*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1001670 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #2492 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 01:12:06 am »
Ας βγούμε τώρα στο δρόμο να καταγγείλουμε ότι δεν καταγγείλαμε 30 χρόνια. Δεν είμαι όμως πολύ σίγουρος ότι δεν είναι πια αργά. Όπως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια.
Το σωστό είναι ας βγούμε τώρα στο δρόμο περισσότεροι για να καταγγείλουμε ό,τι  κατήγγειλε χρόνια πριν μια μειοψηφία. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν ξυπνάει ο κόσμος. Στη τελευταία πρόταση, μάλλον, θα συμφωνήσω. (να συμφωνώ και σε κάτι μη χαρακτηριστώ αντιδραστικιά και προαγωγή πάπαλα)  :P

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:33:16 »

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2493 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 01:17:19 am »
Ας βγούμε τώρα στο δρόμο να καταγγείλουμε ότι δεν καταγγείλαμε 30 χρόνια. Δεν είμαι όμως πολύ σίγουρος ότι δεν είναι πια αργά. Όπως δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια.
Το σωστό είναι ας βγούμε τώρα στο δρόμο περισσότεροι για να καταγγείλουμε ότι  κατήγγειλαν χρόνια πριν μια μειοψηφία. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν ξυπνάει ο κόσμος. Στη τελευταία πρόταση, μάλλον, θα συμφωνήσω. (να συμφωνώ και σε κάτι μη χαρακτηριστώ αντιδραστικιά και προαγωγή πάπαλα)  :P
Μα δεν νομίζω ότι ξύπνησε ο κόσμος και πάντως όχι από καμία ξαφνική κρίση ηθικής και αξιοκρατίας. Εγώ βλέπω πάλι μια πλειοψηφία βολεμένων που βλέπουν να χάνουν τα προνόμια και φωνάζουν για το ξεβόλεμα τους και δευτερευόντως την ίδια μειοψηφία που τα κατήγγελλε  αυτά ανέκαθεν.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2011, 01:19:00 am από Radius »

Αποσυνδεδεμένος dorant

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2494 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 01:27:57 am »
Να απεργήσετε αύριο συνάδελφοι (εγώ δεν εργάζομαι για να το κάνω ούτως ή άλλως). Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο οι μισθοί στο δημόσιο δεν θα είναι συνεχώς μειούμενοι όταν οι ανεργία στον ιδιωτικό τομέα (ο οποίος πληρώνει με τους φόρους τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων) είναι συνεχώς αυξανόμενη. Κάτι δεν μου βγαίνει στην εξίσωση. Δεν λέω να αποδεχθεί κανείς και τους μισθούς πεινάς, αλλά και να λέμε στον ιδιωτικό υπάλληλο γονάτισε εσύ στους φόρους και ζήσε με 600 ευρώ (και αυτός τα παίρνει χρόνια τώρα) για να εξακολουθήσω να παίρνω εγώ 1300 δεν το βρίσκω ούτε πολύ ρεαλιστικό, ούτε πολύ αλληλέγγυο.

Αγαπητέ Radius, η ανεργία στον ιδιωτικό τομέα είναι συνεχώς αυξανόμενη για παρα πολλούς λόγους...κατι το οποίο καταλαβαίνουμε ολοι..Δεν πληρωνουν μονο οι ιδιωτικοι υπαλληλοι τους μισθους των δημοσιων με φορους ..αλλα και οι δημοσιοι υπαλληλοι των υπολοίπων  δημοσιων υπαλληλων... επίσης στην αγορά εργασίας γενικότερα πληρώνουν και οι ιδιωτικοι τους μισθούς των ιδιωτικων και οι δημοσιοι των ιδιωτικων...
Το οτι τοσα χρονια ο ιδιωτικός τομέας ήταν ριγμένος σε σχέση με το δημοσιο ειναι γεγονος...αλλα μεγαλωμενη σε οικογενεια ιδιωτ.υπαλληλ. δε θα στενοχωριομουν αν αυτη τη στιγμη που μειωναν το δικο μου μισθο αυξαναν των ιδιωτικων..το θεμα ειναι οτι χτυπανε μια τον ενα τομεα μια τον αλλο μεχρι να τους εξισωσουν προς τα κατω και τους δυο...

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2495 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 01:47:29 am »
Το σωστό είναι ας βγούμε τώρα στο δρόμο περισσότεροι για να καταγγείλουμε ότι  κατήγγειλαν χρόνια πριν μια μειοψηφία. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν ξυπνάει ο κόσμος. Στη τελευταία πρόταση, μάλλον, θα συμφωνήσω. (να συμφωνώ και σε κάτι μη χαρακτηριστώ αντιδραστικιά και προαγωγή πάπαλα)  :P
Μα δεν νομίζω ότι ξύπνησε ο κόσμος και πάντως όχι από καμία ξαφνική κρίση ηθικής και αξιοκρατίας. Εγώ βλέπω πάλι μια πλειοψηφία βολεμένων που βλέπουν να χάνουν τα προνόμια και φωνάζουν για το ξεβόλεμα τους και δευτερευόντως την ίδια μειοψηφία που τα κατήγγελλε  αυτά ανέκαθεν.

Συνάδελφε έχεις φάει τέτοια πίκρα προφανώς που σε δικαιολογώ εν μέρει.
Αν θέλεις λοιπόν σταμάτα να γράφεις εδώ γιατί προφανώς είμαστε οι βολεμένοι που ξεβολεύτικαν και λέμε για το μέλλον μας και το πως θα αντιδράσουμε. Αυτή η κακομοιριά συνάδελφε που έχεις δεν κολλάει με αυτά λέμε. Πρέπει να σε διορίσουν δηλαδή για να συμπαρασταθείς ? Όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα μόνο χολή έχουν.

Πάω να κοιμηθώ γιατί έχω αύριο να ξυπνήσω να είμαι στις 8 μπροστά στην πόρτα του σχολείου με τους άλλους βολεμένους απεργούς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:33:16 »

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2496 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 01:59:50 am »

Συνάδελφε έχεις φάει τέτοια πίκρα προφανώς που σε δικαιολογώ εν μέρει.
Αν θέλεις λοιπόν σταμάτα να γράφεις εδώ γιατί προφανώς είμαστε οι βολεμένοι που ξεβολεύτικαν και λέμε για το μέλλον μας και το πως θα αντιδράσουμε. Αυτή η κακομοιριά συνάδελφε που έχεις δεν κολλάει με αυτά λέμε. Πρέπει να σε διορίσουν δηλαδή για να συμπαρασταθείς ? Όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα μόνο χολή έχουν.

Πάω να κοιμηθώ γιατί έχω αύριο να ξυπνήσω να είμαι στις 8 μπροστά στην πόρτα του σχολείου με τους άλλους βολεμένους απεργούς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ.
Aν κατέταξες τον εαυτό σου στους βολεμένους είναι θέμα δικό σου. Στους βολεμένους μπορεί να τοποθετώ τους βυσματικά διορισμένους στις ΔΕΚΟ ή στη
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2011, 09:29:50 am από Radius »

Αποσυνδεδεμένος kiovlad

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2497 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 02:45:30 pm »
Υπολογισμός Μισθοδοσίας Δημοσίων Υπαλλήλων 2012
http://kiovlad.dyfio.com
Σ' αυτή τη σελίδα μπορείτε να υπολογίσετε τη νέα κατάταξη στο νέο μισθολόγιο υπηρετούντων δημοσίων υπαλλήλων και να υπολογίσετε τις αποδοχές σας σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2498 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 02:58:02 pm »
Σ' αυτή τη σελίδα μπορείτε να υπολογίσετε τη νέα κατάταξη στο νέο μισθολόγιο υπηρετούντων δημοσίων υπαλλήλων και να υπολογίσετε τις αποδοχές σας σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου.
του 2011 εννοείς. Το 2012 θα είναι άλλο..

Αποσυνδεδεμένος kiovlad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2499 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 03:20:47 pm »
είναι του 2012 σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, όπου δεν θα υπάρχουν τα αναδρομικά που πληρώνουμε τώρα και θα υπάρχει η έκτακτη εισφορά 2012, μέχρι να ξανααποφασίσουν κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2500 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 03:23:24 pm »
Το νέο μισθολόγιο είναι το μεγαλύτερο πλήγμα που δέχονται οι εκπαιδευτικοί από καταβολής του ελληνικού έθνους. Ειδικά ο εμπαιγμός των προηγουμένων μηνών πως δήθεν οι εκπαιδευτικοί θα έβγαιναν  και κερδισμένοι από τις αλλαγές δείχνει την απαξίωση της πολιτικής ηγεσίας για τους εκπαιδευτικούς και την δημόσια παιδεία.
Αν ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο ο "καθηγητάκος" και ο "δασκαλάκος" του μακρινού και κοντινού παρελθόντος θα είναι μια ωραία ρομαντική ανάμνηση, γιατί τότε μπορούσε να τα ψιλοκαταφέρνει με αξιοπρέπεια…

Ο νέος εκπαιδευτικός που καλείται να ζήσει με χρήματα κάτω από το όριο της φτώχειας, που διορίστηκε μετά από πολλούς αγώνες και προσωπικές θυσίες και σε μεγαλύτερη ηλικία, μπορεί να ισχυριστεί πως επένδυσε το μεγαλύτερο μέρος της  ζωής του σε λάθος δρόμο.  :( :( :(
Κάνουν την δουλειά του εκπαιδευτικού πάρεργο, την υποβαθμίζουν και τον οδηγούν να ψάχνει για άλλες διεξόδους. Όσο ευσυνείδητος και να είναι κάποιος δεν θα αφιερώσει όλο τον χρόνο του σε μια δουλειά που δεν του επιτρέπει να ζήσει…
Κάνουν την δουλειά μας πάρεργο…   >:( :-X >:(

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2501 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 03:43:22 pm »
είναι του 2012 σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, όπου δεν θα υπάρχουν τα αναδρομικά που πληρώνουμε τώρα και θα υπάρχει η έκτακτη εισφορά 2012, μέχρι να ξανααποφασίσουν κάτι άλλο.
Σίγουρα είναι σωστό; Οι κρατήσεις νεοδιοριζόμενου είναι 20 μόνο Ευρώ. Όλοι άλλοι έχουν διαφορά 100

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2502 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 03:48:46 pm »
Απεργούμε-κατεβαίνουμε στα συλλαλητήρια! Το να ψάχνουμε αυτές τις ώρες του γενικού ξεσηκωμού τι μισθό θα μας προσφέρει το ενιαίο μισθολόγιο είναι σα να ψάχνεις γωνία στο τάληρο! 

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2503 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 03:55:41 pm »
Απεργούμε-κατεβαίνουμε στα συλλαλητήρια! Το να ψάχνουμε αυτές τις ώρες του γενικού ξεσηκωμού τι μισθό θα μας προσφέρει το ενιαίο μισθολόγιο είναι σα να ψάχνεις γωνία στο τάληρο!
Απεργούμε ναι, αλλά συλλαλητήρια εδώ που είμαι δεν έχει...αν βγω έξω θα έχει κανένα κοπάδι με προβατάκια ή αγελαδίτσες. Οπότε άσε μας τουλάχιστον να ασχοληθούμε με τα τετριμμένα..

Εσύ γιατί μπήκες στο forum;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2011, 03:57:45 pm από sikat »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2504 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 04:45:48 pm »
Απεργούμε ναι, αλλά συλλαλητήρια εδώ που είμαι δεν έχει...αν βγω έξω θα έχει κανένα κοπάδι με προβατάκια ή αγελαδίτσες. Οπότε άσε μας τουλάχιστον να ασχοληθούμε με τα τετριμμένα..

Εσύ γιατί μπήκες στο forum;

Για τον ίδιο λόγο που μπήκες κι εσύ, πρόβατα, κατσίκια και γύρω-γύρω θάλασσα. Δεν είναι προσωπική μομφή αυτό που είπα. Απλά μου φαίνεται ανούσιο σε μια τέτοια μέρα να ασχολούμαστε με το μισθολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος kiovlad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2505 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 05:00:28 pm »
Σίγουρα είναι σωστό; Οι κρατήσεις νεοδιοριζόμενου είναι 20 μόνο Ευρώ. Όλοι άλλοι έχουν διαφορά 100
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2011, 05:13:38 pm από kiovlad »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144