0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 21, 2011, 11:05:47 amΠαράθεση από: Daidalos στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:05:36 amΠαράθεση από: 8an στις Νοεμβρίου 21, 2011, 08:52:26 amΎστερα από σχετική ερώτηση στις υπηρεσίες του Υπ. Διοικ. Μετ., λένε ότι μεταπτυχιακό και διδακτορικό δεν μετράνε αθροιστικά.. τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Δεν μετρούσαν με το προηγούμενο σύστημα και ούτε τώρα θα μετρήσουν αθροιστικά. Τόσο στο επίδομα των 45/75 ευρώ όσο και στην επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης λαμβάνεται υπόψη πάντα το μεγαλύτερο πτυχίο, δίπλωμα ή τίτλος, ακόμη και στην περίπτωση των ξένων γλωσσών. Άλλωστε, για να έχει κάποιος τίτλο διδακτορικού θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει μεταπτυχιακό. Σε κάθε περίπτωση, θα προστίθεται χρόνος δύο ή έξι χρόνων αντίστοιχα και όχι αθροιστικά οκτώ. δεν ηταν απαραιτητο το μεταπτυχιακο, αν κανεις μια ερευνα θα δεις οτι παλλοι πανεπσιτημιακοι πηραν αμεσως μετα το πτυχιο διδακτορικο διοτι επρεπε να στελεχωσουν πανεπισρημια και τει που ιδρυαν οι κυβερνησεις τα τελευταια χρονιαΠράγματι, αυτό ίσχυε σε ορισμένα πανεπιστήμια έως και πριν από λίγα χρόνια, αλλά με νόμο που πέρασε νομίζω η Κουτσίκου έπαψε να ισχύει και απαιτείται πλέον παντού μεταπτυχιακό. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μην περιμένετε να δοθεί αθροιστικά προϋπηρεσία 8 ετών και για τα δύο. Μετράει πάντα ο ανώτερος τίτλος και μόνο.
Παράθεση από: Daidalos στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:05:36 amΠαράθεση από: 8an στις Νοεμβρίου 21, 2011, 08:52:26 amΎστερα από σχετική ερώτηση στις υπηρεσίες του Υπ. Διοικ. Μετ., λένε ότι μεταπτυχιακό και διδακτορικό δεν μετράνε αθροιστικά.. τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Δεν μετρούσαν με το προηγούμενο σύστημα και ούτε τώρα θα μετρήσουν αθροιστικά. Τόσο στο επίδομα των 45/75 ευρώ όσο και στην επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης λαμβάνεται υπόψη πάντα το μεγαλύτερο πτυχίο, δίπλωμα ή τίτλος, ακόμη και στην περίπτωση των ξένων γλωσσών. Άλλωστε, για να έχει κάποιος τίτλο διδακτορικού θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει μεταπτυχιακό. Σε κάθε περίπτωση, θα προστίθεται χρόνος δύο ή έξι χρόνων αντίστοιχα και όχι αθροιστικά οκτώ. δεν ηταν απαραιτητο το μεταπτυχιακο, αν κανεις μια ερευνα θα δεις οτι παλλοι πανεπσιτημιακοι πηραν αμεσως μετα το πτυχιο διδακτορικο διοτι επρεπε να στελεχωσουν πανεπισρημια και τει που ιδρυαν οι κυβερνησεις τα τελευταια χρονια
Παράθεση από: 8an στις Νοεμβρίου 21, 2011, 08:52:26 amΎστερα από σχετική ερώτηση στις υπηρεσίες του Υπ. Διοικ. Μετ., λένε ότι μεταπτυχιακό και διδακτορικό δεν μετράνε αθροιστικά.. τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Δεν μετρούσαν με το προηγούμενο σύστημα και ούτε τώρα θα μετρήσουν αθροιστικά. Τόσο στο επίδομα των 45/75 ευρώ όσο και στην επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης λαμβάνεται υπόψη πάντα το μεγαλύτερο πτυχίο, δίπλωμα ή τίτλος, ακόμη και στην περίπτωση των ξένων γλωσσών. Άλλωστε, για να έχει κάποιος τίτλο διδακτορικού θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει μεταπτυχιακό. Σε κάθε περίπτωση, θα προστίθεται χρόνος δύο ή έξι χρόνων αντίστοιχα και όχι αθροιστικά οκτώ.
Ύστερα από σχετική ερώτηση στις υπηρεσίες του Υπ. Διοικ. Μετ., λένε ότι μεταπτυχιακό και διδακτορικό δεν μετράνε αθροιστικά.. τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Τελικά για τους κατόχους Διδακτορικού & Μεταπτυχιακού υπάρχει κάτι νεότερο? Στην διεύθυνσή μου ήταν κάθετοι ότι τα 6 χρόνια είναι το maximum και ότι αν έχεις και τους δύο τίτλους δεν κερδίζεις τίποτε παραπάνω, όπως ίσχυε με το επίδομα στο παλιό μισθολόγιο. Εκεί όμως το ανέφερε ρητά ότι αν έχεις και τους δύο τίτλους παίρνεις μόνο το επίδομα διδακτορικού ενώ στον νέο νόμο αναφέρει τα 6 χρόνια του Διδακτορικού και τα 2 του Μεταπτυχιακού σε παράθεση. Επίσης μου είπαν ότι το μισό του χρόνου που αναφέρεται στο άρθρο 6 παράγραφος 4 (για να γίνουν τα χρόνια 6+1=7) είναι μόνο για αναγνώριση προϋπηρεσίας και όχι για τους τίτλους σπουδών παρότι αναφέρονται και αυτοί στο ίδιο άρθρο. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια διεύθυνση που να το χειρίζεται διαφορετικά? Υπάρχει ελπίδα να κερδίσουμε κάτι με προσφυγή?
Αναγνωρίστηκε τελικά σε κανέναν προϋπηρεσία στον Ιδιωτικό Τομέα? Εγώ είχα κάνει αίτηση αναγνώρισης στις 31/10 (επισυνάπτοντας και τα αντίστοιχα ένσημα) και δεν μου τα αναγνώρισαν..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΕ70 ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ
Παράθεση από: spyvou στις Νοεμβρίου 30, 2011, 04:49:59 pmΑναγνωρίστηκε τελικά σε κανέναν προϋπηρεσία στον Ιδιωτικό Τομέα? Εγώ είχα κάνει αίτηση αναγνώρισης στις 31/10 (επισυνάπτοντας και τα αντίστοιχα ένσημα) και δεν μου τα αναγνώρισαν..Για την αναγνώριση στον ιδιωτικό τομέα, αναμένεται έκδοση σχετικού Π.Δ., γιατί ο νόμος απλώς αναφέρει ότι θα προβλέπεται κάτι τέτοιο, χωρίς καμιά άλλη διευκρίνιση. Οπότε προς το παρόν, καμιά τέτοια προϋπηρεσία δεν μπορεί να αναγνωριστεί.
Παράθεση από: lev_el στις Νοεμβρίου 30, 2011, 12:07:14 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΕ70 ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 30, 2011, 06:39:14 pmΠαράθεση από: lev_el στις Νοεμβρίου 30, 2011, 12:07:14 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΕ70 ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ