0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. Ευχαριστώ
Παράθεση από: daskala στις Νοεμβρίου 26, 2011, 12:53:04 amΠαράθεση από: apri στις Νοεμβρίου 26, 2011, 12:42:09 amΣε όλο το δημόσιο οι ΠΕ έχουν μεγαλύτερο μισθό από τους ΤΕ. Δεν ισχύει αυτό στην εκπαίδευση;Αν όχι, πάω πάσο.Φυσικά και δεν ισχύει, αφού οι απόφοιτοι ΤΕΙ θεωρούνται ΠΕ στο Υπ. Παιδείας. Γι' αυτό δε γίνεται όλη η συζήτηση;Ηταν ένας πίνακας σαν τον αναλυτικό που είδα από κάποια δευτεροβάθμια. όταν όμως έγραφες μεταπτυχιακό σε κάποια στήλη και διδακτορικό σε άλλη στήλη, αυτόματα έκανε πρόσθεση 7 χρόνων. Ήταν έτοιμος πίνακας από το υπουργείο υποθέτω.Eίσαι σίγουρη; Εγώ άλλα βλέπω στους πίνακες αυτούς:http://olme-attik.att.sch.gr/teachers.php?j=1Παράθεση από: soch στις Νοεμβρίου 26, 2011, 11:15:20 amΕπίσης σε όσους έχουν διδακτορικό, τους προσθέτει 6 χρόνια που είναι το σωστό και όσι 7 που έγραψε κάποιος μερικές σελίδες πριν. Φαντάζομαι ότι κάποιοι από τους διδάκτορες έχουν και μεταπτυχιακό.Ο/η debio είχε πει ότι είδε να αναγνωρίζονται 7 χρόνια σε όσους έχουν και διδακτορικό και μεταπτυχιακό, κάτι το οποίο ταιριάζει ως ερμηνεία του άρθρου 6 παρ. 4. Μένει να φανεί αν όντως ισχύει.
Παράθεση από: apri στις Νοεμβρίου 26, 2011, 12:42:09 amΣε όλο το δημόσιο οι ΠΕ έχουν μεγαλύτερο μισθό από τους ΤΕ. Δεν ισχύει αυτό στην εκπαίδευση;Αν όχι, πάω πάσο.Φυσικά και δεν ισχύει, αφού οι απόφοιτοι ΤΕΙ θεωρούνται ΠΕ στο Υπ. Παιδείας. Γι' αυτό δε γίνεται όλη η συζήτηση;
Σε όλο το δημόσιο οι ΠΕ έχουν μεγαλύτερο μισθό από τους ΤΕ. Δεν ισχύει αυτό στην εκπαίδευση;Αν όχι, πάω πάσο.
Επίσης σε όσους έχουν διδακτορικό, τους προσθέτει 6 χρόνια που είναι το σωστό και όσι 7 που έγραψε κάποιος μερικές σελίδες πριν. Φαντάζομαι ότι κάποιοι από τους διδάκτορες έχουν και μεταπτυχιακό.
Παράθεση από: marystef στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:19:24 pmΠαιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. ΕυχαριστώΔεν έχει αφαιρεθεί, πρέπει να σε κατατάξουν στον Ε. Από τον ΣΤ στον Ε θέλει 2 χρόνια.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν με 8 χρόνια και 30 μέρες (διανύω τον 9ο χρόνο υπηρεσίας) πάω στον Δ΄ή στον Ε΄. Ας με διαφωτίσει κάποιος που κατάλαβε. Ευχαριστώ.
Παράθεση από: soch στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:41:37 pmΠαράθεση από: marystef στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:19:24 pmΠαιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. ΕυχαριστώΔεν έχει αφαιρεθεί, πρέπει να σε κατατάξουν στον Ε. Από τον ΣΤ στον Ε θέλει 2 χρόνια.Υπάρχει ένα θέμα ως προς τους νεοδιόριστους που λόγω ετών ή σπουδών πρέπει να καταταγούν σε βαθμό ανώτερο του ΣΤ. Έχουμε στείλει και ερώτημα στο Υπουργείο, αλλά ακόμα περιμένουμε απάντηση.Μεχρι τώρα όλοι οι νεοδιόριστοι κατατάσσονταν στον Γ (εισαγωγικό) βαθμό και μετά το τέλος της δοκιμαστικής διετίας και της μονιμοποίησης πήγαιναν στο
Το χειρότερο από όλα είναι ότι στο βαθμό αυτό θα παραμείνεις για δύο χρόνια μετά την πρώτη κατάταξη καθώς ο νόμος ορίζει ότι "το επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο σε όλους τους υπαλλήλους θα δοθεί μετά την παρέλευση διετίας ή τριετίας από την ημερομηνία έναρξης ισχύος των διατάξεων του κεφαλαίου δεύτερου του κοινοποιούμενου νόμου".
Παράθεση από: Eleni_Val στις Νοεμβρίου 26, 2011, 06:31:56 pmΠαράθεση από: soch στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:41:37 pmΠαράθεση από: marystef στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:19:24 pmΠαιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. ΕυχαριστώΔεν έχει αφαιρεθεί, πρέπει να σε κατατάξουν στον Ε. Από τον ΣΤ στον Ε θέλει 2 χρόνια.Υπάρχει ένα θέμα ως προς τους νεοδιόριστους που λόγω ετών ή σπουδών πρέπει να καταταγούν σε βαθμό ανώτερο του ΣΤ. Έχουμε στείλει και ερώτημα στο Υπουργείο, αλλά ακόμα περιμένουμε απάντηση.Μεχρι τώρα όλοι οι νεοδιόριστοι κατατάσσονταν στον Γ (εισαγωγικό) βαθμό και μετά το τέλος της δοκιμαστικής διετίας και της μονιμοποίησης πήγαιναν στο