0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα. Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις σχετικά με την ερώτησή μου. Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα: το 1ο μεταπτυχιακό το ΄χω καταθέσει στη ΔΔΕ (και μάλιστα παίρνω και το σχετικό επίδομα, όπως και το διδακτορικό). Το 2ο όμως (επειδή δεν δικαιούμαι επίδομα) δεν το είχα καταθέσει (αν και το τελείωσα το 2010). Ωστόσο πήγα τον Οκτώβριο στο γραφείο, το κατέθεσα και μου είπαν πως θα το βάλουν στο φάκελό μου. Ρώτησα αν χρειάζεται αριθμός πρωτοκόλλου ή κάτι άλλο (μήπως να το καταθέσω στο ΠΥΣΔΕ κτλ), έλαβα μια ειρωνική απάντηση του τύπου "'αλλοι δεν έχουν τίποτα κι εσύ μας καταθέτεις δύο τίτλους", τεσπα δεν το συνέχισα. Ο δε δ/ντής δεν ήξερε να με κατατοπίσει και το θέμα έμεινε εκεί. Πρέπει (ή έπρεπε) να είχα κάνει κάτι άλλο; Αν ξέρει κάποιος, ας μου πει...
Παράθεση από: AnnaB στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:20:41 pmΠαράθεση από: dimfil στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:14:57 pmΚάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα υπολογισμού του μισθού υπάρχει; Γιατί διαφορετικός μισθός προκύπτει από τον ειδικό συνεργάτη της ΔΟΕ και άλλο ποσό από άλλα προγράμματα και μπερδεύτηκα.Το παρατήσα και εγώ αυτό..ναι ρε παιδιά, είναι απίστευτο. Άλλες κρατήσεις ο ένας και άλλες ο άλλος... Και εκτός αυτού, πότε επιτέλους θα δούμε πόσα θα παίρνουμε? 15 Δεκέμβρη θα υπάρξει μάλλον αναδρομική εφαρμογή του νέου μισθολογίου με τις αντίστοιχες κρατήσεις εκείνου του μισθού. Δηλαδή θα δώσουμε όλο το δώρο Χριστουγέννων στις κρατήσεις??? Εκεί που ήδη μας κρατάνε καμιά 250αριά ευρώ το μήνα??? Έλεος, μήπως να την κάνουμε όλοι για εξωτερικό και να τελειώνει η ιστορία? Όχι τίποτα άλλο, γιατί σε λίγο θα τους πληρώνουμε κιόλας αντί να μας πληρώνουν αυτοί...
Παράθεση από: dimfil στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:14:57 pmΚάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα υπολογισμού του μισθού υπάρχει; Γιατί διαφορετικός μισθός προκύπτει από τον ειδικό συνεργάτη της ΔΟΕ και άλλο ποσό από άλλα προγράμματα και μπερδεύτηκα.Το παρατήσα και εγώ αυτό..
Κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα υπολογισμού του μισθού υπάρχει; Γιατί διαφορετικός μισθός προκύπτει από τον ειδικό συνεργάτη της ΔΟΕ και άλλο ποσό από άλλα προγράμματα και μπερδεύτηκα.
Παράθεση από: zeroout στις Νοεμβρίου 21, 2011, 09:36:06 amΠαράθεση από: AnnaB στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:20:41 pmΠαράθεση από: dimfil στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:14:57 pmΚάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα υπολογισμού του μισθού υπάρχει; Γιατί διαφορετικός μισθός προκύπτει από τον ειδικό συνεργάτη της ΔΟΕ και άλλο ποσό από άλλα προγράμματα και μπερδεύτηκα.Το παρατήσα και εγώ αυτό..ναι ρε παιδιά, είναι απίστευτο. Άλλες κρατήσεις ο ένας και άλλες ο άλλος... Και εκτός αυτού, πότε επιτέλους θα δούμε πόσα θα παίρνουμε? 15 Δεκέμβρη θα υπάρξει μάλλον αναδρομική εφαρμογή του νέου μισθολογίου με τις αντίστοιχες κρατήσεις εκείνου του μισθού. Δηλαδή θα δώσουμε όλο το δώρο Χριστουγέννων στις κρατήσεις??? Εκεί που ήδη μας κρατάνε καμιά 250αριά ευρώ το μήνα??? Έλεος, μήπως να την κάνουμε όλοι για εξωτερικό και να τελειώνει η ιστορία? Όχι τίποτα άλλο, γιατί σε λίγο θα τους πληρώνουμε κιόλας αντί να μας πληρώνουν αυτοί...τελικα η κάθε διευθυνση κοβει ότι να ναι. εμενα απο τον Σεπτεμβριο ο μισθος μου έχει μειωθει πάνω απο 300 ευρω. πως γινεται αυτο???
Δεδομένου ότι τα δύο μεταπτυχιακά είναι ισότιμα ( με την έννοια ότι δίνουν την ίδια μείωση για κατάταξη ) δεν πάνε και αθροιστικά. Σε περίπτωση και διδακτορικού και μεταπτυχιακού τότε βεβαίως και ισχύει η παραπάνω ρύθμιση.
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 23, 2011, 08:59:55 pmΔεδομένου ότι τα δύο μεταπτυχιακά είναι ισότιμα ( με την έννοια ότι δίνουν την ίδια μείωση για κατάταξη ) δεν πάνε και αθροιστικά. Σε περίπτωση και διδακτορικού και μεταπτυχιακού τότε βεβαίως και ισχύει η παραπάνω ρύθμιση. Η ερμηνεία στη δική μου ΔΔΕ είναι ότι η άθροιση του χρόνου της ευνοϊκότερης ρύθμισης και της μισής επόμενης ευνοϊκότερης αφορά στην αναγνώριση προϋπηρεσίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και όχι στην κατοχή μεταπτυχιακού και διδακτορικού. Τουλάχιστον η ερμηνευτική εγκύκλιος αυτό αναφέρει.
Έχετε καταλάβει τι γίνεται με τον πλεονάζοντα χρόνο? Αν δηλ. κάποιος μόνιμος έχει 8 χρόνια και 8 μήνες προυπηρεσία και μπει στο βαθμό Ε στον Δ πότε θα πάει?