πλειοψηφία βολεμένων που βλέπουν να χάνουν τα προνόμια και φωνάζουν για το ξεβόλεμα τους και δευτερευόντως την ίδια μειοψηφία που τα κατήγγελλε αυτά ανέκαθεν.Συνάδελφε έχεις φάει τέτοια πίκρα προφανώς που σε δικαιολογώ εν μέρει. Αν θέλεις λοιπόν σταμάτα να γράφεις εδώ γιατί προφανώς είμαστε οι βολεμένοι που ξεβολεύτικαν και λέμε για το μέλλον μας και το πως θα αντιδράσουμε. Αυτή η κακομοιριά συνάδελφε που έχεις δεν κολλάει με αυτά λέμε. Πρέπει να σε διορίσουν δηλαδή για να συμπαρασταθείς ? Όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα μόνο χολή έχουν. Πάω να κοιμηθώ γιατί έχω αύριο να ξυπνήσω να είμαι στις 8 μπροστά στην πόρτα του σχολείου με τους άλλους βολεμένους απεργούς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ.
Υπολογισμός Μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων 2012http://kiovlad.dyfio.comΣ' αυτή τη σελίδα μπορείτε να υπολογίσετε τη νέα κατάταξη στο νέο μισθολόγιο υπηρετούντων δημοσίων υπαλλήλων και να υπολογίσετε τις αποδοχές σας σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου.
Παράθεση από: kiovlad στις Οκτωβρίου 19, 2011, 02:45:30 pmΥπολογισμός Μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων 2012http://kiovlad.dyfio.comΣ' αυτή τη σελίδα μπορείτε να υπολογίσετε τη νέα κατάταξη στο νέο μισθολόγιο υπηρετούντων δημοσίων υπαλλήλων και να υπολογίσετε τις αποδοχές σας σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου.του 2011 εννοείς. Το 2012 θα είναι άλλο..
Παράθεση από: sikat στις Οκτωβρίου 19, 2011, 02:58:02 pmΠαράθεση από: kiovlad στις Οκτωβρίου 19, 2011, 02:45:30 pmΥπολογισμός Μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων 2012http://kiovlad.dyfio.comΣ' αυτή τη σελίδα μπορείτε να υπολογίσετε τη νέα κατάταξη στο νέο μισθολόγιο υπηρετούντων δημοσίων υπαλλήλων και να υπολογίσετε τις αποδοχές σας σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου.του 2011 εννοείς. Το 2012 θα είναι άλλο..είναι του 2012 σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, όπου δεν θα υπάρχουν τα αναδρομικά που πληρώνουμε τώρα και θα υπάρχει η έκτακτη εισφορά 2012, μέχρι να ξανααποφασίσουν κάτι άλλο.
Απεργούμε-κατεβαίνουμε στα συλλαλητήρια! Το να ψάχνουμε αυτές τις ώρες του γενικού ξεσηκωμού τι μισθό θα μας προσφέρει το ενιαίο μισθολόγιο είναι σα να ψάχνεις γωνία στο τάληρο!
Παράθεση από: jimy100 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 03:48:46 pmΑπεργούμε-κατεβαίνουμε στα συλλαλητήρια! Το να ψάχνουμε αυτές τις ώρες του γενικού ξεσηκωμού τι μισθό θα μας προσφέρει το ενιαίο μισθολόγιο είναι σα να ψάχνεις γωνία στο τάληρο! Απεργούμε ναι, αλλά συλλαλητήρια εδώ που είμαι δεν έχει...αν βγω έξω θα έχει κανένα κοπάδι με προβατάκια ή αγελαδίτσες. Οπότε άσε μας τουλάχιστον να ασχοληθούμε με τα τετριμμένα..Εσύ γιατί μπήκες στο forum;
Παράθεση από: kiovlad στις Οκτωβρίου 19, 2011, 03:20:47 pmΠαράθεση από: sikat στις Οκτωβρίου 19, 2011, 02:58:02 pmΠαράθεση από: kiovlad στις Οκτωβρίου 19, 2011, 02:45:30 pmΥπολογισμός Μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων 2012http://kiovlad.dyfio.comΣ' αυτή τη σελίδα μπορείτε να υπολογίσετε τη νέα κατάταξη στο νέο μισθολόγιο υπηρετούντων δημοσίων υπαλλήλων και να υπολογίσετε τις αποδοχές σας σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου.του 2011 εννοείς. Το 2012 θα είναι άλλο..είναι του 2012 σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, όπου δεν θα υπάρχουν τα αναδρομικά που πληρώνουμε τώρα και θα υπάρχει η έκτακτη εισφορά 2012, μέχρι να ξανααποφασίσουν κάτι άλλο.Σίγουρα είναι σωστό; Οι κρατήσεις νεοδιοριζόμενου είναι 20 μόνο Ευρώ. Όλοι άλλοι έχουν διαφορά 100